Ona mu zabranjuje da spava sa drugim ženama - ali ista pravila ne važe i za nju

Sensei

Master
Moderator
Poruka
91.567
Eni Najt ima samo 28 godina i ponosna je vlasnica titule "seksualno najaktivnije žene u Australiji".

Sada namerava da se uda, ali ne i da se skrasi. Nju je verio dečko Džejms Brejšoa nakon dogogodišnje veze.

Eni ponosno kaže da je Džejms potpuno monogam i veran njoj i da mu ona "zabranjuje" da spava sa drugim ženama - ali ista pravila ne važe i za nju.

Ne samo da je Eni imala intimne odnose sa 600 muškaraca prošle godine, ona je sada naumila da spava sa 1.000 momaka pre kraja 2025. i kaže da blaženstvo u braku sa njenim budućim mužem neće ništa promeniti.

1743197231356.png

Šta mu je?

Poslednja izmena:
"Da sam krišom išla i spavala sa ovim momcima, on bi sigurno bio ljubomoran i uznemiren, ali činjenica je da on zna da je to moj posao i da je važno.

Veoma je odvojeno. Nije isto snimanje sa slučajnim momcima kao kad sam intimna sa njim. To je potpuno drugačije iskustvo i rekla sam mu to toliko puta, tako da ima puno razumevanja", objasnila je ona.

1743197952502.png

Ne znam za ostale muškarce, ali mene nije bitno da li se zaljubila u nekog s kim se kresala nego sama činjenica da je neko džarao.

To mi je isto kao i "double diping" ili da neko štrokavim rukama sa kojima je prethodno čačkao nos i kinuo u njih prevrće po hrani da nađe komad koji mu se najviše svideo. A ti posle treba da jedeš to što je on izvatao.

Back