ona dijeta

• Začetnik teme Začetnik teme ?
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ti ulošci, sami po sebi, nisu loši kao pomoćno sredstvo uz dijetu, ali i oni podrazumevaju da se u njima hoda, dakle šeta, jer nije hodanje nekoliko metara po kući, tamo - ovamo, sa prekidima u vidu sedenja. Jedino ako je stajanje u pitanju... onda ne znam. Ako je stvar zaista u ozbiljnom nedostatku kondicije, ili zabrani svakog zamaranja, onda je bolji način nositi magnete na ušima (to se radi kod akupunkturologa, mislim), ima tamo tačka za mršavljenje. Ili akupunktura. Ali neka fizička aktivnost mora postojati, pa makar to bila i masaža.

Reci mi molim te gde mogu da kupim te magnete. To mi se cini kao super varijanta za mrsavljenje, jer se udih od djeta a efekat je ravan 0.

Reci mi molim te gde mogu da kupim te magnete. To mi se cini kao super varijanta za mrsavljenje, jer se udih od djeta a efekat je ravan 0.

Kod nekih akupunkturologa, jer oni znaju gde ih tačno treba postaviti (ima na ušima blizu i tačka za gojenje :lol: )
Ne znam ti lokaciju, ali čula sam da u NS u poliklinici to rade a i akupunkturu isto za mršavljenje, verujem i u BG. Naravmo, ne verujem da to plaća socijalno...:lol:

zdravo svima, ja sam nova na forumu. od sutra sam na un dijeti, pa me interesuje da li je neko od vas kombinovao uz nju onaj cuveni napitak od meda i cimeta ujutru i uvece...hvala

Malo sam zaboravila tu UN dijetu, ali u principu, nije baš dobro kombinovati neke dodatke dijetama, da se ne bi pokvario efekat. (tu uglavnom mislim na med)
Što se tiče cimeta, ja nisam na dijeti, ali sam preosetljiva na ugljene hidrate, i zato koristim tablete cimeta. Skinula sam 2 kg za mesec dana od kad njih pijem., bez dijete. Možda i ne moraš sirće i med, samo cimet? Sve zavivi od toga šta tebe lično goji - kod mene je to testo i šećer, a kod nekoga su masnoće, pa im onda treba pre neki preparat koji upija ili rastvara masti.

al' ste debele!...aj' sad neku dijetu za one kojima ne treba dijeta?

Za ovo boldovano će se čujemo još!:mrgreen:

Ima i za tebe normalnog dijeta, tek da se ne osećaš izopšten iz društva...Ta ti je za lepotu.:lol:
Kreneš prvo sa cigaretama, pićem i aditivima (hemijskog porekla), jedno godinu dana. Onda smanjuješ šećer, masnoće i soli, jedno godinu dana. Pa onda kreneš sa povećavanjem količine povrća i voća. Pa polako pređeš na integralne testenine, a i smanjiš količinu testa u ishrani.
I tako postaneš još lepši nego što si već sada.

Nećeš ni primetiti!:lol: (sad, da li promene u ishrani, ili povećanje lepote...ne bih znala..:mrgreen: )

Malo sam zaboravila tu UN dijetu, ali u principu, nije baš dobro kombinovati neke dodatke dijetama, da se ne bi pokvario efekat. (tu uglavnom mislim na med)
Što se tiče cimeta, ja nisam na dijeti, ali sam preosetljiva na ugljene hidrate, i zato koristim tablete cimeta. Skinula sam 2 kg za mesec dana od kad njih pijem., bez dijete. Možda i ne moraš sirće i med, samo cimet? Sve zavivi od toga šta tebe lično goji - kod mene je to testo i šećer, a kod nekoga su masnoće, pa im onda treba pre neki preparat koji upija ili rastvara masti.

