ona dijeta

• Začetnik teme Začetnik teme ?
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
nisam izdrzala un-dijetu sada, poklekla sam na vocnom danu i danas se prezdirem
a lako je vama ja nista zivo ne mogu i hocu s nekim da pricam a nemam nikog, vi bar imate neke prijatelje
a problem je sto su meni svi ljudi glupi i nikog ne mogu d atrpim, a prijateljstvo podrazumeva da onda istrpim necija tudja sra.nja! znaci treba mi profi slusach.

Od septembra ponovo krecem na fitness, ma to vam je prava stvar, godinama idem, ja se gojim samo preko leta, kad ne fitnesišem se. Inače idem 3 puta nedeljno, i obavezno popijem 2 tablete fat burnner-a 10-ak minuta pre početka vežbi.
Izuzetno je važno da što redje večerate, ali to već i vrapci znaju na grani.
Tako ja već više od 10 godina imam istu kilažu, a otkad koristim fat burner i celulit mi se smanjio.

inace posle 2.5 ciklusa one dijete NISAM oslabila ni gram, cak sam se ugojila!!! ne mogu ne mogu ne mogu
nedisciplina mi je skocila na maximalnih 100 posto i ne mogu da se saberem, tj mogu, ali se ne sabiram!!!!

mama ce mi se uskoro vratiti
mrzim ovaj forum, istrosio se.....trazim sad novo poljanche :)

ma, uopshte nije teshko....potpuno se naviknesh i organizam ti onda i trazhi upravo toga dana to...
Samo nemoj da krshish ono shto ti je zadatak npr.ako si na ugljenim hidratima i jede ti se vishe torte ili sladoleda , slobodno uzmi vishe ali NIKAKO nemoj pojesti jedan cevap , misleci kako to nema veze
Smuchilo ti se meso, mesnog dana , slobodno grickaj bademe...i tako
Mozesh jesti shkoljke, porque no?

ma ta pravila "ne veceraj" "ne jedi slatko" bas kod mene ne pale. mogu da se pridrzavam 3 dana ali cetvrti i peti sigurno necu. dokazano.
a aerobik.....pa isla sam i ja na treninge i imala sam stomacic, a bila sam redovna! i dobre su bile insturktorke. doduse moguce da se nisam gojila.....ali ne svidja mi se ta grubost koju aerobik nosi...lepsi mi je orijentalni ples
znaci kako god okrenes prso si...a i sve te zajebancije kostaju
ne znam, kad sam bila mladja sve je bilo lakse, bila sam disciplinovanija...sad sam krsh krsheva
a ni ne ucim, jedino mozda da se zaposlim ali onda gubim sve sanse za studije
nesrecna sam a znam da ste i vi tako da to necu da iznosim javno, a ionako vas boli dupe i ne citate me, kokoske nedojebane !!!!!!

Pa , mislim sta reci .....
ocesh ti da ti se pomogne i ubedi te da mozhesh lako biti zadvoljna sobom ili cesh da se uhvatim za ovo drugo shto si rekla ,pa da ti j...... sve po spisku?

prosle godine sam drzala i tada sam smrsala, ali mi se vratilo, doduse kad je mesni dan jela sam soju ili pecurke. onda sam sad pokusala opet sada, ali sam prsla na vocni dan

ali posle 2.5 ciklusa nije nista sislo dole. doduse sad sam na nekim lekovima pa mozda to ima veze, ne znam.

inace cini mi se da su mi nokti postali gori od te dijete, ok malo hipohondrije, da taj ritam ne utice na neke kalcijume i slicno, samo pitam...! da li je bas potpuno ok raditi to na svoju ruku ili ipak treba neka provera.

"ko ne ceni sebe,taj je nesrecan a ko sebe precenjuje taj je glup"(gi de mopasan).kako mozes da kazes za prijatelje da su glupi?pa ako si sa njima u drustvu onakav kakav si kaze nas narod.nego nisi ti zadovoljna sama sobom pa su ti svi drugi krivi.i ja sam se nekada tako osecala.i jos nemam dovoljno samopouzdanja da nastavim dalje ali dobro je kako je bilo(tesim se)ma imam da budem strava obecavam!

Potpuno si bezbedna.
Nema tako dobre dijete , gde unosish sve shto ti je potrebno.
Pa razmisli, jedesh dve vocke ujutro a ujutro se voce najbolje razgradi i chini ti neshto.
Jedesh sasvim dovoljno i proteina i ugljenih hidrata i skroba i voca , pijesh technosti, supica za urednu stolicu, kuvana chokolada da ne dodje do alergije.
Ja sam super osecala i bilo mi je teshko samo prve dve nedelje dok sam se uhodala.
Nisam ni kg vratila! I predlazhem pilates definitivno!

a posle koliko si skinula prve kg, i da li si izdrzala sva tri meseca?
ok pokusacu ponovo
e a ja sam postila znas ono crkveno i to lepo izdrzavala, manje vise po propisu
i to je jedino sto u zivotu kao savesno uradim (do sada)
mozda da se zamonashim, ali ni ne mogu jer ne pricam sa popovima bezim od njih nekako nemam tu rutinu
mada je crkva mnogima sra.nje
ali necu vise da trujem ovaj forum gledaju me ko da sam pala s marsa kad krenem ovako a i sad ce da ulete neki da mi objasne kako sam kreten. nek mi ga malo duvaju
steta sto nisi musko

ok, ali ne unosis svaki dan, mada mozda je zato 3 meseca maksimalno koliko smes da je drzis

ovo za bademe nisam cula ranije, jednom sam jela kikiriki, ali takve hrane smes malo da pojedes

nisi mi odgovorila ko je dokazao da je ova dijeta ok, gde si citala, osim od komsinice

ja sam jedno ***** i necu vise da smaram

Ja te necu dirati ako nemoram ;)

Prvo! i osnovno ! NE MERI SE SVAKI DAN!
izmeri se prvi put nakon mesec dana i imacesh , milion posto 6-7 kg manje!

Drugo:
Ne objavljuj svima da si od danas na dijeti , pa te svi zajebavaju kad pokleknes

Trece:
Zamisli kakva cesh riba biti zhenoooooooooooo :)

Svako ko se pridrzavao je uspeo ali listom...svako.
Kad chujesh one fore :"ja sam to drzhala , to je sranje...." znaj da sere neopevano....krshio je.
Mi smo 4 drugarice istovremeno drzhale , nakon mesec dana smo sve skinule po 6 ili 7 kg a jedna (koja je bila jako debela) je skinula 12kg! Zato jer je ona i imala sala mnogo vishe i logichno je da u nashim srazmerama to njoj bude 12.

a kako je bilo kad si se skinula, jesi jela i ona tri meseca, samo ujutro vocke?
mene je prosli put stigao jo-jo efekat
ne znam, ipak nemam bas snage za sve to
ne znam, kod mene nesto generalno nije u redu, gde da idem? idem vec na neku psihoterapiju i pijem te lekove ali se i dalje vrtim u krug...sta da uradim
lupite bilo shta
samoubistvo ne mogu, nemam hrabrosti

Back