Omoti albuma

E tu plocu nemam

Al imam ovu
The_clash_Combat_rock-1982.jpg
Moja prva kaseta od njih :) Bese to davne 1997 u decembru mesecu. . .

jao ***... znam da oni koriste edija, i to je tako glupo... meni se to uopste ne svidja, a to sto imamo drugaciji ukus ne predstavlja ispaljivanje za mene... sta vise, ti se ispaljujes sto ih branis, jer je na ovoj temi bilo dosta odlicnih omota koji su mnogo bolji od tako dosadnih kao sto su maidenovi coveri... oni su tematiku albuma dance of death mogli da pokazu i na mnogo zanimljiviji nacin, od svoje maskote koja te na tako klasican nacin poziva da umres...
onda se, eto, tvoj ukus ogranicava na tako nezanimljive omote... to je jedino objasnjenje...
:hahaha:

Hmm...ti imash rupe u mozgu? Jesam ja rekla da mi se svidjaju njihovi omoti? Ili sam mozhda "pljuvala" omote neke druge grupe pa da mi ti kazhesh da mi je ukus ogranichen? Nisam. Ja sam ti samo rekla da ne mozhesh recji da je neki bend NEORIGINALAN zato shto koristi svoju maskotu, zar je to toliko teshko shvatiti? Mozhesh ti za njih recji da su im omoti dosadni, ili shta god hocjesh, sve je stvar subjektivnog ukusa i ja to poshtujem. Ali ne mozhesh recji da je neoriginalno, to je njihov fazon, kao shto vecj rekoh da neki drugi bend koristi njihovu maskotu to bi bila neoriginalnost. I ako vecj hocjesh da zapochnesh prepucavanje, makar prochitaj dobro shta ti je ta osoba napisala, jer si se ovako samo opet ispalila :neutral: prichash nebuloze.

Hmm...ti imash rupe u mozgu? Jesam ja rekla da mi se svidjaju njihovi omoti? Ili sam mozhda "pljuvala" omote neke druge grupe pa da mi ti kazhesh da mi je ukus ogranichen? Nisam. Ja sam ti samo rekla da ne mozhesh recji da je neki bend NEORIGINALAN zato shto koristi svoju maskotu, zar je to toliko teshko shvatiti? Mozhesh ti za njih recji da su im omoti dosadni, ili shta god hocjesh, sve je stvar subjektivnog ukusa i ja to poshtujem. Ali ne mozhesh recji da je neoriginalno, to je njihov fazon, kao shto vecj rekoh da neki drugi bend koristi njihovu maskotu to bi bila neoriginalnost. I ako vecj hocjesh da zapochnesh prepucavanje, makar prochitaj dobro shta ti je ta osoba napisala, jer si se ovako samo opet ispalila :neutral: prichash nebuloze.

dobro eto u afektu sam rekla da su neoriginalni, oke, nisu jer su jedini koji imaju takvu maskotu, tog edija, i zbog toga nisu neoriginalni.
jeste to originalno, aj, taj edi, ali omoti su prilicno nezanimljivi... ne vidim nista interesantno, nikakav zanimljiv detalj, dok su drugi omoti bili prozeti prilino interesantnijom tematikom...
to je moje misljenje, ali opet mislim da tim omotima nije mesto na ovoj temi.
meni je ceo taj edi trip prilicno smesan i ne znam kako nekom mogu da se svidjaju takve stvari... kontam da ljudi imaju razlicite ukuse i sve, ali mislim da je to jace od mene...
eto, razjasnjeno je sve, originalni su jer je taj edi kao njihov lik ali su im omoti i dalje s.anje.

:cool:

dobro eto u afektu sam rekla da su neoriginalni, oke, nisu jer su jedini koji imaju takvu maskotu, tog edija, i zbog toga nisu neoriginalni.
jeste to originalno, aj, taj edi, ali omoti su prilicno nezanimljivi... ne vidim nista interesantno, nikakav zanimljiv detalj, dok su drugi omoti bili prozeti prilino interesantnijom tematikom...
to je moje misljenje, ali opet mislim da tim omotima nije mesto na ovoj temi.
meni je ceo taj edi trip prilicno smesan i ne znam kako nekom mogu da se svidjaju takve stvari... kontam da ljudi imaju razlicite ukuse i sve, ali mislim da je to jace od mene...
eto, razjasnjeno je sve, originalni su jer je taj edi kao njihov lik ali su im omoti i dalje s.anje.

:cool:

Naravno, ne mozhemo uvek prihvatiti da je nekome neshto ok shto nama lichno nije, i da se nekome svidja neshto shto se drugima svidja, ljudi smo i to nam je priroda. Ja sam ono napisala samo zato shto sam smatrala da je glupo recji tako neshto. Eto ti obracjash pazhnju na omote pa ti to smeta, ja ne obracjam pa mi je totalno svejedno :)

Hope Sandoval And The Warm Intentions - Through The Devil Softly (2009)

1500X1500 ... na malim slikama se nista ne vidi.

Prilozi

• Through-The-Devil-Softly-Album-Cover.jpg
    Through-The-Devil-Softly-Album-Cover.jpg
    15,3 KB · Pregleda: 5
Poslednja izmena:

Back