Mil00rad
Veoma poznat
- Poruka
- 12.892
Zavisi od vremena.Leti je haos piti alkohol koji brzo izvetri(pivo)i ugreje se.Zimi ne pitam.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dva najcesca pica u mojem drustvu i okolini...
otvorio sam ovu temu da kazete koja pica vi preferirate i koji su vasi stavovi po pitanju alkohola...
ja glasam za vino jer ostalo nepodnosim...pivo nemogu da smislim ali vino pijem mesto vode![]()
Bevanda?![]()
Ovo ne može da se nadje u BG-u![]()
jelen je ne vidjeno sranje od piva. Sama voda. Ni za **** nije. Niksicko je ok,ja ga uvek pijem iz limenke.
E vala od zaječarskog nema goreg po meni pa moš pričat šta ti volja.![]()
vino,zato sto tu znam granicu. Opije me,ali sam sutra u stanju da zivim i radim i doruckujem,od piva mogu samo da veceram. Bambusa mogu popiti 4 litra (2 litra vina + 2 litra kole),a samog crnog i belog vina maksimalno sam popio jedn flasu. Dosta je. Ne valja vise,a ja imam strasne tripove od toga. Dodje mi da se ubijem,krecu svakakve misli i depresija da me vata. Kupinovo vino je do jaja.
Da, od njega se ni klinac od 5 godina ne moze opjaniti![]()
Nisi ti to pio ocigledno.
a najgora kombinacija je pivo I vino
bilo jedanput,ne ponovilo se
nosili su me kuci,ja se probudio na podu kupatila sa slomljenom glavom bez ikakvog secanja na proslu noc
sutradan su mi prepricavali sta sam sve radio..i od tad se nikad vise nisam toliko napio da me strefi blackout..a i nisam mesao ova dva alkoholna pica
najgore je kad izadjes iz zagusljive prostorije na hladan vazduh-uz malo vina,opauci te u glavu promena,jebeno postane
loše se napijam i od piva i od vina, ali ako moram da biram uvek radije čaša vina, mada mi oboje škode
slično
pivo pijem baš retko
ono jedino u kafani kad sam već uletvljen iz logičnoekonomskihipraktičnih razloga
zapravo nikada se od piva nisam ni napio (a kako?)
mada cenim ko ume da stuče gajbu za poluvreme
vino već mogu da konzumiram
mada mi ne bi bilo prvi izbor
oni balonići jeftinjaka od 3l su mi sasvim okej mera
kad nema ništa drugo
uglavnom votka, domaća i pelinkovac