Bratislav_90
Iskusan
- Poruka
- 5.522
U svakom slucaju nemoralno je nekog lagati. Taj njen momak ima pravo da je istuce ako sazna, za laz i prevaru. Sto bih i ja urado. Ili jos bolje da je syebe na druge nacine. Laganje tih razmera je ipak preterano
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a kome treba neki "ne-ok" tip?
nemaju visoke standarde, nego nema slobodnih, ok momaka
mudro, Nenade, mudro![]()
imali smo dvije strane protivnika, sada dvije strane zagovornika
hehhe, kako je forum predvidljiv
uvijek isti sablon
i krajnosti
samo idimo u krajnosti

imali smo dvije strane protivnika, sada dvije strane zagovornika
hehhe, kako je forum predvidljiv
uvijek isti sablon
i krajnosti
samo idimo u krajnosti

U svakom slucaju nemoralno je nekog lagati. Taj njen momak ima pravo da je istuce ako sazna, za laz i prevaru. Sto bih i ja urado. Ili jos bolje da je syebe na druge nacine. Laganje tih razmera je ipak preterano

shta je zlatna sredina? nije ***** ako ima jednog zvanicnog,jednog sa strane....
sve preko...pi**a joj materina![]()
Ne, nego nema slobodnih ok momaka za taj nivo zena, kakav je na ovom foryumu uglavnom![]()
a ko kaže da ja pričam o forumašicama?
Braco, ne trudi se, o nekim stvarima jednostavno nemaš blage veze![]()
a ko kaže da ja pričam o forumašicama?
Braco, ne trudi se, o nekim stvarima jednostavno nemaš blage veze![]()
lolfora je u tome sto, ako ima dvojicu ili vise tipova, ona je nemoralna q.rva
a ako je zagovornik vjernosti, to je zato sto je raspadenica koja ne moze da nadje nikoga
pa sada, ili si drolja ili si raspadenica
to je ta forumaska krajnost
sto se ne kapira nista izmedju

cim se druze sa tobom.. jasno je kakve su

Mile u zadnje vreme baš mnogo izvaljuješ... saberi se popušta ti koncentracija.
![]()
Kako reagujete na tzv. moralne djevojke koje imaju momka po recimo godinu, dvije, a pored toga imaju milion kombinacija sa strane za koje, momak, naravno, ne zna?
Sve češce čujem za takve slucajeve, i to su, po pravilu, "poštene" djevojke, bez mrlje na imenu.
U cemu je štos?![]()

to ko se s kim smuca u sitne sate, kako i sta radi, to ce MOZDA da me zanima kad budem baba penzionerka, kad ne budem mogla nigde da idem niti da se bavim hobijima ni pametnijim stvarima. ali znam da nece ni tada. pa i ako se desi da budem opterecena jeftinim ljubavnim i ljudskim dramama, pocecu da gledam spanse serije
i trece, svi koji su optereceni tudjim zivotima, tudjim merilima, tudjim moralima ili nemoralima, tudjim frajerima, jebbacima, komsijama, za mene su vasarski umovi i frau-gabrijele abronose.

Amen!
Setih se nekih dveju baba iz ulaza, kako su smisljale razloge da mi zavire u stan, naravno ja sam ih kulirala, pa pitaju neke gluposti za kucni savet, pa pitaju jel sam udata, pa ova jedna viche- ma gde udata vidis da je mlada devojka, pa docekale momka na vratima da pitaju ko mi je on i td![]()
Dokonog naroda ima svuda, a te babe su najbolje što stoje na prozoru ko saksije i sve znaju.
U tome sto svi imaju nesto sa strane ko je lud nek gleda bajke
Kako reagujete na tzv. moralne djevojke koje imaju momka po recimo godinu, dvije, a pored toga imaju milion kombinacija sa strane za koje, momak, naravno, ne zna?
Sve češce čujem za takve slucajeve, i to su, po pravilu, "poštene" djevojke, bez mrlje na imenu.
U cemu je štos?![]()
Meni zao tih sa strane, oni na kraju izvise.
Pa to su oni s manjkom samopouzdanja koi se shatro zaljube u zauzeto..umesto i oni da sharaju