ajde, dobro, ako bas bude bolelo ljubicemo da prodje...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
blondi:najbolji izgovor kad vam nije do sexa a ne biste želilei da povredite partnera...
glavobolja jeste najčešči i najviše puta upali ali verujem da to baš nemožete prijaviti svaki put jer se vam može desiti da vas partner otprati do nevrokirurga 8)
znači ... vaš izgovor je?
Gazdarica:Paaa, imala sam jednom partnera s kojim mi se uvijek dalo... I, nikad nije bilo dosta...ops:
ops:
U tom slucaju steta sto je u proslom vremenu... takve treba cuvati, zalivati, negovati...Gazdarica:Paaa, imala sam jednom partnera s kojim mi se uvijek dalo... I, nikad nije bilo dosta...ops:
ops:
E, nakon ovog momka, imala sam drugog, s kojim je bila ista situacija, kao kod te djevojke i tebe...dreadnot:e to je bedak...nadjes nekog da se slazete ko nokat i meso u jednom, a drugo skripi, nikad covek zadovoljan. Ja sam imao obrnut slucaj, curica sa kojom sam se, sa prekidima, zabavljao skoro 4 godine. Sve je bilo gotovo idealno, slaganje, razumevanje, ljubav, jedino u sexu nismo mogli da se poklopimo kako valja, naravno da je zbog toga veza definitivno pukla.