Omiljeno piće

vajn or bir

• Pivo

• Vino

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Omiljena alkoholna pica su mi "zenska pica"-liker. Zapamtio sam jedino Keglevich koje je odlicno, ali ima i mnogo drugih vrlo finih. Pijem i vino ( obe boje xD) i pivo.
Od gaziranog Coca-cola, a od kofeinskog kafa (obavezno sa mlekom) i zeleni caj npr. :)

21-LIGHT-malina-FINAL-0,5L.jpg

Odavno ne probah nešto lepše, samo ne znam da li je to do objektivnosti, ili prosto zato što je od malina. :mmm:

Aham, svejedno pa da, uzmi mešaj oba pa kad te patosira onda će ti biti svejedno :lol:

Ja sam počeo da žderem nestea ko zmaj ovih dana, apstinencija odradi svoje i traži nešto stalno
dve kocke leda, slamčica i bleja
al ništa ko pivo

aaaaaaah, ne mogu da izdržim :rida:

ne znam
i to je najgore od svega
jes' da ću večeras da žavršim paket gandže al' nije to to

Moram da završim neko pisanije, a kada pijem nisam sposoban ni za šta osim za blejanje, što je gubitak vremena s obzirom da imam šta da radim...
I ostalo mi je samo još150 stranica otprilike... ebote, ne osećam ruku
nisam ni tokom školske godine toliko pisao

A najgore od svega je to što je uzaludno najverovatnije, ko da će ona baciti i pogled, al' eto, barem uspomena kad ode.

ne znam
i to je najgore od svega
jes' da ću večeras da žavršim paket gandže al' nije to to

Moram da završim neko pisanije, a kada pijem nisam sposoban ni za šta osim za blejanje, što je gubitak vremena s obzirom da imam šta da radim...
I ostalo mi je samo još150 stranica otprilike... ebote, ne osećam ruku
nisam ni tokom školske godine toliko pisao

A najgore od svega je to što je uzaludno najverovatnije, ko da će ona baciti i pogled, al' eto, barem uspomena kad ode.

Neka neka tako i treba, malo vrednoće... Vidiš da ti smeta kada piješ i da ne možeš da uradiš neke druge stvari koje ti se isto tako svidjaju... :)

Ne znam ko je ONA ali ti se potrudi da baci pogled i da ga zadrži... :D

Back