ONA UDATA I IMA DETE .....

Ona udata i ima dete od dve godine . Jednom mesecno ode na sex sa drugim covekom>
Muz bi je ubio da zna za to a i ona je svesna da bi poginula ali ....
Istina ziva ! Kako to vec ide , mnogi znaju samo on ne .
Kakvim se sve forama koristi ! Jednom je navila kao greskom sat umesto u 6 a
ona u 5. Ode na sex pre posla a muzu cim se vrati sa posla saopsti da je ustala mnogo ranije i nacekala se autobusa ! Znam jos mnogo primera ali da ne smaram .....
Kakva je to sila sto je tera a svesna rizika ?>

a zasto je to tebe uopste briga...de si bre ti u ovu pricu...a more...

ps.znam neke takve;)

ma ja sve mogu da razumem, ali ushla je u brak, rodila je dete..

Verovatno nisi udata ...Udajom kod zene ne prestaje zelja da bude voljena ,mazena , ebana i sl.......kad dodje dete , to se sve malo poremeti i vecina tih obaveza padne na zenu.Ova josh i radi .Pa i njoj treba neki ventil kao shto su njemu utakmice, ljubavnice .......ili shta vec .A mozda se i zaljubila,I udate zene se zaljubljuju :) Udala se pa shta , nije umrla , ako se udala ......

chek bre, bez obzira na sve, ona je odabrala tog choveka za zivotnog saputnika i dok god je u braku s nijm, jednostavno nema prava da bude s bilo kim, dok ne izadje iz braka..ne razumem ljude koji tako olako shvataju brak..nije ni chudo shto ima toliko razvoda i sranja..

Verovatno nisi udata ...Udajom kod zene ne prestaje zelja da bude voljena ,mazena , ebana i sl.......kad dodje dete , to se sve malo poremeti i vecina tih obaveza padne na zenu.Ova josh i radi .Pa i njoj treba neki ventil kao shto su njemu utakmice, ljubavnice .......ili shta vec .A mozda se i zaljubila,I udate zene se zaljubljuju :) Udala se pa shta , nije umrla , ako se udala ......
Pa nije ni njen muž kamen ili nameštaj te da se tako ponaša prema njemu. Ako joj brak ne štima, neka traži razvod...

Prema razvodu se svi neshto olako odnosite .......razvod je teshka trauma za sve ....i ima mali milion razloga zashto se brakovi bez ljubavi ne zavrshavaju razvodom . Ovde ne znamo nishta ni o njoj ni o njenom muzu pa ne mozemo nishta da kazemo . ipak razmislite malo,Udajom , zena postaje supruga , rodjenjem deteta majka , ali ni jednog trenutka ona ne prestaje da bude ZENA.....Musharci malo zaboravljaju na to na zalost

Prema razvodu se svi neshto olako odnosite .......razvod je teshka trauma za sve ....i ima mali milion razloga zashto se brakovi bez ljubavi ne zavrshavaju razvodom . Ovde ne znamo nishta ni o njoj ni o njenom muzu pa ne mozemo nishta da kazemo . ipak razmislite malo,Udajom , zena postaje supruga , rodjenjem deteta majka , ali ni jednog trenutka ona ne prestaje da bude ZENA.....Musharci malo zaboravljaju na to na zalost
Ne prestaje biti žena, ali dobija titulu supruge u skladu sa kojom treba da se ponaša, a sisanje qurca nekom liku iza leđa svog muža ne ulazi u ps...

Ipak bi brak trebao da bude nešto "više" od toga. Živeti srečno do kraja života zajedno... ako ne, onda razvod i gotovo...

I ko sad tu uzima brak olako? Onaj ko želi da napusti ženu koja pravi majmuna od njega, kome se svi smiju iza leđa zbog toga, ili ona koja jaši po komšiluku zato što joj je dosadno?

Stvar je poverenja.

Ti govorish o povredjenoj sujeti i nekim titulama ......ebesh titulu bez povlastica .Koliko muzeva se seti posle godinu dana braka da svoju zenu izvede na vecheru , priredi joj neshto romantichno , smisli novu pozu u krevetu , najsmeje je kad je tuzna .....To se svede na ovo , shta ima da se jede? Kako je dete ? Odoh sa drugarima na fudbal... i tome sl.A to je ona ista zena koju je ozenio.I veruj mi , veoma malo zena se odluchuju da imaju dete sa nekim koga ne vole , shto znachi da je ova volela svog muza ....a za uzvrat dobila titulu.E , kad ona moze titulu , moze i on rogove

chek bre, bez obzira na sve, ona je odabrala tog choveka za zivotnog saputnika i dok god je u braku s nijm, jednostavno nema prava da bude s bilo kim, dok ne izadje iz braka..ne razumem ljude koji tako olako shvataju brak..nije ni chudo shto ima toliko razvoda i sranja..

