Disko Kauč
Elita
- Poruka
- 24.596
Ili beba ili s leba
Biram s leba
Biram s leba

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ko si ti da ti ja bilo šta rešavam?100 posto si pogrešio.Ja sam žensko.Evo, ovo sam ja, das manly edition
Međutim, ti nisi smeo da rešiš male/female test, znači sve je jasno. Hehe.
I Crni Georgije je žensko.Možete da se nađete negde na kafi.Ko si ti da ti ja bilo šta rešavam?100 posto si pogrešio.Ja sam žensko.![]()
užasi promiskuitetaPrinova je u mom stomaku.
24-oro deceA koliko dece si napravio -O
Nijedno nisi24-oro dece![]()
Članovima Sizif i crna brada upućujem ovo obaveštenjeI Crni Georgije je žensko.Možete da se nađete negde na kafi.
A mene znači voliš mirice,jarebice moja,čim se porodiš eto meneČlanovima Sizif i crna brada upućujem ovo obaveštenjed sada šta god da napisete,neću Vam više odgovarati.
Čak iako se izvinimo za svoje nepristojno ponašanje i zezanluk opšteg tipa?Članovima Sizif i crna brada upućujem ovo obaveštenjed sada šta god da napisete,neću Vam više odgovarati.
Želim samo da kažem kako sam ja uvek ozbiljan.Čak iako se izvinimo za svoje nepristojno ponašanje i zezanluk opšteg tipa?![]()
Joj,jadna ja.Svi hoce da mi prave opet bebu.A mene znači voliš mirice,jarebice moja,čim se porodiš eto mene![]()
A šta bi ti voleo ćerku ili sina?A mene znači voliš mirice,jarebice moja,čim se porodiš eto mene![]()
Jesam, gde god sam otisao ja sam napravio bar jednoNijedno nisi
Opasan si,onda ti ja ne dam.Šta će ti i 25,kad vec imaš 24?Da ne pominjem koliko sam ih priznao a da nisam siguran, ali ko ga ****![]()
E pa ne dam ti cupi.PozzzI nemoj da me nerviras jer cu i tebi da napravim jedno cak i ako si musko![]()
E pa sad necu ni da te pitam nego cu sam da uzmemE pa ne dam ti cupi.Pozzz
Ne smem,ljutiće se George,a i otežavajuće je sada sa stomakom,ipak sam u petom mesecu trudnoće.E pa sad necu ni da te pitam nego cu sam da uzmemSkidaj se, skuvaj kafu, spremi rakiju i slatko i da zavrsimo to
Dzordzija cemo poslati po smoki![]()
Ma sta ti je kako da sazna, taj nikad ne otvara ni jednu stranicu unazadNe smem,ljutiće se George,a i otežavajuće je sada sa stomakom,ipak sam u petom mesecu trudnoće.,jadna ja trudnica i opet bi svako seks.Ako George sazna,sutra prepodne me nece odvesti kod tebe da me čuvaš.
Ali naljutiće se,ne mogu da ti dam cupi.George će me ostaviti onda.Ionako je ljut što nosim ćerku.Ma sta ti je kako da sazna, taj nikad ne otvara ni jednu stranicu unazad
Zato su mu postovi tako haoticni![]()
Jos besni zbog toga? Sta mu je jbt dete je deteAli naljutiće se,ne mogu da ti dam cupi.George će me ostaviti onda.Ionako je ljut što nosim ćerku.
Ah, sad još i ''cupi''.Nijedna žena neće tako zvati svoju mačkicu.Ali naljutiće se,ne mogu da ti dam cupi.George će me ostaviti onda.Ionako je ljut što nosim ćerku.
Molim te,ti mu objasni da nisam ja kriva što nosim čerku,to će mu biti četvrta ćerka,ali je hteo sina.Sam je pravio bebu.Jos besni zbog toga? Sta mu je jbt dete je dete
Jos ovo cu da ti ucinim, ali ubuduce pazi... maloMolim te,ti mu objasni da nisam ja kriva što nosim čerku,to će mu biti četvrta ćerka,ali je hteo sina.Sam je pravio bebu.