- Poruka
- 6.173
zašto to miriše na tugu i defekt kad je zapravo obična statistika koja ništa ne govori
ili govori?
postoji li opšti model za većinu - obožavam reč - samica?
ili govori?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Možda si samo hipersenzibilan, pa te pogađa.zašto to miriše na tugu i defekt kad je zapravo obična statistika koja ništa ne govori
ili govori?
Samica/usedelica je
A) pogrdni izraz koji ima za funkciju osećaj prividne uspešnosti života u dubini duše nezadovoljnog subjekta koji je tu reč nekome uputio ili pomislio, po pravilu žene
(Jao, vidi onu usedelicu, samo se teši da živi život kako joj se hoće i da je nije briga šta će selo reći. Sreća, pa mi se moj život učini lepšim i potpunijim kada pljucnem njen, pa lakše preguram svoj dan i lakše varim svoje učinjene izbore. Idem sad da pevam i mesim štrudlu za mog dragog, možda obrati više pažnje na mene večeras...... ma i ako ne obrati, ja sam srećna jer ga makar imam, ona usedelica nema ni to.)
B) pogrdni izraz koji ima za funkciju samo trenutni gubitak osećaja manje vrednosti i pokušaj izlečenja frustracije muškarca kome retko koja da, dok daje drugima
(k*učka jedna, znam ja takve, davale su svima u mladosti osim meni, i htele su samo da se provode i rade ono što im se hoće, dok sam ja ostajao sam u svojoj sobici. Tako joj i treba sada, tešim se da je ona u stvari jedan škart čim je neudata, pa neću plakati što me ona i njoj slične nisu htele, škart mi ni ne treba.)
zašto to miriše na tugu i defekt kad je zapravo obična statistika koja ništa ne govori
ili govori?
ili govori?
sta fali samoci?
kakve su veze I brakovi mozda je za oba pola bolje tako
I onako je planeta prenaseljena
je l cvet na kiši udata?
nego, šta fali ako je sama sa 30, 40?
ne smatram da su udate žene superiornije
ne smatram da su neudate superiornije
valjda žena sama zna može li sama ili ne
i poštujem izbor
ili govori?
neki ljudi bolje funkcionisu sami, neki nisu nasli jos uvek osobu, neki su mozda prezahtevni, neki su stidljivi i povuceni....ja sam shvatila za sebe samu da ne mogu i ne zelim da budem sama u zivotu jer je meni jednostavno bolje u paru, socijalni sam tip, a i volim muskarce, sta cuzašto to miriše na tugu i defekt kad je zapravo obična statistika koja ništa ne govori
ili govori?
A što misliš da je sama / namerava da ostane sama?
Neke žene imaju svoje snove i predstavu kako treba da izgleda porodica. To je mnogo teže nego kad samo "reši da se uda" pa se uvali prvom ko naiđe.
Ove druge posle odapinju otrovne strelice i podhebavaju one koje još traže, a u stvari im zavide na slobodi, odlučnosti i šansi da ostvare ono što one nisu - pravu i kvalitetnu porodicu.
Kada se ne uda - defekt, kada zele da se udaju - udavace. Kada ne zna da se ye8e - ne valja. Kada se ye8e, onda je <svasta, nesto>.
Zanimljivo je sto vecma, ovo gore navedeno, pricaju muskarci i "muskarci". Ne razumem sta se to njih tice...
mora da nudizašto to miriše na tugu i defekt kad je zapravo obična statistika koja ništa ne govori
ili govori?
i opet se priča svodi na to da sam ja jadna, zahebana,
ili govori?
i opet se priča svodi na to da sam ja jadna, zahebana, uvaljena prvom koji je naišao jer kako, jadna, sa 22 god. mogu da znam šta hoću kad ne znam
ne mislim da svaka žena koja je sama namerava da ostane sama
rekla sam poštujem izbor i ako hoće i ako neće i ako traži i ako ne traži
živi i pusti druge da žive, umru, taj fazon
- - - - - - - - - -
ma ne može da valja nikako![]()