Pratite li neki sport? Trenirate li? Mislite li da se dovoljno ulaže u sport za omladinu u vašoj državi/vašem gradu?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Хахаха, Звезда је највећи клуб источне европе уз Румунску Стеау-у. Али добро разумљива је љубомораМани звезду,да видиш како се цупишке лепе онда. Где ћеш да навијаш за тај вашар од клуба.
Па да. Мада не улаже се финансијски довољно по мени, а ни медијски. Око спорта, поготово омладинског медији једино се чује ако избије неки неред и слично..Мислим да нам је спорт генерлно у каналу. Добре ми резултате и правимо као репрезентација,кад се узме колико се улаже. Тј не улаже. Остала је добра школа из прошлих времена.
Форсира се фудбал,где смо одувек били обични пробушени куртон. Кошарка,одбојка,ватерполо,рукомет.. нису ни на мапи.Па да. Мада не улаже се финансијски довољно по мени, а ни медијски. Око спорта, поготово омладинског медији једино се чује ако избије неки неред и слично..
Ај и Кошарка јесте мало, али одбојка рукомет и ватерполо слажем се... Премало пажње, а много коректнији и срчаније игре дају ти спортови. Срећом ја бар идем на текме Младог Радника у ОдбојциФорсира се фудбал,где смо одувек били обични пробушени куртон. Кошарка,одбојка,ватерполо,рукомет.. нису ни на мапи.
Ја сам гледао цуре Спартака,док су биле у врху. А и имале су добре гузове.Ај и Кошарка јесте мало, али одбојка рукомет и ватерполо слажем се... Премало пажње, а много коректнији и срчаније игре дају ти спортови. Срећом ја бар идем на текме Младог Радника у Одбојци.
Па искрено, за то се и иде на женски спортЈа сам гледао цуре Спартака,док су биле у врху. А и имале су добре гузове.![]()
Само одбојку женску. Не знаш која је боља..Па искрено, за то се и иде на женски спорт. Још кад је девојка и добра одбојкашица ухх
Ronaldinjo je bio legenda, ali završio u zatvoru zbog droge.Fudbal kosarka vaterpolo itd nisu sportovi nego igre.
Kosarka se igra. Fudbal isto.
Kao decije igre, zmurke corave bake.
Takmicari se nazivaju igracima.
To uopsteno mislim za sve coporativne sportove gde npr 10 tetoviranih drogosa na spidu trci za loptom. Postujem izuzetke, dzordan, kobi, mesi, ronaldinjo...
Није због дроге. Већ није имао документаRonaldinjo je bio legenda, ali završio u zatvoru zbog droge.![]()
Ne ulazim u to ko je sta konzumirao, prodavao privatno.Ronaldinjo je bio legenda, ali završio u zatvoru zbog droge.![]()
Slažem se. Pogledaj tajsona kako, iako dosta stariji, udara tako snažno i kreće se kvalitetno. Zamisli ga tek u optimalnoj snazi kao mladić.Ne ulazim u to ko je sta konzumirao, prodavao privatno.
Sta je ostalo iza tvog rada, razumes me.
Sta sam postigao na kraju kada sumiramo rezultate.
Evo sta je igrac a sta je sportista.
Jedan se gudrao drugi je na steroidima.
Bez obzira na prljav ves, privatan zivot, fudbaleri su entertejment, zabava, dvorske lude sirokih narodnih masa.
Zasto reprezentacija prolazi lose, pa eno ih tetovirani po splavovima izvlace linije i popravljaju se na svakih 15 min pola sata.
Na drugu stranu ljudi u borilackim sportovima. To nisu igracice za narodne mase. To su zveri. Vitezovi. Prve dve olimpijske medalje u Srba ove godine tepanje i pucanje.
A pogledaj naprimer košarkaša Raduljicu? Obrazovan, pametan kul lik. Ima svuda raznih, ne generalizujte.Slažem se. Pogledaj tajsona kako, iako dosta stariji, udara tako snažno i kreće se kvalitetno. Zamisli ga tek u optimalnoj snazi kao mladić.
Sportisti jesu dvorske lude.
Samo odvajamo šta je sport, a šta nije.A pogledaj naprimer košarkaša Raduljicu? Obrazovan, pametan kul lik. Ima svuda raznih, ne generalizujte.
Истинито. Јесте тако.Nekad se treniralo više radi toga što je nekog stvarno zanimao konkretan sport ili radi društva, a sada se omladina malo sportom i bavi, a i ako to radi onda recimo uglavnom zbog izgleda. Bar je moj utisak takav.
Ima i toga, ali nije sve tako, više je do toga da treniraju sportove zbog građe i zdravlja.. ali ne i zbog samog sporta i ljubavi prema istoj. Nažalost naprimer ja obožavam fudbal i košarku i odbojku, ali kao mali kad sam želeo da treniram.. nisam imao uslove..meni se cini da danas klinci teško dižu doopence sa stolice da bi se bavili nekom sportskom aktivnošcu
bolje je biti na telefonu , društvenim mrežama i igrati igrice u sobi