Omiljeno piće

vajn or bir

• Pivo

• Vino

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
IMAG0024.jpg

Nadji razliku. Osim etikete,nema nikakve razlike. Mozda je valjevsko za nijansu teze,zesce se uvali u zeludac,ali po ukusu,jacini i kvalitetu su apsolutno jednaka i najbolja piva u Srbiji! I od Zajecarskog mi je jutros bilo lose u stomaku.:sad2:

Ovo ne može da se nadje u BG-u :(

Gledam seriju i vidim one turke piju nešto, dvokomponentno je piće, sipaju belo vino, vodu ili kiselu(ne znam šta tačno sipaju ali na oko...), onda nešto slično limunadi, popiju jednu čašicu i izgube se. Ne znam šta je a rado bih da probam, zna li neko?

Volim bambus 40-60 za pijuckanje u društvu, a da se odvalim 70-30 plus led, ako niste probali sa ledom, velika greška.
Inače crno vino baš volim, dosta ih poznajem, pio sam razna. Volim taj ukus.
Pelinkovac mrzim, meni je fuj kao i bilo koja rakija.

Pivo, kum me cima u gradu da ljuštrilo Lav-a, mada ga nešto i ne podnosim, jedna beba moram 2x u wc. Klipaču nisam otresao nikad.
Ali što se piva tiče:
Lav
Hajneken
Kozel, ovo je rusko čudo, pivo izuva kakvo je. Inače je malo tamnije, ni svetlo ni crno. Kod njih jako popularno, u radnjama ga maltene i nema, bude koji sat i razgrabi se.

dva najcesca pica u mojem drustvu i okolini...
otvorio sam ovu temu da kazete koja pica vi preferirate i koji su vasi stavovi po pitanju alkohola...

ja glasam za vino jer ostalo nepodnosim...pivo nemogu da smislim ali vino pijem mesto vode ;)

Vino naravno. Uvek vino, u 60% slučajeva vino pijem, 35% bambus, 3% pivo, 2% kafa.
Ovo govorim ako je neko društvo, proslava, ili slično...

Ovako u životu, kada sam kući, na poslu itd voda ili Coca cola sa ledom. I zimi i leti mora ići led. Ponekad pijem Cockt-u takodje sa ledom.

Vina obožavam, pogotovo crna. Bela su nekako damska... Ali ne bežim ni od njih. Pogotovo Krstač, predobro belo vino niže-pristupačne cene.

Što se crnog vina tiče, mnoga sam pio. Kod nas najređe pijem Ždrepčeva krv, Vranac i As. Vani obično neko Francusko, kod nas su mnogo zacenjena iako ih je preteško naći. Obično pijem 2-4dl dnevno, tj čašu dve bez obaveze, a u društvu ne merim ako je takva atmosfera.

Neki kažu-većina da od vina boli glava, mene je samo prvi put. Uvek će boleti ako ne mezite nikako dok cirkate.

Pivo ponekad pijem, nisam ljubitelj, nekako mi taj ukus ne odgovara... Ali kada pijem, Lav ili Heineken. U Rusiji Kozel.

Poslednja izmena:
Prestao sam da pijem vina kada sam shvatio da je litar vina jeftiniji od kile grozdja... brrr, od cega li ga onda prave?
Puno kasnije sam prestao da pijem piva, otkad na trzistu nema stranih. Strah me od domaceg javasluka. Kako vreme prolazi, strah izgleda opravdan.
Izbor se suzio na smirnoff, stolychnaya, teachers i dedinu sljivu. I ne zalim se.

meni je pivo bilo gadno samo prvih par puta,ali ipak sam vise voleo da popijem pivo ili neku smrdljivu rakiju,da ne kazem votku

Pivo mi sad ide kao voda..u stvari,vise pijem pivo nego vodu..
i pijem sa ogromnim uzivanjem

Gledam seriju i vidim one turke piju nešto, dvokomponentno je piće, sipaju belo vino, vodu ili kiselu(ne znam šta tačno sipaju ali na oko...), onda nešto slično limunadi, popiju jednu čašicu i izgube se. Ne znam šta je a rado bih da probam, zna li neko?

Volim bambus 40-60 za pijuckanje u društvu, a da se odvalim 70-30 plus led, ako niste probali sa ledom, velika greška.
Inače crno vino baš volim, dosta ih poznajem, pio sam razna. Volim taj ukus.
Pelinkovac mrzim, meni je fuj kao i bilo koja rakija.

Pivo, kum me cima u gradu da ljuštrilo Lav-a, mada ga nešto i ne podnosim, jedna beba moram 2x u wc. Klipaču nisam otresao nikad.
Ali što se piva tiče:
Lav
Hajneken
Kozel, ovo je rusko čudo, pivo izuva kakvo je. Inače je malo tamnije, ni svetlo ni crno. Kod njih jako popularno, u radnjama ga maltene i nema, bude koji sat i razgrabi se.

Bevanda?:)

Pa kad pocinjes svaki alkohol ti je gadan,a kazem bilo je samo prvih par puta.
i dan-danas mi je svaka rakija ogavna,al je ponekad pijem..kad neko ponudi,da probam,testiram je ,kao sto bi se reklo :)

a pivo mi je bilo najlakse opet,a sad ga volim..
potrebna je kolicina,ali opet nikad ne moze da me ubije ,dok vino drmne u glavu,bude zaebano

Back