H
hanibaI77
Gost
ma on provocira namucene dijetasice ovim menijem 
pa sta cekas bwe

pa sta cekas bwe
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne prestala sam jos pre 3 meseca.sada planiram sa drugaricom da trcim i nikako da sprovedem u delo.ma pocela sam da pusim ko turcin pa bice problema za trcanje.Strpljiva:Ma, Majo jedi lubenice dok ih ima, još malo pa ih neće biti...
Kako deluje čaj?
Meni se ovaj od kukuruzne svile baš svidja...
Majo, jel' ideš na aerobik, fitnes illi šta ono beše?
IZDRŽI !!! Svi smo sa tobom !!! :-)?:mene ce mama da izbaci ako krenem da merim ...ono sipam sebi krompir i merim na vagi
malo komplikovana metoda
uh kako se sad borim da neshto ne jedem
Milica BG:devojke, pratim vas vec neko vreme na ovoj temi i zanima me zato vam je toliko tesko da odete da proverite krvnu sliku pa sa tim nalazom lepo odete kod nutricioniste?
nijedna dijeta koja brzo skida kilograme nije dobra za metabolizam, samo cete ga uzasno upropastiti. pogotovu atkinson od koga zaista stradaju bubrezi ako ne pratite zdravlje u toku drzanja dijete... (ovo nisam izmislila, konsultovala sam se sa par lekara)
inace pratim temu odavno jer sam i ja htela da se pozabavim un dijetom ali sam pocela da resavam neke zdravstvene probleme i negde usput sam morala da se pozabavim kilazom i ipak se obratila nutricionisti, koji mi je uspot rekao da je dobro sto nisam drzala dijete jer tako imam dobre sanse da popravim svoj metabolizam.
5 obroka dnevno, na po 3 sata, sasvim pristojna kolicina hrane, naravno postoje neka ogranicenja a ono sto mi je najstrozije zabranjeno je bilo sta masno, (masno meso i sve masnoce sem maslinovog ulja). za tri nedelje koliko je drzim nisam vise otekla, izgubila sam 4 kg i nisam uopste gladna a slatkisi mi se ne jedu. sto je za mene bilo nezamislivo.
pokusajte sa nutricionistom!