ona dijeta

• Začetnik teme Začetnik teme ?
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pozdrav svima..kako vam ide dijeta? meni zasad fino,prodje vise od mesec dana,nemam krize fala bogu...doduse nisam drzala onaj vodeni dan... Jel planirate sva 3 meseca? Koliko moze da se skine za to vreme?

pajamaca:
o čemu ti to keve ti?
santimetar i metar pokazuju različito:shock:
ajd pročitaj ponovo šta si napisala.
ja ti ozbiljno kazem premerila sam se.i meni je izgledalo neverovatno metar je pokazao 4cm manje u obimu struka nego onaj santimetar koji koriste krojaci.zar bih napisala da se nisam uverila

pajamaca:
usta ti se pozlatila:p
jel to znači da može da se doručkuje banana?
jel da da može:p
Naravno, najbolje je da narucis iz nekog kineskog restorana, pecenu, onako bas lepo masnu bananu, koju posle utope u mooooru sirupa konc. secera120% :-P :-P :-P
Salim se, naravno da moze, samo mislim da je misija jutarnjeg voca u regulisanju probave, pa ne bi trebalo da je frukstukujes bas svako jutro :lol:

Die Cinderella:
Naravno, najbolje je da narucis iz nekog kineskog restorana, pecenu, onako bas lepo masnu bananu, koju posle utope u mooooru sirupa konc. secera120% :-P :-P :-P
Salim se, naravno da moze, samo mislim da je misija jutarnjeg voca u regulisanju probave, pa ne bi trebalo da je frukstukujes bas svako jutro :lol:
ok koleginice.
frukštukovaću različito voće. npr...jabuke/banana/maline/banana/jagode/banana:p:p:p
jaooo ma nisam dosledna. nisam!! evo dajte mi 25 po turu.

ja se uvukla u pantalone koje sam dobila od zaove.dala mi ih je pre 10 dana i nisam mogla da ih zakpocam,a vaga bre nista da sidje.ja mislim da cu ovog 2 meseca ukupno 3kg mozda manje da imam.poludecu!stvarno me to izludjuje.komsinica jedna pocela sa onom dijetom 15kg za 15 dana manje.jel drzao neko to?

kasno pojela sam 3 palacinke!nego sam pre toga vozila biciklu i dobro se preznojila.znaci idem na aerobik,trcim i vozim biciklu.svakog dana nesto od toga uradim.pa ako mi i to ne pomogne onda ja sam beznadazen slucaj.ali ova vaga me izludjuje.jer ovog 2 meseca bukvalno sam smrsala 2-3kg.ja stvarno pojma nemam o cemu radi?po garderobi jedino primecujem.znaci vise treniram karakter nego sto mislim da cu puno da smrsam.

gurmanci:
Dok dojis bebu trosis kalorije i na sebe i na nju. Ja sam najzgodnija u zivotu bila pocev od par meseci posle porodjaja, a dodala sam 25kg u trudnoci. Toliko ima obaveza, nespavanja, ljuljanja, trcanja... da ti dijeta uopste nece biti potrebna jer ces imati veliki utrosak energije.

Samo pazi da ne krenu da te kljukaju kao zbog mleka jer to nema veze sa zivotom. treba ti kvalitetna hrana ali u sasvim normalnoj kolicini. Meri se i prati situaciju.

Na samom porodjaju gubis oko 10kg.
:-D :-D :-D
Obožavam te:-D

E ako posle dijete izgledate ovako onda ste idealna zena za mene :))))))))))
file013.jpg

Back