Ona i njena 2-3 dečka?

Kako reagujete na tzv. moralne djevojke koje imaju momka po recimo godinu, dvije, a pored toga imaju milion kombinacija sa strane za koje, momak, naravno, ne zna?
Sve češce čujem za takve slucajeve, i to su, po pravilu, "poštene" djevojke, bez mrlje na imenu.
U cemu je štos?:confused:
sta je bre ovo?
pises o paralelnim vezama kao da je ne znam sta

ako ne lazes momka, u smislu da mu obecavas kule i gradove, nema nikakve obaveze da pored njega nemas jos nekog

gledam sinoc one momcice po gradu, to sve seta sa torbicom prebacenom preko ruke
pa moras da biras... ili da camis cekajuci ili da od njih nekoliko skropis jednog dobrog momka:D

sta je bre ovo?
pises o paralelnim vezama kao da je ne znam sta

ako ne lazes momka, u smislu da mu obecavas kule i gradove, nema nikakve obaveze da pored njega nemas jos nekog

gledam sinoc one momcice po gradu, to sve seta sa torbicom prebacenom preko ruke
pa moras da biras... ili da camis cekajuci ili da od njih nekoliko skropis jednog dobrog momka:D

a dobro je, i tebi to nije ništa strašno...:mrgreen:

ma to su sve izmislile ljubomorne zene koje ne mogu ni jednog naci pa im je problem shto neke imaju sepet likova...

i shta ce...nece da prizna da joj se moze,pa se tjeshi "cinjenicom" da ona to jadna radi jer nije srecna u vezi

ima nečega i u tvojoj izjavi...al mislim da je karakter osobe presudan...neko može bez griže savesti da vara, a neko ne može da podnese što je samo pomislio o nekom drugom a da nije njegov "zvanični" partner...:D

nije tačno
imam par drugarica koje su i pametne, i kulturne, i fino izgledaju, i ne mogu da nađu ok momka

Ali mogu da nadju neok momke, to sto one imaju previsoke standarde je njihova krivica. U svakom slucaju cnjenica je da ne treba nikakav skill kao devojka za muskarce. Odes u kafic i mozes za jedno vece smuvati 10toricu :roll:
Ima ona stara, musko ko ma mnogo devojaka je frajer, a zena koja ima mnogo muskaraca qrva. Sto je i logicno.

Ali mogu da nadju neok momke, to sto one imaju previsoke standarde je njihova krivica. U svakom slucaju cnjenica je da ne treba nikakav skill kao devojka za muskarce. Odes u kafic i mozes za jedno vece smuvati 10toricu :roll:
Ima ona stara, musko ko ma mnogo devojaka je frajer, a zena koja ima mnogo muskaraca qrva. Sto je i logicno.

ne Braco...nemaju one previsoke standarde...vec imaju standarde...postoji razlika...

ljigavshtine koje se vode politikom od biraca nema jebbaca samo neka tako nastave,ne moraju se svi spustiti na taj nivo :)

a kome treba neki "ne-ok" tip?
nemaju visoke standarde, nego nema slobodnih, ok momaka

To je vrlo rasirena pojava. Imam i ja par takvih drugara, treba da ih upoznamo sa tim drugaricama. :D

mudro, Nenade, mudro :think:

Back