P
pajamaca
Gost
usta ti se pozlatilahanibaI77:jedna banana vredi dva druga voca(da ne bude dileme to mi je rekao moj nutricionista)

jel to znači da može da se doručkuje banana?
jel da da može

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
usta ti se pozlatilahanibaI77:jedna banana vredi dva druga voca(da ne bude dileme to mi je rekao moj nutricionista)
ja ti ozbiljno kazem premerila sam se.i meni je izgledalo neverovatno metar je pokazao 4cm manje u obimu struka nego onaj santimetar koji koriste krojaci.zar bih napisala da se nisam uverilapajamaca:o čemu ti to keve ti?
santimetar i metar pokazuju različito:shock:
ajd pročitaj ponovo šta si napisala.
Naravno, najbolje je da narucis iz nekog kineskog restorana, pecenu, onako bas lepo masnu bananu, koju posle utope u mooooru sirupa konc. secera120% :-P :-P :-Ppajamaca:usta ti se pozlatila
jel to znači da može da se doručkuje banana?
jel da da može![]()
ok koleginice.Die Cinderella:Naravno, najbolje je da narucis iz nekog kineskog restorana, pecenu, onako bas lepo masnu bananu, koju posle utope u mooooru sirupa konc. secera120% :-P :-P :-P
Salim se, naravno da moze, samo mislim da je misija jutarnjeg voca u regulisanju probave, pa ne bi trebalo da je frukstukujes bas svako jutro![]()
imam ja knjiguDie Cinderella:Sektasice moje,
sorry, al ja ne nadjoh danas u knjizari onu knjigu NYultimate diät. Prosle nedelje sam ceo sat prelistavala ceo odeljak sa dijetama, pa mi se ucinilo da sam i to videla.![]()
ma evo ti moj email:mdeljaninmilivojevic@yahoo.compajamaca:imam ja knjigu
ostavi mi mail na pp da ti je pošaljem![]()
:-D :-D :-Dgurmanci:Dok dojis bebu trosis kalorije i na sebe i na nju. Ja sam najzgodnija u zivotu bila pocev od par meseci posle porodjaja, a dodala sam 25kg u trudnoci. Toliko ima obaveza, nespavanja, ljuljanja, trcanja... da ti dijeta uopste nece biti potrebna jer ces imati veliki utrosak energije.
Samo pazi da ne krenu da te kljukaju kao zbog mleka jer to nema veze sa zivotom. treba ti kvalitetna hrana ali u sasvim normalnoj kolicini. Meri se i prati situaciju.
Na samom porodjaju gubis oko 10kg.
Supr, taman da vidim na koju da krenem. Da li na ovu UN ili tupajamaca:za sve koje su mi poslale mailove...
problem je u tome što je knjiga 5,5 MB
postaviću je na svoj site, pa ću vam dati link.
ajd ovih dana.