on/a je spreman a vama se baš ne da ...

blondi:
najbolji izgovor kad vam nije do sexa a ne biste želilei da povredite partnera...

glavobolja jeste najčešči i najviše puta upali ali verujem da to baš nemožete prijaviti svaki put jer se vam može desiti da vas partner otprati do nevrokirurga 8)

znači ... vaš izgovor je?

sad nesto razmisljam............

ako je partner pravi, i ume, tesko da mi se bas toliko ne bi dalo......... :roll:

e to je bedak...nadjes nekog da se slazete ko nokat i meso u jednom, a drugo skripi, nikad covek zadovoljan. Ja sam imao obrnut slucaj, curica sa kojom sam se, sa prekidima, zabavljao skoro 4 godine. Sve je bilo gotovo idealno, slaganje, razumevanje, ljubav, jedino u sexu nismo mogli da se poklopimo kako valja, naravno da je zbog toga veza definitivno pukla.

dreadnot:
e to je bedak...nadjes nekog da se slazete ko nokat i meso u jednom, a drugo skripi, nikad covek zadovoljan. Ja sam imao obrnut slucaj, curica sa kojom sam se, sa prekidima, zabavljao skoro 4 godine. Sve je bilo gotovo idealno, slaganje, razumevanje, ljubav, jedino u sexu nismo mogli da se poklopimo kako valja, naravno da je zbog toga veza definitivno pukla.
E, nakon ovog momka, imala sam drugog, s kojim je bila ista situacija, kao kod te djevojke i tebe...
Gurali smo pet godina, ali da, neslaganje u seksu bilo je uzrok svih nasih nesuglasica, nervoze, svadja, i svega ruznog sto se na kraju desilo i definitivno nas rastavilo... :?

Pametni smo, odrasli, po definiciji bi trebalo da znamo sta radimo. Ako se alarm ukljuci, zastanes, promislis, sracunas sta gubis a sta dobijas, promislis da li zelis da ponovis nesto sto lici na dozivljeno, ali u drugim koricama, pa ako si strasljiva ustuknes, a ako te izazov privlaci krenes napred. Ja bas nisam previse sklon preispitivanju proslosti i padanju pod uticaj nekakvih strahova ili "trauma iz detinjstva", uvek moze da se pronadje neki novi kvalitet...

Back