Ja sam čula za mnogo raznih tableta koje pomažu kod mršavljenja, ali za te sa
cimetom, nikada, čak nisam ni znala da cimet pomaže u tako nečem....Taote ako
ti nije teško reci molim te kako se zaovu te tablete....;)

Inače sam uzimala jedno vreme Tanana tablete koje se drže u ustima dok se ne
otope...i bile su onako baš delotvorne, sada ih više nema u prodaji, već samo nekakve
njihove ali u obliku kapsula..što se meni nikakao ne dopada...a i cena im je čak 4 x veća:mrgreen:

postoji u prodavnicama zdrave hrane ...ovako ...to je pakovanje od 20 cokoladica, 3x1 na dan se uzima,bas od prave crne gorke cokolade i zelenog caja, parafina, laktuloze itd. to se mora uzimati s 2litre vode na dan i garant se moze skinuti od 4-6 kg za mesec dana bez jo-jo efekata,,,zdrave su, nema nus efekata,iako ima 40% cokolade mrsavi se, raspitajte se u prodavnicama zdrave hrane, jer se svugde drugacije zovu.:)

postoji u prodavnicama zdrave hrane ...ovako ...to je pakovanje od 20 cokoladica, 3x1 na dan se uzima,bas od prave crne gorke cokolade i zelenog caja, parafina, laktuloze itd. to se mora uzimati s 2litre vode na dan i garant se moze skinuti od 4-6 kg za mesec dana bez jo-jo efekata,,,zdrave su, nema nus efekata,iako ima 40% cokolade mrsavi se, raspitajte se u prodavnicama zdrave hrane, jer se svugde drugacije zovu.:)

Ok..hvala pitaću koliko sutra, inače ih ima nekoliko u mojoj blizini....samo me još
zanima ima li na njima upustvo, ono kada se uzimaju pre ili posle jela i tako te neke
nepoznanice...jer verovatno ima razlike od toga da li se uzimaju pre ili posla recimo
ručka.....:think:

affrodita, nema veze pre ili posle jela,,,,3-4 cokoladice na dan....tako pitaj za mrasvljenje i bolju probavu, jer u sebi imaju balastne materije...ovde je 608,00 din. pakovanje, postoje razni ukusi, i dobijes jedan papir kao objasnjenje, ali moras da popijes mnogo tecnosti.vredi probati, finog su ukusa i ima rezultata:)

affrodita, nema veze pre ili posle jela,,,,3-4 cokoladice na dan....tako pitaj za mrasvljenje i bolju probavu, jer u sebi imaju balastne materije...ovde je 608,00 din. pakovanje, postoje razni ukusi, i dobijes jedan papir kao objasnjenje, ali moras da popijes mnogo tecnosti.vredi probati, finog su ukusa i ima rezultata:)

hvala ti kraljice:super:....probaću sigurno.....;););)

Te cololadice su vam zapravo laksativi (kao i svaka cokolada za kuvanje).
Ne dajte se da vam uvaljuju "otkrica" za velike pare.

treba traziti cokoladice za mrsavljenje, i napomenuti da zelis da kupis one koje ne sadrze u sebi Senu, tako da postoje dve verzije pomenutih, naravno moze da se raspita,ne mora da kupi, ali od onog caja tanananana:)sigurno nece skinuti kilazu, to je uglavnom glupost kao i Herbafast kojeg toliko reklamiraju na tv-u.

Ja sam od tog herba fasta sa prvom kutijom dobila 1 kg.,onda sam pocela da placem, pa sam uz njega pocela i dijeticu i tek onda sam imala efekta.Popila sam 5 kutija, skinula 8 kg.[ja imam dosta viska[sve ostalo od dve trudnoce]]e onda je pocelo da mi se vrti u glavi,pa sam prestala da pijem.Normalno preko zime sam vratila 6 i tako sve u krug....opet do leta skinem tih 6 i sta sada ...cekam da mi se vrati tih 6.Mada mozda neko moze da mi da neku delotvornu dijetu,pa mi pomogne da do sledeceg leta izgubim jedno 15kg:)

Ne napisa sta je Ksenikal, sem da su kapsule...znas li sastav...

Piše se Xenical, a zove se i Orlistat, sastav ne znam, ali ga i lekari prepisuju u određenim slučajevima. Koliko znam, trebalo bi da topi masno tkivo i ubrzava metabolizam... Ne zamenjuje dijetu, ali pomaže da lakše "krene", i deluje. Ima ga u apotekama, možeš pitati farmaceuta, pogotovo ako uzimaš neke lekove, a naziv sam napisala ako hoćeš da potražiš na netu. Srećno.:)

Back