Omiljeno piće

vajn or bir

• Pivo

• Vino

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Coca cola pre svega pa tek onda alhohol, sve sem radze i pelinkovca

keglevich.jpg

ovo je bolesno dobra i ukusna votka sa ukusom jagode.Skoro sam je probao na nekom rodjusu ubio da nisam znao za sebe

Coca cola pre svega pa tek onda alhohol, sve sem radze i pelinkovca

keglevich.jpg

ovo je bolesno dobra i ukusna votka sa ukusom jagode.Skoro sam je probao na nekom rodjusu ubio da nisam znao za sebe

e jedino alkoholno pice koje mi se ikada svidelo je ova vodka...od breskve mislim :D
imala sam kuci...i malo po malo popila je....moji umrli od smeha kad sam im rekla xD

Omiljena kafa : Jasobs Irish
Omiljeni sok : Nestea od breskve, brusnica od Jamnice i Juicy Multivitamin
Omiljeno pivo : Nektar i Erdinger
Omiljena žesta : tekila i rum
Omiljeni koktel : Tequila sunrise, Pirates of the Caribbean

IMAG0024.jpg

Nadji razliku. Osim etikete,nema nikakve razlike. Mozda je valjevsko za nijansu teze,zesce se uvali u zeludac,ali po ukusu,jacini i kvalitetu su apsolutno jednaka i najbolja piva u Srbiji! I od Zajecarskog mi je jutros bilo lose u stomaku.:sad2:

Још сам млад за пиво али не одбијам позив.
Иначе волем сва енергетска,ајс тии,пепси.

П.С.
Какав је тај лав нови?

Још сам млад за пиво али не одбијам позив.
Иначе волем сва енергетска,ајс тии,пепси.

П.С.
Какав је тај лав нови?

Ni lav nije tako los,ali nije jos ta klasa sa zajecarskim i valjevskim. Ne udara i ne unistava organizam kao ova dva. PEpsi i aj ti nisu energeCka pica. Energetska su guarana,red bull,buster,burn,battery...

Ni lav nije tako los,ali nije jos ta klasa sa zajecarskim i valjevskim. Ne udara i ne unistava organizam kao ova dva. PEpsi i aj ti nisu energeCka pica. Energetska su guarana,red bull,buster,burn,battery...

хД
Знам да ајс ти и пепси нису енергетска,него волим енергетска и то двоје.

jednom kada probas vise ne mozes da pijes nista drugo. Svi piju valjevsko pivo,ali apsolutno svi. Mnogo je dobro pivo,ali zato **** mater onom ko ima ovako slab zeludac kao ja.Svaki kafic ima to pivo. nekada mogu i da sabijem krmacu (2 litra u plastici) i da mi nista ne bude dok nekada dajes dusu dok se treznis. A realno nije mnogo ni skupo to je dodatni razlog da se trujemo.

Back