Ona i njena 2-3 dečka?

Hmmm... Ako pored tog decka nadje jos jednog,onda definitivno nije zadovoljna svojom vezom tj. njime. Medjutim,posto je rec o dva-tri momaka,onda nije samo nezadovoljna sa svojim deckom,vec ni ona sama ne zna sta zeli,u takvim situacijama je najbolje raskinuti sa tim deckom (ako je veza ozbiljnija),cak i da nije,mislim da je poprilicno glupo da se j3bes sa tri - cetiri momka okolo,to tacno ti daje sliku kakva si ti zapravo osoba i kakve su tvoje zelje bilo seksualne bilo ljubavne. I da .. po meni nije to normalno. Nekada mi tako prekur.ce devojke da mi je prosto preko glave i jedna,ja ne bi mogao sebe da zamislim sa tri devojke,al' ozbiljno :confused:

za švalerisanje treba imati mozga, pre svega

tačno znati kome šta pričaš
koncentracija uvek prisutna
ne sme da bude greške (pogrešno ime, pogrešan sms...)
eliminisati sve ljude i situacije koje bi tu dvojicu (trojicu, koliko god) mogli da dovedu blizu
u svakom momentu imati izgovor, za ne daj bože
...

glup čovek ne može dugo da se švaleriše, brzo bude provaljen

'Fala Bogu... sto se manje prica, to se manje zna, i ovakvo svaleranje je kul, a ne jeftino.
I bas htedoh da napisem, da, ako je zena uspela sve ovo, onda je ona kralj. To se zove umece. A to sto neko nije fer u celoj toj prici, pa Boze moj...

Pa mene interesuje u čemu je štos? Ovamo su kao ‚‚devojčice sa ljubičicama‚‚ a s druge strane se pamprče sa kim stignu....msm nije ni fer prema tom momku sa kojim su.

čista igra i čist ego
želi peripetiju, avanturu, rizik
dosadno joj je u klasičnoj vezi
možda doakzuje sebi da je riba

loš je logika - u lošoj je vezi
onda bi raskinula

a ovakve vole igraju s vatrom
a pritom su u društvu savtršeno čiste
pa su još ponosne na svoju pamet da igraju da dve strane

i zaista treba umeti organizovati sve to i ĆUTATI

Previse posla,reci mi... zasto bi sve to radio? Samo za parce mesa? Negde sam procitao komentar na forumu,citiram "Ako vec treba da j3bem,jebacu ko covek,a ne ko lopov" :ok:

Pa onda objasni tu vasu ludu karakteristiku da svrljate, pa posle moljakate da vam se oprosti? :think:

Za sta da se oprosti... za svaleranje okolo naokolo, nespretno svaleranje, lose laganje, pateticne ispade?
Jel da da onda presedne svrljanje okolo? :mrgreen:

nisam mislio bukvalno ti, govoreci u prvom licu po nekad se misli i na mnozinu...znaci djevojkama se obracem...pa oces li nam onda saopstit tvoje misljenje za fuxe, tj, da li ih i ti nazivas tim imenom?

Baš si ti neki interesantan tip..meni se obraćaš u jednini misleći na većinu žena na ovom forumu a postavljaš mi pitanje u množini misleći na sebe ...saberi se već jednom ako hoćeš da vodiš bilo kakvu konverzaciju ne samo samnom, nego sa bilo kim.:manikir:

Baš si ti neki interesantan tip..meni se obraćaš u jednini misleći na većinu žena na ovom forumu a postavljaš mi pitanje u množini misleći na sebe ...saberi se već jednom ako hoćeš da vodiš bilo kakvu konverzaciju ne samo samnom, nego sa bilo kim.:manikir:

dobro izvini, mozda je doslo do poteskoca zbog nacina komunikacije a siguran sam da bi me u realnom razgovoru razumjela zbog upotrebe mimike i pokreta ruku....
u svakom slucaju ne bi ja kroz tvoje misljenje gledao na sve zive djevojke, ali ako neces da mi das odg na to ok....
htio sam samo da kazem da djevojke po nekada traze opravdanje za svoje ponasanje a po nekada isto to ponasanje napadaju, kao ti veceras ovom temom....

dobro izvini, mozda je doslo do poteskoca zbog nacina komunikacije a siguran sam da bi me u realnom razgovoru razumjela zbog upotrebe mimike i pokreta ruku....
u svakom slucaju ne bi ja kroz tvoje misljenje gledao na sve zive djevojke, ali ako neces da mi das odg na to ok....
htio sam samo da kazem da djevojke po nekada traze opravdanje za svoje ponasanje a po nekada isto to ponasanje napadaju, kao ti veceras ovom temom....

Ja se ne sporazumevam nogama i rukama nego rečima...a ako si mislio da ćeš da me isprovociraš ovim na temi malo si se zahebo... nepadam na jeftine provokacije.:manikir:

Ja se ne sporazumevam nogama i rukama nego rečima...a ako si mislio da ćeš da me isprovociraš ovim na temi malo si se zahebo... nepadam na jeftine provokacije.:manikir:

ocigledno imas povrsno znanje iz psihologije, a i iz realnog zivota, ako nisi znala samo promjenom intonacije jedna rijec moze da dobije totalno peto znacenje, ustvari ja ne znam zasto se raspravljam sa nekim ko nije na mom nivou...

Kako reagujete na tzv. moralne djevojke koje imaju momka po recimo godinu, dvije, a pored toga imaju milion kombinacija sa strane za koje, momak, naravno, ne zna?
Sve češce čujem za takve slucajeve, i to su, po pravilu, "poštene" djevojke, bez mrlje na imenu.
U cemu je štos?:confused:
pa nije lepo da laze momka.. Ali neka radi sta hoce. Mora biti samo spremna na posledice.

ja ,nekako, slabo imam vremena i za jednog decka...ne razmislam o semi plus, radim mnogo,imam dete,kad nisam na poslu ,onda sam na drugom poslu umesto da sam na kyrcu...
Ima jedna izreka:
An idle mind is the devil's workshop.
Besposlen mozak je djavolja radionica.
Mnogo ljudi hrani svoj mozak bolesnim sadrzajima,tako da iz dnevnih aktivnosti i obaveza jedne osobe tacno mozete znati sta osobi sve moze pasti na pamet.

Kako reagujete na tzv. moralne djevojke koje imaju momka po recimo godinu, dvije, a pored toga imaju milion kombinacija sa strane za koje, momak, naravno, ne zna?
Sve češce čujem za takve slucajeve, i to su, po pravilu, "poštene" djevojke, bez mrlje na imenu.
U cemu je štos?:confused:

Ко има моралног и емотивног капацитета за тако нешто, ја му се искрено (али баш искрено без фолирања) дивим до имбецилности!

nije joj dobar taj zvanični
kad ti je neko dobar, odgovara ti, nađete se, što bi rekli, onda će to retko da se desi... a kad nešto fali, to tražiš na drugom mestu

Овоме стварно не бих додао ни зарез!

Back