ona dijeta

• Začetnik teme Začetnik teme ?
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ima sve kao u teretani. I merac kalorija, koliko si presao, obrtaj pedala, deset nivoa, merac pulsa, vreme, kalorije i cak merac koji ti kaze u kakvoj si formi. Yeee, yeee, yeeee! Isprobala sam ga u radnji, kao da lebdis. I bas je veliki i stabilan. Nije neko sranjce. :lol:

Nasla sam super povoljno ( u Srbiji je sve skuplje :lol: ), 23000, al' je Kettler. Inace sam losije nalazila za 25-295000 dindzi.

Ima i za 14-16000, al' nisu ovako lepi i mocni. :-)

Dobro...prodjose sve ruske salate, kolacici i rolovana mesista, vreme je za dijetu...Iscitah ovo pisanije od 160 strana i ne saznah bas puno...Trebale su mi ideje a ovde niko da kaze nesto pametno...

Iako nije tema moram da primetim da je Jagoda ili kako je vec zovete - kao sto sam i ranije mislila a sad sam 100000% sigurna - dileja neopevana...

No...Evo sta me zanima...
Jel moze uz testo - ajvar umesto kecapa?
Gde spada kukuruz?
Jel moze za slatkis rolat od kestena?
Kad mora zadnji obrok?

Dajte neke konkretne predloge ...sta jesti kad je testo ...sta kad je povrce a da ne bude ono bareno ...I KOLIKE SU PORCIJE ? Koliko to testa smem da pojedem...

Nisam karakter za dijete al sad cu da stisnem zube..dosta je bilo ..4 godine posle porodjaja ja jos 5 kg viska ...e nece da moze vise....

Da se kladimo u tri meseca mog izdrzavanja da ce Hanibalka na svom putu da prekrsi dijetu....

Nado ti delujes mrsavo a izgleda da si stvarno ocajna zbog kila ...Probaj da drzis jednom pravu dijetu...rece ti zena koja nikad ni jendu dijetu nije zavrsila... :wink:

ih, pa to ti je lako... ne jedi posle sest, izbaci tijesto i slatkise, izbjegavaj masno... ako izdrzis 2 mjeseca 100% "skidas"! Nego... Kazite vi meni, kako ja da igubim 5 kg za 5 dana? :)

Back