Omoti albuma

boards of canada. trans canada highway 2006

Trans_Canada_Highway-Boards_of_Canada_480.jpg

HereToHear_WishboneAsh.jpg

+ komentar na prethodni plakat..
nista licno, ali .... zasto si pobogu stavila plakat iron maiden-a?
sta je toliko posebno u tome?
ne zna se da li su gori njihovi ili plakati od acdc...
:eek:

Stvarno, koja je poenta staviti plakat koji je napravljen ocigledno zato sto
eto svaki album ima omot, pa nek ima i ovaj.

upravo tako. omot albuma je nesto sto treba da te zaintrigira i natera da cujes taj album...
nesto sto ga predstavlja...
a kad vidim ona oivicena slova u nazivu iron maiden-a, i tog njihovog edija, nekako mi bude muka... ne znam... nekako mrzim neoriginalnost...

upravo tako. omot albuma je nesto sto treba da te zaintrigira i natera da cujes taj album...
nesto sto ga predstavlja...
a kad vidim ona oivicena slova u nazivu iron maiden-a, i tog njihovog edija, nekako mi bude muka... ne znam... nekako mrzim neoriginalnost...

Neoriginalnost? Da li si ti svesna shta prichash? Ochigledno da nisi chim kazhesh da Iron Maiden nisu originalni jer koriste edija? Pa to je njihova maskota.... Lik shto je nacrtao Eddie-a on im je pravio covere.... Da neko drugi koristi Eddie-a to bi bila neoriginalnost...Ali za ovo ne mozhesh da kazhesh. Uostalom wikipediu bar mogu svi pogledati tako da saznaj neshto pre nego shto se ispalish ovako. Mislim ~Iron Maiden su neoriginalni jer koriste edija~ :lol: epic fail.

Neoriginalnost? Da li si ti svesna shta prichash? Ochigledno da nisi chim kazhesh da Iron Maiden nisu originalni jer koriste edija? Pa to je njihova maskota.... Lik shto je nacrtao Eddie-a on im je pravio covere.... Da neko drugi koristi Eddie-a to bi bila neoriginalnost...Ali za ovo ne mozhesh da kazhesh. Uostalom wikipediu bar mogu svi pogledati tako da saznaj neshto pre nego shto se ispalish ovako. Mislim ~Iron Maiden su neoriginalni jer koriste edija~ :lol: epic fail.

jao ***... znam da oni koriste edija, i to je tako glupo... meni se to uopste ne svidja, a to sto imamo drugaciji ukus ne predstavlja ispaljivanje za mene... sta vise, ti se ispaljujes sto ih branis, jer je na ovoj temi bilo dosta odlicnih omota koji su mnogo bolji od tako dosadnih kao sto su maidenovi coveri... oni su tematiku albuma dance of death mogli da pokazu i na mnogo zanimljiviji nacin, od svoje maskote koja te na tako klasican nacin poziva da umres...
onda se, eto, tvoj ukus ogranicava na tako nezanimljive omote... to je jedino objasnjenje...
:hahaha:

Poslednja izmena:

Back