Ona hoće bebu,on neće,a može i obrnuto

Meni je ovo prvo dete.Sad sam srećna,ako ćeš ti da mi pomogneš.I obavezno mu objasni da mi je otežavajuće da imam seks sa njim,pošto sam sada u petom mesecu trudnoće.

Čekaj da li čekaš bebu ili tek želiš da zatrudniš?
Nije valjda da se priča o tome da on ne želi bebu a ti već u drugom stanju? Ne razumem šta radiš sa tom osobom onda?

Uh, kompleksno pitanje. Uvek je ovo pitanje bilo kompleksno u današnje vreme. Ranije, pre pre pre se rađalo i to se smatralo normalnim i bez pogovora. Pa i na selima danas ako nemaš dece, bruka je što nemate decu. Kao da ste neki invalidi.

To pitanje oko deteta uvek treba rešiti na početku veze. Kroz par meseci. Da se zna odmah. I lepo vidite šta kome odgovara. I fino se rastanete ako vam se stavovi ne podudaraju. Ali ako neko čeka godine da bi doživeo ovo, budala je.
Pa ja pitam odmah ko bi voleo da ima decu,za nekoliko godina,i ispostavi se da hoce samo seks.Ipak treba razmisljati o tome da imamo potomstvo.

Pa ja pitam odmah ko bi voleo da ima decu,za nekoliko godina,i ispostavi se da hoce samo seks.Ipak treba razmisljati o tome da imamo potomstvo.
Prihvatam i ljude koji nisu za to da imaju decu. U redu. Ali život radi seksa i putovanja po svetu i život buržuja? To je veoma sebično. Ima roditelja koji insistiraju kada ću imati unuka ili unuku. To je isto sebično. Smatram da je imati decu u prirodi čoveka jer zato imamo reproduktivne organe. Da je seks samo radi uživanja, žene ne bi moglo da ostanu trudne, zar ne? Ipak seks je samo uživanje.

Prihvatam i ljude koji nisu za to da imaju decu. U redu. Ali život radi seksa i putovanja po svetu i život buržuja? To je veoma sebično. Ima roditelja koji insistiraju kada ću imati unuka ili unuku. To je isto sebično. Smatram da je imati decu u prirodi čoveka jer zato imamo reproduktivne organe. Da je seks samo radi uživanja, žene ne bi moglo da ostanu trudne, zar ne? Ipak seks je samo uživanje.
Slažem se sa Vama.Nije sve u seksu.Seks je najlakši,ali treba se ostvariti kao roditelj,treba biti sa nekim iz ljubavi.Jedan mi se momak nabacivao preko mreže i hteo da pričamo o nama,posle nekoliko meseci je rekao da ne zeli da prica o nama.Upoznali smo se preko instagrama.Tako da je verovatno hteo samo seks.Ako se meni neko svidja,sacekacu priliku,ne treba biti takav.Toplo pa hladno,šta smo mi devojke?Nismo mi glupe.Ko nece on to i pokazuje.Moja drugarica je raskinula sa deckom u medjuvremenu se dopisivala sa nekim deckom koji joj se nabacivao,i eto on je hteo da izadje sa njom kad je bila zauzeta,a sad je i ne zove na dejt.Ona tuguje za bivsim,ovaj sto joj se udvarao rekao joj da hoce da za sada budu prijatelji,pa ga je ona pitala a sta zelis posle?Odgovorio joj je videcemo da li ima osecanja ili ne.Meni se nesto slicno desavalo pre.

Gade mi se ljudi koji su u vezi i dozvoljavaju da ćaskaju sa drugim momcima/devojkama , a da pritom to kriju od partnera. To pokazuje preljubu. Nedostatak empatije prema partneru. Protivnik sam upoznavanja putem društvenik mreža. Ako čoveku ne vidiš oči, mrtvo slovo ništa ne znači. Može napisati ahahaha, a u realnosti je mrtav hladan, "smeje" se da bi te zadovoljio.

Danas postoji iskrivljena slika da ako žena ne doživi orgazan, postoji problem sa muškarcem. Pogledajmo realnost. Cilj reprodukcije je da muško doživi orgazam prvi radi oplođivanja. To je redosled. Žena je umetnik da zadovolji muškarca. Da je obrnuto, muškarci bi trebali da rađaju.

Gade mi se ljudi koji su u vezi i dozvoljavaju da ćaskaju sa drugim momcima/devojkama , a da pritom to kriju od partnera. To pokazuje preljubu. Nedostatak empatije prema partneru. Protivnik sam upoznavanja putem društvenik mreža. Ako čoveku ne vidiš oči, mrtvo slovo ništa ne znači. Može napisati ahahaha, a u realnosti je mrtav hladan, "smeje" se da bi te zadovoljio.

Danas postoji iskrivljena slika da ako žena ne doživi orgazan, postoji problem sa muškarcem. Pogledajmo realnost. Cilj reprodukcije je da muško doživi orgazam prvi radi oplođivanja. To je redosled. Žena je umetnik da zadovolji muškarca. Da je obrnuto, muškarci bi trebali da rađaju.
Tako je.Ali,ona se dopisivala prijateljski,iako joj se on nabacivao,a znao je da je ona u vezi.Ne podrzavam ni nju ni njega.A što se tice instagrama,najlakse je dopisivati se tako.A da pozove devojku,to nece.Ovamo kao nesto zeli.

Najgore je on line dopisivanje. Cak iako ponekad posaljem poruku ostanem bez odgovora. Doticne imaju hiljade pratilaca i dobijaju na stotine raznih poruka koje i ne otvaraju. To je potpuno logicno uzgred su zauzete. Sve te insta likuse su slicne nafurane koje ne podnosim.

Prosto cim ne vidis neciju reakciju na tvoje odgovore, rečenice svi ti smajliji su varka da je neko zainteresovan.

A iz njene price kao da on ima devojku,jer joj se u poslednjih nekoliko dana javi jednom porukom za ceo dan i noć.Nije li to pokazatelj da ima neku drugu?Ne moze musko svaki dan da izlazi sa prijateljima.Verovatno ima novu gospodjicu sa kojom se zanima,a moja drugarica mu je rezerva,jer da je zainteresovan pitao bi je sto pre nakon raskida da izadju.Ja sam ranije imala takvog lazova,ni dan danas ne znam sta je hteo,upoznala sam ga putem tih mrezica,i eto,onda sam ga blokirala.Ne trebaju mi takvi tipovi.Lajkuje slike skoro svake devojke.I on da bude ozbiljan?

Najgore je on line dopisivanje. Cak iako ponekad posaljem poruku ostanem bez odgovora. Doticne imaju hiljade pratilaca i dobijaju na stotine raznih poruka koje i ne otvaraju. To je potpuno logicno uzgred su zauzete. Sve te insta likuse su slicne nafurane koje ne podnosim.

Prosto cim ne vidis neciju reakciju na tvoje odgovore, rečenice svi ti smajliji su varka da je neko zainteresovan.
Slazem se,najgore je kad on ocekuje samo da ti postavljas pitanja,a da on odgovara.To nije obostrano.Dosadno je.Tako je meni jedan dosadjivao i eto,sve nesto hocu-necu.Neki prosto ne mogu da shvate da se ne vrti sve oko zabave.Gde ima i ljubavi,bice seksa,gde nema ljubavi,bice zabave ako to neko hoce.Ja licno idem za ljubavi.

Back