ona dijeta

• Začetnik teme Začetnik teme ?
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Da se zapljunem bezbojna sa 23.8:)

Rizik od bolesti povezanih sa težinom i obimom struka
BMI Struk manji ili jednak:
100 cm. (muškarci) ili
89 cm. (žene) Struk veći od
101 cm. (muškarci) ili
90 cm. (žene)
18.5 ili manje Pothranjenost -- - -
18.5 - 24.9 Normalan -- - -
25.0 - 29.9 Povišene težine Povišena Visoka
30.0 - 34.9 Gojazan Visoka Veoma visoka
35.0 - 39.9 Gojazan Veoma visoka Veoma visoka
40 ili više Ekstremna gojaznost Ekstremno visoka Ekstremno visoka

E pa cao...evo videh ovu temu i posto vec uveliko pratim ovu dijetu reko ko bi mogao bolje da mi da savet nego svi vi koji ste isto u tome...Naime moja pitanja koja mi se cine neresivima su...

-Ja ovu dijetu drzim vec ima vise od mesec dana i smrsala sam sa 65 kg na 60 ALI meni je jako velik problem kafa...naime ja stalnooo pijem one 3 u jedan i uopste neskafu,a to je sve sa mlekom a vidim da je pravilo da to ne sme...i ja sam se toga i pridrzavala neko vreme i tada sam dosla do 60kg,ali onda sam kao sebi pocela da dopustam propuste i sada pijem stalno tu kafu,i sada mi se kilaza povecala na 63kg i tu stagnira...cula sam da u toku ove dijete isto kilaza moze da stagnira par puta pa da onda naglo posle padne 3 kile...DA LI STVARNO MORAM DA SE ODREKNEM TE KAFE...i da li to moze toliko da mi naskodi...
I da da li je bitna velicina voca ujutru npr dve VELIKE jabuke ...

napomena ,nemam nameru da smrsam 10kg vec bi mi bilo dovoljno da dodjem do 59kg...sta da radim?????sa kafom naravno...

Da se zapljunem bezbojna sa 23.8:)

Rizik od bolesti povezanih sa težinom i obimom struka
BMI Struk manji ili jednak:
100 cm. (muškarci) ili
89 cm. (žene) Struk veći od
101 cm. (muškarci) ili
90 cm. (žene)
18.5 ili manje Pothranjenost -- - -
18.5 - 24.9 Normalan -- - -
25.0 - 29.9 Povišene težine Povišena Visoka
30.0 - 34.9 Gojazan Visoka Veoma visoka
35.0 - 39.9 Gojazan Veoma visoka Veoma visoka
40 ili više Ekstremna gojaznost Ekstremno visoka Ekstremno visoka

20.4 Ha! Idi sad tamo na onu temu da mi i dalje pricas sta treba da jedem :twisted:

(Hoces recepte? :D)

20.4 Ha! Idi sad tamo na onu temu da mi i dalje pricas sta treba da jedem :twisted:
(Hoces recepte? :D)
Ti izgleda nikako da shvatis..do 40-50e godine i leseve da jedes ziveces normalno..bices zdrava..neces imati nikakav napor..i kad dodjes kao i svi u te godine..kad ces zbog bolesti morati na silu jesti sve ono sto ne jedes celog zivota..zamisli da ne smes jesti to sto danas jedes u cemu najvise uzivas..neka to bude sladoled..zrno soli..nista masnije od 2%mm!

Ja pijem mleko i jogurt sa manje od 1%mm....

Ti izgleda nikako da shvatis..do 40-50e godine i leseve da jedes ziveces normalno..bices zdrava..neces imati nikakav napor..i kad dodjes kao i svi u te godine..kad ces zbog bolesti morati na silu jesti sve ono sto ne jedes celog zivota..zamisli da ne smes jesti to sto danas jedes u cemu najvise uzivas..neka to bude sladoled..zrno soli..nista masnije od 2%mm!

Bravo..to je jos jedan primer nase zaostalosti..sto dan danas nemamo izbor..pojedina pakovanja kao da su iz 70ih godina..neki proizvodi postoje samo od jednog proizvodjaca..necu da se nerviram.

Back