Once Upon A Time

Druga sezona mi je jos bolja od prve, pogotovo drugi deo, tamo negde od 11-12 epizode. Kada je pocela nije mi se nesto dopala, pogotovo sto su mnogo prebacivali u jednom momentu proslost/sadasnjost likova (pri tom ne mislim pod proslost vereme kada su u bajci, nego u stvarnom svetu pa ona fora "sta je bilo pre x godina) i malo su mi bili slabi sa insipracijom.

Kakva je serija? Vredi li da pogledam? :think:

Vredi.

Mozes da gledas na nivou bajke, pratis pricu i to je to. Mozes da gledas i onu "pozadinsku" pricu, psihologija likova je odlicno odradjnea kao i odnosi medju njima. Malo cudno ti moze igledati da su neke klasicne likove iz bajki malo promenili po njihovom karakteru, kao sto su i price ispricane na drugaciji nacin. Ima dosta motiva vezano za zelju za moci, veru, nadu, prijateljstva, koliko je sve u univerzumu povezano jedno sa drugim. I naravno da sve ima svoju cenu.

Dobar izbor glumaca.

Serija ima vec tri sezone, najavljena je i cetvrta koja krece u USA 28. septembra.

Serija za svaku preporuku.

Ja ne volim te spin-offove... Retko kada ubodu da budu dobri kao originalna serija...

- - - - - - - - - -

sto?
ja gledala
ok je
nije dobra kao ova al je ok
misim,moze da se gleda,kad cekas novu epizodu ove :D
prve dve epizode malo dave al posle je ok

- - - - - - - - - -

Kuka :zaljubljena:

Kuka se sminka :rtfm:

- - - - - - - - - -

Nije mi nesto legla. Mora da me nesto zainteresuje ili da neko bas dobro glumi kao ovde Regina i Gold ili da je tu neka od mojih omiljenih glumica... :D

Iskreno mislim da bez njih dvoje Lane Parrille i Roberta Carlyajla ta dva lika ne bi bila to sto su.

Odgledala sam prve dve epizode 4. sezone.

Prvo ulazem zvanican protest jer su mi maknuli Reginu, ebem ti one 2,5 scene u kojima se pojavljuje :besna:

Kojih sam se sve gluposti i komentara nacitala po netu, epizode su skroz ok. Jedino u onoj prvoj malo je smesno ono snezno cudoviste, mogli su bolje da ga naprave... Prica je skroz ok, super mi je ona sto glumi Anu... Jedino mi malo bzvz sto su scenu plesa imedju Bel i Golda dali tako kratko, to bi bas super bilo da su je odradili kao u crtacu... Ali ajde nema veze...

Cekam opet da se nakupi 2-3 epizode pa gledam dalje...

Inace ja nisam gledala Frozen, pa su mi savetovali ovi koji jesu gledali da ga odgledam tek kada zavrsim sa OUT... Mada meni bas sve jedno, jer i ovako se ne drze originalnih prica...

Mene Snezana iritira vec 3 sezone :rtfm:

Mislim da su lik malo bezveze napravili, plus sto stalno potenciraju kako je ona sva tako dooobraaaaaaa, a glavno sranj*a je ona napravila (ono sa Danijelom i Reginom)... Da l' namerno, da l' iz decije naivnosti, nije bitno... I generalno stalno pravi neke gluposti, a glumi zrtvu...

ja najvise volim golda od svih,pa reginu,a ema i snezana me smaraju,a pirata bi smazala:zper:

Za Golda i Reginu su uboli glumce da nisu mogli bolje zato i jesu najjaci medju njiima... I dobra je bila ona sto je Zelenu glumila, o Barbari Hersi (matora Kora) da ne govorim... Ostali onako...

Sad cu skinem 3. i 4. epizodu da vidim na sta lici...

Inace ubacice Kruelu De Vil u kasnijim epizodama, samo ne znam sta ce im posto jedino moze da otme Ponga :rotf:

Poslednja izmena:
Gold opet postaje negativac
al bolje on nego Regina
ona mi je favorit :)
Da, stvarno, Kruela ima da se smori :lol:
a i sta ce Pongo sa cvrckom,to nikako ne kapiram

nego...jel bese Pinokio umro? ja se i ne secam sta je bilo sa njim :lol:

Back