Omladina i sport

Ja lično pratim fudbal i košarku aktivno, pratim i rezultate sa ostalih poznatijih sportova sa loptom. Navijam za Zvezdu i lokalni klub Mladi Radnik. Ne treniram nažalost. Smatram da se ne ulaže dovoljno u sport, omladinu slabo zanima da gledaju/treniraju. Makar u mom gradu.

Мислим да нам је спорт генерлно у каналу. Добре ми резултате и правимо као репрезентација,кад се узме колико се улаже. Тј не улаже. Остала је добра школа из прошлих времена.

Мислим да нам је спорт генерлно у каналу. Добре ми резултате и правимо као репрезентација,кад се узме колико се улаже. Тј не улаже. Остала је добра школа из прошлих времена.
Па да. Мада не улаже се финансијски довољно по мени, а ни медијски. Око спорта, поготово омладинског медији једино се чује ако избије неки неред и слично..

Па да. Мада не улаже се финансијски довољно по мени, а ни медијски. Око спорта, поготово омладинског медији једино се чује ако избије неки неред и слично..
Форсира се фудбал,где смо одувек били обични пробушени куртон. Кошарка,одбојка,ватерполо,рукомет.. нису ни на мапи.

Форсира се фудбал,где смо одувек били обични пробушени куртон. Кошарка,одбојка,ватерполо,рукомет.. нису ни на мапи.
Ај и Кошарка јесте мало, али одбојка рукомет и ватерполо слажем се... Премало пажње, а много коректнији и срчаније игре дају ти спортови. Срећом ја бар идем на текме Младог Радника у Одбојци :).

Ај и Кошарка јесте мало, али одбојка рукомет и ватерполо слажем се... Премало пажње, а много коректнији и срчаније игре дају ти спортови. Срећом ја бар идем на текме Младог Радника у Одбојци :).
Ја сам гледао цуре Спартака,док су биле у врху. А и имале су добре гузове. :p

Fudbal kosarka vaterpolo itd nisu sportovi nego igre.

Kosarka se igra. Fudbal isto.
Kao decije igre, zmurke corave bake.
Takmicari se nazivaju igracima.
To uopsteno mislim za sve coporativne sportove gde npr 10 tetoviranih drogosa na spidu trci za loptom. Postujem izuzetke, dzordan, kobi, mesi, ronaldinjo...

Fudbal kosarka vaterpolo itd nisu sportovi nego igre.

Kosarka se igra. Fudbal isto.
Kao decije igre, zmurke corave bake.
Takmicari se nazivaju igracima.
To uopsteno mislim za sve coporativne sportove gde npr 10 tetoviranih drogosa na spidu trci za loptom. Postujem izuzetke, dzordan, kobi, mesi, ronaldinjo...
Ronaldinjo je bio legenda, ali završio u zatvoru zbog droge. :D

Ronaldinjo je bio legenda, ali završio u zatvoru zbog droge. :D
Ne ulazim u to ko je sta konzumirao, prodavao privatno.

Sta je ostalo iza tvog rada, razumes me.
Sta sam postigao na kraju kada sumiramo rezultate.

Evo sta je igrac a sta je sportista.
Jedan se gudrao drugi je na steroidima.
Bez obzira na prljav ves, privatan zivot, fudbaleri su entertejment, zabava, dvorske lude sirokih narodnih masa.
Zasto reprezentacija prolazi lose, pa eno ih tetovirani po splavovima izvlace linije i popravljaju se na svakih 15 min pola sata.

Na drugu stranu ljudi u borilackim sportovima. To nisu igracice za narodne mase. To su zveri. Vitezovi. Prve dve olimpijske medalje u Srba ove godine tepanje i pucanje.

Ne ulazim u to ko je sta konzumirao, prodavao privatno.

Sta je ostalo iza tvog rada, razumes me.
Sta sam postigao na kraju kada sumiramo rezultate.

Evo sta je igrac a sta je sportista.
Jedan se gudrao drugi je na steroidima.
Bez obzira na prljav ves, privatan zivot, fudbaleri su entertejment, zabava, dvorske lude sirokih narodnih masa.
Zasto reprezentacija prolazi lose, pa eno ih tetovirani po splavovima izvlace linije i popravljaju se na svakih 15 min pola sata.

Na drugu stranu ljudi u borilackim sportovima. To nisu igracice za narodne mase. To su zveri. Vitezovi. Prve dve olimpijske medalje u Srba ove godine tepanje i pucanje.
Slažem se. Pogledaj tajsona kako, iako dosta stariji, udara tako snažno i kreće se kvalitetno. Zamisli ga tek u optimalnoj snazi kao mladić.
Sportisti jesu dvorske lude.

meni se cini da danas klinci teško dižu doopence sa stolice da bi se bavili nekom sportskom aktivnošcu
bolje je biti na telefonu , društvenim mrežama i igrati igrice u sobi
Ima i toga, ali nije sve tako, više je do toga da treniraju sportove zbog građe i zdravlja.. ali ne i zbog samog sporta i ljubavi prema istoj. Nažalost naprimer ja obožavam fudbal i košarku i odbojku, ali kao mali kad sam želeo da treniram.. nisam imao uslove..

Back