Ona i njena 2-3 dečka?

a kako da reagujemo....? Evo kako ja reagujem, na ovom forumu ima tema na kojima djevojke se zale zasto se one nazivaju ku*vama ako spavaju sa nekoliko muskaraca, a muskarci su frajeri ako spavaju sa nekoliko djevojaka, a sada ce iste te djevojke na ovoj temi da pljuju (po sebi) na osobe koje si pomenula u svom postu, odnosno djevojke koje pored veze imaju i kombinacije....zar to nije malo protivrecno jedno drugom, kao i same zene, vi ne znate ni same sta hocete vise.....tako ja reagujem...

hej dante,to razmisljanje smo napustili u proslom veku....mojne sad da aktiviras duhove proslosti.........tako reaguje tvoj tata,ne ti bre......:manikir:

E ovu temu ja mogu da vam pokrijem....
Evo jedna "devojka" u mom drustvu...ima decka,ali kada se pojave neki drugi momci,ona ih ne iskljucuje,vec gleda dali bi moglo nesta i tu da ispadne. voli onako da uporedjuje momke i da bira koji je najbolji. samo sto ima srece, uvek probere kako valja a da to oni i ne skontaju. najcesce radi ovo: ko mi da ovo (nesto) ima za uzvrat ovo...ko mi donese to ima ...itd itd. jedno vece seta s jednim,a drugo vece seta s drugim...i tako vidi koji joj vise pase. imala ih je cirka jedno....25-30 komada...sreca samo pa ima jos cura u gradu.inace je na lepom glasu da je kao pametna,ide u ekon.skolu...igra kosaricu...onako "patrijarhalna" mamina cerkica...seta dzukelu ako nema nikakvog zagondjiju....

koja je razlika izmedju ***** i kurvestije?

pa ova druga je "malo" vestija.. :D

Evo jedna "devojka" u mom drustvu...ima decka,ali kada se pojave neki drugi momci,ona ih ne iskljucuje,vec gleda dali bi moglo nesta i tu da ispadne. voli onako da uporedjuje momke i da bira koji je najbolji. samo sto ima srece, uvek probere kako valja a da to oni i ne skontaju. najcesce radi ovo: ko mi da ovo (nesto) ima za uzvrat ovo...ko mi donese to ima ...itd itd. jedno vece seta s jednim,a drugo vece seta s drugim...i tako vidi koji joj vise pase. imala ih je cirka jedno....25-30 komada...sreca samo pa ima jos cura u gradu.inace je na lepom glasu da je kao pametna,ide u ekon.skolu...igra kosaricu...onako "patrijarhalna" mamina cerkica...seta dzukelu ako nema nikakvog zagondjiju....

:lol: E ako prestane da priča ove klinačke budalaštine, a nastavi da radi to što radi, ja joj :kpozdrav:

Mada, to je sponzoruša u razvoju...:roll:

Ja znam jednu što isto tako živi, jedno veče izlazi s jednim, drugo s drugim, pre podne se viđa s trećim.... Isto ima džukelu, al ne ide u školu i ne traži boldovano. :)

Kako reagujete na tzv. moralne djevojke koje imaju momka po recimo godinu, dvije, a pored toga imaju milion kombinacija sa strane za koje, momak, naravno, ne zna?
Sve češce čujem za takve slucajeve, i to su, po pravilu, "poštene" djevojke, bez mrlje na imenu.
U cemu je štos?:confused:

u principu ne volim da se bavim tudjim zivotima. ne vodim racuna o tome ko kad sa kim i gde, niti koga prati reputacija "postenog/postene" to jest postenog/postene...

a tebi krivo...? msm, jer tebe ocito nije "probrala"?

ovo ko mene da si opisao...samo što ja ne idem u ekonomsku školu...:think:

Kako reagujete na tzv. moralne djevojke koje imaju momka po recimo godinu, dvije, a pored toga imaju milion kombinacija sa strane za koje, momak, naravno, ne zna?
Sve češce čujem za takve slucajeve, i to su, po pravilu, "poštene" djevojke, bez mrlje na imenu.
U cemu je štos?:confused:
Не реагујем.
Оне ионако лажу себе и нису срећне.

odakle ti to znaš:D?
Ако мислиш да ли сам пробала, нисам.
Већина жена тежи ка томе да нађе некога који ће јој испунити све сфере живота.
Такве девојке само лутају у потрази баш за тим.
А тог мученика којег држе ко званичног дечка, држе само за не дај боже.
Ко резервну варијанту.
Е не ваља кад завршиш с дугогодишњим резервним играчем.
А обично заврше...
Не видим где је ту срећа.
Можда само тренутна...

@cobanko... nije mi krivo,ja nebih nista s njom. ustvari i nije u mom drustvu vec u drustvu mog druga...vise ide s njim u grad nego samnom..super!

@baby jane : ovo ko mene da si opisao...samo što ja ne idem u ekonomsku školu...
znam ja da vas ima na pasja preskakala :D

i sve to sa svojih 16 ljeta... uci se da bude *****/sponzorusa ili sta vec...

Back