onaj koji svira nikad ne hebe

da li ste provalili da svirac u nekom drustvu nikad nista ne pohebe? svi se oko njega muvaju i smuvaju a on ostane sam sa gitarom...
ma jel to stvarno tako?! :eek:
pa taj nece naci ni za voljenje ni za sex samo ako nece...mislim covek ima instrument za zavodjenje u rukama i zna i da ga koristi...odsvirati nesto samo za nju...i ja znam mozda jednu zenu koja na to ne bi pala...
ja se druzim sa nekim cudnim zenama izgleda :dontunderstand:

Pa...i ja sam bio frontmen...Problem je u tome što bi sve da se poyebu,a ni jedna ne bi da se voli...:mrgreen:

Ослобођене су патријахално-назадног наслеђа и више не морају да се фолирају удаје ради. Што је у неку руку растерећење и за мушкарца.

Фер размена добара без уцена и лажних биографија.

ma jel to stvarno tako?! :eek:
pa taj nece naci ni za voljenje ni za sex samo ako nece...mislim covek ima instrument za zavodjenje u rukama i zna i da ga koristi...odsvirati nesto samo za nju...i ja znam mozda jednu zenu koja na to ne bi pala...
ja se druzim sa nekim cudnim zenama izgleda :dontunderstand:

Ne znam, možda..na moru svirači su uvek nejebaci, oni sviraju ovi oko njih se muvaju, narucuju pesme itd..na kraju večeri svirači samo mogu da konstatuju nej3bicu

- - - - - - - - - -

Pa...i ja sam bio frontmen...Problem je u tome što bi sve da se poyebu,a ni jedna ne bi da se voli...:mrgreen:

Šta si svirao? I koju vrstu muzike?

@TEMA: Provalio sam da nikad nista ne pojebem... a nisam svirac... :sad2:

:rotf:

@NADOVEZ: U vezi zavlacenja - upoznao sam pre petnaestak godina u partizanima bubnjara nekog benda, u fazonu tih modernih koktel bendova koji sviraju raznovrsnu, zanrovski neodredjenu muziku koju vecina stoke slusa, ono od zabavne, pop i tako te starije i novije, pa sve do turbo folka i sve te grandovstine, i dok smo se krili od dusmanskih aviona krene zajebancija, isprica on kako je opalio pevaljku tog njegovog benda, onako spontano, iz nevezanog, koristeci situaciju. Elem, bili su na turneji i deo te muzikantske ekipe je pjan i premoren spavao na zadnjem sedistu vana. U neko doba se bubnjar probudio i buduci da je pevaljka komirana kuntala tik do njega osetio je njene obline; nagoni su ucinili svoje, karlica mu je bila kraj njene zadnjice, samo joj je zadigao suknjicu, pomerio gacice u stranu i polulezeci-polusedeci zavukao je macora u njenu macojku.

Ne znam, možda..na moru svirači su uvek nejebaci, oni sviraju ovi oko njih se muvaju, narucuju pesme itd..na kraju večeri svirači samo mogu da konstatuju nej3bicu

- - - - - - - - - -

Šta si svirao? I koju vrstu muzike?

U domu Jaja (JNA) u Kičevu,subotom i nedeljom evergrin...I nisam svirao,samo pevao i to dosta loše...:roll:
Ali sam za one seljoberke bio Apolon...:hahaha:

Back