Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
hmm ne znam,da kesten u svakom slucaju bez hleba,mozda 3-4 za veceru :?
torente ces da ti posaljem koju kesu?
jao ne znam za kukuruz,a da stavim tepsiju na vatru pa u tepsiju kukuruz?ili na stapic pa kao na rostilju?
negoo prijavljujte menije
ja sam sinoc kukuruz pecen u tepsiji,a danas cu parce pizze margherite a uvece prosto ne znam...kad jedes slatko jednom u 4 dana zao ti je da trosis na nesto sto ti i nije bas bas
a ja cu danas da obarim neko povrce kad dodjem kuci...mada su mi neke zene rekle da bi obroci trebalo da budu u isto vreme? ono, ako rucam oko 1, treba svaki dan da rucam u to vreme, je l to tacno?
e jela sam pizzu i uvece cokoladne keksove umakala u mleko
a danas pozvala me direktorica na rucak,kako bre to da odbijem? :sad: i nista odem ja ali joj napomenem da sam na dijeti i da se ne iznenadi
narucim palacinku sa sunkom i paradajzom i pojedem pola..sta cu karijera ne moze da ceka a dijeta moze
nista pozalih se mojoj sapatnici pajamaci ona kaze "nastavi ti uvece s vocem kao da nista nije bilo,a btw ja tamanim cokoladu nervozna sam"
eto taako obe smo zgresile i veceras po 10 zdravomarija za oprost,ako sekta ima jos koju kaznu izvolite
ma zavrsila sam kao vocni,vecerala zuti kiwi i jabuku,i nekoliko kolutova susene banane
sad cemo da vidimo sta kaze vaga,ali i s majicom imam samo 300gr nego jutros bez iceka
Danas smo ga dovukli, al' mora da dodju da ga montiraju. Ima da ga gazim svako jutro po sat vremena.
Ma kad sam resila problem aerobnih vezbi, teretana mi se smucila i nemam vise vremena da se cimam, tegice imam, yogu imam, jos samo da kupim onaj dzak kad provalim gde da ga zakacim i bole me usi.