ona dijeta

• Začetnik teme Začetnik teme ?
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
waljda cemo istrajati :D
sad po ceo dan slusham I'm too sexy ....to me podseca na ishod dijete ako bog da :mrgreen:
btw sad sam kao pojela 2 parcheta kolacha(drugo nisam mogla da zawrshim :shock: )waljda je to dobro...
al ona shtangla chokolade me ubija...jedwa sam je progutala na silu :(

moras da jedes voce to je i cilj dijete.6 meseci treba da jedes voce.ja jedem pomorandze to mi prija.probaj i dugo drze sitost.doruckujem 10:30 a rucam oko 2 ili 2:30 a vecera pre sedam i kraj.ali voce moras da jedes

maja79:
moras da jedes voce to je i cilj dijete.6 meseci treba da jedes voce.ja jedem pomorandze to mi prija.probaj i dugo drze sitost.doruckujem 10:30 a rucam oko 2 ili 2:30 a vecera pre sedam i kraj.ali voce moras da jedes
pre 19 :shock:
ja bih umrla....ja weoma kasno lezem pa mi je zato problem da tako rano wecheram, pa to nije wechera nego branch :P hehehe...shala...shta je uopshte branch:?

ej evo shta sam dozivela posle dijete koliko je odgovorna ne znam

ali jednom sam imala napade jedenja slatkisha... ok uvek sambila sklona tome ali nisam pojela toliko torte za pare nikad.
onda od tad sam postala popustljivija prema sebi kad su slatkishi u pitanju... shto se moguce odrazilo na ochi

ne znam da li ima veze sa dijetom tzv jo+jo. mozda vi niste takvi. ali valjda su meni mama i tata rekli pa sad projektujem na vas. ne znam.

mada uvek sam bila popustljiva nemam pojma. svi su ostali i svima sve ide
:(

mada bilo mi je ok kad sam jela te torte...
ne znam...ma jela sam i ranije..ne znam..

ma jaca se karakter time...da li da krenem ponovo?!?!?!?!?!?!?!?

vole me decaci...rasha mi platio sok i malo sam mu se dopala

(koje poredjenje koji moj doprinos ali el ovo balkan i nije zaostala sam)

rasha me sad ne gleda recimo

e sad . znaci nije sve u dijeti. snaga volje.

:cry:

E ljudi pa ja sam ovu dijetu pocela da drzim.Sutra mi je treci dan.Danas sam jela pasulj kuvan na vodi sa zacinima i salatu od krastavca.Uopste me za sada nedrma kriza.Sutra cu da jedem spagete sa kecapom,a za uvece cu kupiti neki kolacic.

NEGO ZANIMA ME ZA VOCNI DAN

Da li se voce jede u toku celog dana kad god hoces ili samo po obrocima.I jos jedno pitanje da li su dozvoljene neke semenke,kokice da se grickaju?

ja bih umrla....ja weoma kasno lezem pa mi je zato problem da tako rano wecheram, pa to nije wechera nego branch :P hehehe...shala...shta je uopshte branch:?[/QUOTE]

Kad preskocis dorucak, a ne mozes da docekas rucak, pa ondak jedes. E to je brunch od breakfast+lunch. 8-)

Sizzlym:
waljda cemo istrajati :D
sad po ceo dan slusham I'm too sexy ....to me podseca na ishod dijete ako bog da :mrgreen:
btw sad sam kao pojela 2 parcheta kolacha(drugo nisam mogla da zawrshim :shock: )waljda je to dobro...
al ona shtangla chokolade me ubija...jedwa sam je progutala na silu :(
:D ha koji si lik...vidis nije mi palo na pamet da se motivisem pomocu takvih pesmica...
Ni ja drugo nikad ne pojedem do kraja,uvek mi ostane,to je normalno..mada meni cokolada nikada nije bila problem..:) mmmm veceras cu je jesti..

Anaksimanda:
:D ha koji si lik...vidis nije mi palo na pamet da se motivisem pomocu takvih pesmica...
Ni ja drugo nikad ne pojedem do kraja,uvek mi ostane,to je normalno..mada meni cokolada nikada nije bila problem..:) mmmm veceras cu je jesti..
eto....tebi wecheras chokolada a meni woce :buhuhuhuhu:
nema weze, swe je ok.....:SmajliKojiUbrzanoDisheAliSeSmiruje: :D
btw koje si god?poshto si na prethpdnoj strani napisala da ti je kewa primetila da si smrshala....?

Gde ste bre, pilici moji? Vidim, nijedna jos nije napustila temu, a nove dolaze. Ma, nemojte se sekirati. Lepo je voziti Jamahu, ali Harlej Dejvidson uvek pruza poseban uzitak. Ozbiljno vam kazem...

Back