Petar BSK
Veoma poznat
- Poruka
- 10.059
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jelen je ne vidjeno sranje od piva. Sama voda. Ni za **** nije. Niksicko je ok,ja ga uvek pijem iz limenke.
Pre mesec dana jedan probo nozem druga jer se nisu mogli sloziti oko ovakve teme. Ovaj umro.
probo, misliš kao od glagola probosti/probadati ili probo od glagola probati,u smislu kusnuo ga nošem, kanibalizam
Pivopija je ubo ovoga 100%. Pijanac koji se napije od piva, dobija viši dotok adrenalina u krv nego od vina ili rakije. Rakija umrtvljava organizam dok sastojci piva
pomažu da se pijanac okuraži. Dokazano.
Ne piju pivo. Rasprava je bila "koje vino je bolje".![]()
Nikad pivo..smrdi
Gledam seriju i vidim one turke piju nešto, dvokomponentno je piće, sipaju belo vino, vodu ili kiselu(ne znam šta tačno sipaju ali na oko...), onda nešto slično limunadi, popiju jednu čašicu i izgube se. Ne znam šta je a rado bih da probam, zna li neko?
Volim bambus 40-60 za pijuckanje u društvu, a da se odvalim 70-30 plus led, ako niste probali sa ledom, velika greška.
Inače crno vino baš volim, dosta ih poznajem, pio sam razna. Volim taj ukus.
Pelinkovac mrzim, meni je fuj kao i bilo koja rakija.
Pivo, kum me cima u gradu da ljuštrilo Lav-a, mada ga nešto i ne podnosim, jedna beba moram 2x u wc. Klipaču nisam otresao nikad.
Ali što se piva tiče:
Lav
Hajneken
Kozel, ovo je rusko čudo, pivo izuva kakvo je. Inače je malo tamnije, ni svetlo ni crno. Kod njih jako popularno, u radnjama ga maltene i nema, bude koji sat i razgrabi se.