Masterka :) strashno si mi simpaticha sa ovim stavovima i oni su normalni i moralni .......ali u zivotu nije to bash tako ..

Ja se sa Silent Bobom,zacudo,slazem potpuno.Mislim,dosada...na kraju ,cak i da je muz impotentan,postoje ljubav,odricanje,zrtva,mislim da je bez njih brak ionako samo siguran seks.

Gde ti ode choveche !Ajd da okrenemo situaciju ....da ona ne moze da ima sex , a on moze ( LUpamo , chovek verovatno nije impotentan ) da li bi se on odrekao i zrtvovao? Malo sutra ......Odricanje , zrtva , ljubav .......to mi se ne uklapa nikako

Ja ovde preljubnika posmatram kao preljubnika,bio zena ili ne.Zapravo,cak i ako se jedan ne odrice,a drugi se zrtvuje,brak pociva na ljubavi.
U sta se sta ne uklapa???
Jednostavno,ako volimo,i ako ne volimo,ima vaznijih stvari od seksa,poklona za rodjendan,nove poze,orgazma,zajednickog ili ne,svih tih s***a koja treba da predstave savrsen odnos bez askeze.

Ti govorish o povredjenoj sujeti i nekim titulama ......ebesh titulu bez povlastica .Koliko muzeva se seti posle godinu dana braka da svoju zenu izvede na vecheru , priredi joj neshto romantichno , smisli novu pozu u krevetu , najsmeje je kad je tuzna .....To se svede na ovo , shta ima da se jede? Kako je dete ? Odoh sa drugarima na fudbal... i tome sl.A to je ona ista zena koju je ozenio.I veruj mi , veoma malo zena se odluchuju da imaju dete sa nekim koga ne vole , shto znachi da je ova volela svog muza ....a za uzvrat dobila titulu.E , kad ona moze titulu , moze i on rogove
Naravno da govorim o povređenoj sujeti. Zašto je ona i njene potrebe bitnija od njega i njegovih potreba ili osećanja? I u ostalom on ima titulu muža, i sve obaveze i pogodnosti koje dolaze sa njom, te se postavlja pitanje, zašto ona njemu da nabija rogove? Pakosti? Zlobe? Dosade?

Oboje su potpisali, oboje su razmenili prstenje, oboje žive u istom stanu. Zašto misliš da je njemu bolje? Da li on zaslužuje rogove? Zbog čega?

Nemoj pogrešno da me shvatiš, podjednako bi bilo i kad bi on varao nju. Poštovanje je oslonac svega.

Naravno da govorim o povređenoj sujeti. Zašto je ona i njene potrebe bitnija od njega i njegovih potreba ili osećanja? I u ostalom on ima titulu muža, i sve obaveze i pogodnosti koje dolaze sa njom, te se postavlja pitanje, zašto ona njemu da nabija rogove? Pakosti? Zlobe? Dosade?

Oboje su potpisali, oboje su razmenili prstenje, oboje žive u istom stanu. Zašto misliš da je njemu bolje? Da li on zaslužuje rogove? Zbog čega?

Nemoj pogrešno da me shvatiš, podjednako bi bilo i kad bi on varao nju. Poštovanje je oslonac svega.

Ebi ga , ni ti nisi ozenjen :)

Ma ne znam, al ako odluci da se tare iza mojih ledja bolje neka ide me napusti, iskreno ne bi zelio takav brak, a i kad se odluci na brak, moze se svega odreci ako ti je stalo do te osobe, ne moras pr.cat se okolo sa nekim curicama ili one sa nekim momcicima!bljak

A šta recimo: on oženjen, ima ne jedno, nego troje djece, žena mlada, lijepa, ništa joj ne fali, pa ipak on ide i jebava okolo sojke. Da li je on: ljigav, kurvar, odvratan, izdajica, *****, zaslužio šamarčinu .... itd, itd. ili je možda faca, badža, sposoban čovjek....?

sto se mene tice lik je obicno,smrad,sirovina,orangutan,ako ima toliko djece i tako dobru zenu a karise te tamo pisulje!:D
Cemu onda smisao braka, ne kontam, jesam mlad al barem tako vidim da treba da bude : vjernost,iskrenost,paznja,;ljubav, sekssssssssssssssssssssssssssssssssssssss, itd itd, bez prevara!

Back