Crni_Georgije
Aktivan član
- Poruka
- 1.213
Si mu rekla nemoj straga biće žensko radovaneNe smem.George je rekao,ako ga prevarim,ostavice me.I sada nije dobar u trudnoći mi traži seks![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Si mu rekla nemoj straga biće žensko radovaneNe smem.George je rekao,ako ga prevarim,ostavice me.I sada nije dobar u trudnoći mi traži seks![]()
Pa da,a i pretpostavljam da bi i ti kao i on hteo sina.Al eto,doktor rekao da je ćerka.To smo vec culi par puta![]()
Joj,da ti znaš koliko je meni teško.Si mu rekla nemoj straga biće žensko radovane![]()
Ja bih kcerkuPa da,a i pretpostavljam da bi i ti kao i on hteo sina.Al eto,doktor rekao da je ćerka.
Jadna ja.Ko hoće ćerku,a ko sina,nek se javi.Ja bih kcerku![]()
Од длака имам два метра косе, мехехе
Шетај, видиш да шмекам Алтера, мехехеStrki, daj kiku![]()
Nisi ga ušmekala.Meni se javljaju neki članovi koji hoce da im rodim bebu,ali ne mogu,peti sam mesec trudna.Шетај, видиш да шмекам Алтера, мехехе
Sad će odmah. LolStrki, daj kiku![]()
Научи ме, Миро.Nisi ga ušmekala.Meni se javljaju neki članovi koji hoce da im rodim bebu,ali ne mogu,peti sam mesec trudna.
Nemoj i ti da ostaneš trudna,bolje ti je,ovaj moj mi ne da lepo da iznesem trudnoću,nego me još teroriše za seks.Научи ме, Миро.
Pa stisni mu ga usnama il mu daj u žutu venu,beba ne sme da pati!!!Nemoj i ti da ostaneš trudna,bolje ti je,ovaj moj mi ne da lepo da iznesem trudnoću,nego me još teroriše za seks.
Da sam ja tražio kiku, to bi već bila druga priča, odmah bi postavila.![]()
Pa stisni mu ga usnama il mu daj u žutu venu,beba ne sme da pati!!!
Ja bih,ali mi ne da GeorgeNiko nece kiku da mi da
Mozda da odem u neki manastir gde nema zena ni neta.
Pi bre uopšte nisi moderna,patim ja!!!Dosta mi je seksa,stomak mi trudnički sve veći svakim danom,u wc ne mogu lepo da idem,zbog trudničkog stomaka.
Jesam,jesamPi bre uopšte nisi moderna![]()
Iako nisam,trudnicama nije lepo reći da nisuPi bre uopšte nisi moderna![]()
Pa kakva si ti to moderna žena kad se još nisi emanacipovala nego mora dečko da ti daje dozvolu umesto da sama donosiš svoje odluke ccc demodemiraJa bih,ali mi ne da George
Pa kad si u vezi,donosite odluke zajednoPa kakva si ti to moderna žena kad se još nisi emanacipovala nego mora dečko da ti daje dozvolu umesto da sama donosiš svoje odluke ccc demodemira![]()
Evo, ovo sam ja, das manly editionTi ne znaš da moje ćaoooo znači da odeš,ako ne veruješ.Ajde ti dokazi da si muško.Pošalji tvoju sliku.
Dzabe me tesis![]()