Ona i njena 2-3 dečka?

shta je zlatna sredina? nije ***** ako ima jednog zvanicnog,jednog sa strane....

sve preko...pi**a joj materina :mrgreen:

fora je u tome sto, ako ima dvojicu ili vise tipova, ona je nemoralna q.rva
a ako je zagovornik vjernosti, to je zato sto je raspadenica koja ne moze da nadje nikoga

pa sada, ili si drolja ili si raspadenica
to je ta forumaska krajnost
sto se ne kapira nista izmedju

fora je u tome sto, ako ima dvojicu ili vise tipova, ona je nemoralna q.rva
a ako je zagovornik vjernosti, to je zato sto je raspadenica koja ne moze da nadje nikoga

pa sada, ili si drolja ili si raspadenica
to je ta forumaska krajnost
sto se ne kapira nista izmedju

pa dobro...to je poenta foruma,rasprava...shta bi bilo da smo svi za zlatnu sredinu?

kad bi se ovako lijepo skupili?

kad bih se ovako Bwaci smijala?

nemoj da si okrutna :)

U svakom trenutku vremena jedna devojka ima jednog decka. Ako preptostavimo da i u svakoj polovini vremena takodje ima jednog decka (ovde naveden kao kvantirana velicina), to znaci da u celom vremnskom intervalu ima dva decka.

Pitanje: Koliko ce decka imati u beskonacno malom i u beskonacno velikom intervalu vremena? :D

to ko se s kim smuca u sitne sate, kako i sta radi, to ce MOZDA da me zanima kad budem baba penzionerka, kad ne budem mogla nigde da idem niti da se bavim hobijima ni pametnijim stvarima. ali znam da nece ni tada. pa i ako se desi da budem opterecena jeftinim ljubavnim i ljudskim dramama, pocecu da gledam spanse serije:)
i trece, svi koji su optereceni tudjim zivotima, tudjim merilima, tudjim moralima ili nemoralima, tudjim frajerima, jebbacima, komsijama, za mene su vasarski umovi i frau-gabrijele abronose.

to ko se s kim smuca u sitne sate, kako i sta radi, to ce MOZDA da me zanima kad budem baba penzionerka, kad ne budem mogla nigde da idem niti da se bavim hobijima ni pametnijim stvarima. ali znam da nece ni tada. pa i ako se desi da budem opterecena jeftinim ljubavnim i ljudskim dramama, pocecu da gledam spanse serije:)
i trece, svi koji su optereceni tudjim zivotima, tudjim merilima, tudjim moralima ili nemoralima, tudjim frajerima, jebbacima, komsijama, za mene su vasarski umovi i frau-gabrijele abronose.

Amen! :pop:
Setih se nekih dveju baba iz ulaza, kako su smisljale razloge da mi zavire u stan, naravno ja sam ih kulirala, pa pitaju neke gluposti za kucni savet, pa pitaju jel sam udata, pa ova jedna viche- ma gde udata vidis da je mlada devojka, pa docekale momka na vratima da pitaju ko mi je on i td :lol:

Amen! :pop:
Setih se nekih dveju baba iz ulaza, kako su smisljale razloge da mi zavire u stan, naravno ja sam ih kulirala, pa pitaju neke gluposti za kucni savet, pa pitaju jel sam udata, pa ova jedna viche- ma gde udata vidis da je mlada devojka, pa docekale momka na vratima da pitaju ko mi je on i td :lol:

:rotf: Dokonog naroda ima svuda, a te babe su najbolje što stoje na prozoru ko saksije i sve znaju.:rotf:

Back