Once Upon A Time

Na primer, uopšte ne znam(o) šta je sa Đepetom i Pinokiom...

Mi koji opsednuto gledamo drugu sezonu znamo :D Tu je glumac bio problem, izgleda je naporan za saradnju, sada je bila epizoda koja objasnjava sta se desilo sa Pinokiom i vise se nece pojavljivati.

A i za Koru su objasnili zasto je toliko zla. Vrlo jednostavno. Ali, polako, da ne spojlujem.

Nego, serija dobija spin off "Wonderland". Ako se Sesirdzija ne pojavljuje, ja ne gledam.

Nije da nikada nisam maratonski gledala nešto, iskusila sam to dva puta, i nisam prošla dobro.

Ostajala sam do prekasno i do poslednjeg atoma snage da ostanem budna gledala još i još i još...

Tako da mi je slađe i draže da gledam od srede do srede nove epizode. :)

Znam da drukčije ne umem da se kontrolišem, ponašam se neodgovorno.

Nije mi se dopao Pinokio, ali mi se svideo Đepeto. Dragi dedica... :)

A za Koru me to baš zanima, koja je njena priča...

Odakle vuče korene njeno zlo...

Kora nema corazon i to objasnjava sve. A kako je doslo do toga....eeeeeeee, to je tek dobra prica....

Mene u ovoj sezoni izludjuju sa pauzama. Ostale su jos tri epizode do kraja, kao i HIMYM, sad ce to rastezati do maja :roll:

Jaaaaaaaaaaaaaaaaao jedva cekam tunajt i reprizu sutraaaaaaaaaaaa, iako sam gledala previse puta ovu epizodu, covek me fascinira i mmmmmmmmmmmmm :rumenko::brus:

tumblr_mcaxq4z92v1rq8en3o1_500.gif

Kada sam ga prvi put videla, bilo je

tumblr_m8f9k3ukVQ1rck69bo1_400.gif

Trinitty, šta ti je skrivio Charming? :D

Mala Bobo, od srca ti želim da ti Kukica iskoči iz višespratne torte za rođendan, kad ti se već toliko sviđa. :lol:

Elem, odgledah epizodu sinoć, dobra je, nema šta, ali prošla mi je ipak bila bolja. :)

Oh, hvala :rumenko::D Moj rodjendan je samo par dana posle njegovog, ja padam na muske Vodolije :roll::mrgreen:
Ne pamtim kada mi se neki tip ovoliko dopao... Nema to veze s ulogom, posto je Kuka samo na prvi pogled opasan baja, bas je lose napisan lik.

Niko nema reakcije na Frankenstajna??? A tek njegovo cudoviste.. Meni je Daniel seksi ovako nadrndan i zbunjen :mrgreen:

http://4.***************/-an3HGek-NZw/UI37ihpTMuI/AAAAAAAAB8A/vO1_43-cIg8/s1600/ouat+doctor2.jpg

Iiii sa mukom sam preskocila sve moguce spojlere. Ja sam nazalost tek na prvoj sezoni, pred kraj. Cekala raspust da pocnem :) Mnogo mi se svidela serija, ma sve ste vec rekli. Rampla obozavam, i iz price pre OUAT i sada. Crvenkapica mi je totalno kul za sada. Ema ume da me iznervira, kao i zla kraljica. Previse su mi dosadne nekako, za sada. Videh jedino Mulan, o obozavam je :heart: Nadam se da se necu razocarati, sto se njene price tice :3

Back