ona dijeta

• Začetnik teme Začetnik teme ?
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ma na nervno ima da zavrsim od dijeta.od ponedeljka pocinjem sa postom nedelju dana za pricest.ako mi i to ne pomogne sta cu.taman da naviknem da jedem manje i bez masnoca,pa posle na neku dijeticu.a za nikako da pocnem ozbiljno...

pajamaca:
e, strpljiva... ja piškim baš tamno...
a ti?
Ne...ili bar ne za sad.. :p
Čini mi se da od kad ga pijem ne otiču mi noge kao ranije (mada su sad i vrućine manje)
Kupuje se u prodavnicama zdrave hrane, sluzi za izbacivanje viska vode iz organizma zbog cega nastaje nadutost, a takodje i pomaze kod saniranja urinarnih infekcija. Slicno dejstvo ima i caj od persuna
Tačno! Ja sam prošlog leta pila čaj od peršuna...
Evo šta (izmedju ostalog) piše na netu za ovaj čaj: "Za gojazne ljude i one koji je napao celulitis, kukuruzna svila vredi zlata. Bezbolno, bezbedno, a sigurno, rešiće ih ovih, nemalih problema i tegova koje prate pomenute bolesti."... "kukuruzna svila izvanredno je sredstvo za izlučivanje mokraće i veoma dobro i neškodljivo sredstvo za mršavIjenje."
E, sad koliko je to (i da li je) tačno... :roll:

a koliko vam kosta ta kukuruzna svila?evo sta sam cula novo jos a mozda i znate.kaze sat vremena pre jela iscediti 1 limun u 2dl jogurta i popiti.ja nisam probala a drugarica mi kaze da je odlican ukus i da je navodno za mrsavljenje.

Da... to sto kaze Silent Bob...
Na Atkinsu sam od juce, znam da je losa, ali i najbrza cini mi se, a to mi je bitno, ne mogu da se gledam ovakva u ogledalu.
Bila kod tetke u Srbiji nedelju dana, i nagojila seeeeee... strasno
ono - kajmak, prsuta, gibanica, i sto je najgore - kolaca i torti preko glave. i to onih cokoladnih.
a ja rek'o nista mi nece faliti da se malo opustim i ne pazim da jedem zdravo dok sam u gostima
aha. evo pantalone zakopcavam na jedvite jade, dugmad puca, aaaa...!!!
ipak sam preterala s tortom.
strasno sam ljuta na sebe, to je ono najgore
ok, sad sam se zainatila, imam extra motivaciju, trcim svaki dan, vezbice, itd
e je l' moze Atkins da se kombinuje sa tim cajevima?

maja79:
samo to?pa vi hocete da vam crknem od gladi?
Ne nego da smrsas.

buci, buci, buci...

Zamisli sebe:

fat-woman.jpg.w300h240.jpg

Zamisli sebe opet:

jordan.jpg

Sta ti se vise svidja? Da li da mesec dana se ne najedes, ili da se ceo zivot mucis?

div@jna sada sheta kupaci , opushtenoooooooooooooooo.....la la la....kratka majica , jel to moj pupak....ma laganooooooooo la la....
Neverovatno kako si happy kad dijeta, odnosno ti, uspe/sh!!!!!!!!!

Silent Bob:
Ne nego da smrsas.

buci, buci, buci...

Zamisli sebe:

fat-woman.jpg.w300h240.jpg

Zamisli sebe opet:

jordan.jpg

Sta ti se vise svidja? Da li da mesec dana se ne najedes, ili da se ceo zivot mucis?
ma veruj mi bila sam i bolja!a dva porodjaja nisu bas mala stvar zar ne?ali imam da budem opet stara maja ili ne smem da opsujem...

ma jok, ona će i tu naći neku zamerku, najesti se i kukati kako se i dalje goji:roll:

Niko se ne goji od vode i vazduha. Sigurno u nečemu preteruješ Majo. Malo se saberi, opusti i napokon odluči koju dijetu ćeš da držiš, a zatim je izguraj do kraja ili do roka koji si sebi zacrtala.

Proletos dok sam postila, pravila sam corbice na vodi. Samo voda, vegeta, so, zacini koje volis i na primer grasak i krompir i sargarepa, izaberes povrce koje volis, dobro ga skuvas i eto jela, to ne moze da goji

Queen_:
ma jok, ona će i tu naći neku zamerku, najesti se i kukati kako se i dalje goji:roll:

Niko se ne goji od vode i vazduha. Sigurno u nečemu preteruješ Majo. Malo se saberi, opusti i napokon odluči koju dijetu ćeš da držiš, a zatim je izguraj do kraja ili do roka koji si sebi zacrtala.
nisi u toku vidim.meni je trebao savet za post,tako ako imas neki reci.osecam se odlicno dok mi ne dosadi sve a suzen je izbor kad postis.

maja79:
nisi u toku vidim.meni je trebao savet za post,tako ako imas neki reci.osecam se odlicno dok mi ne dosadi sve a suzen je izbor kad postis.

jesam u toku jer pratim ovu temu i bila sam verna sektašica od početka. sad mi sekta više nije potrebna, ali sam ostala odani i počasni član :razz:

Back