OMILJENO JELO

Karadjordjeva sa puno tartar sosa, urnebes salata i toceno lasko pivo. Naravno, pre svega teleca corbica a kao dezert torta od banane........i naravno pre pre pre svega jedna ljuta da otvori apetit !

jerotije:
Karadjordjeva sa puno tartar sosa, urnebes salata i toceno lasko pivo. Naravno, pre svega teleca corbica a kao dezert torta od banane........i naravno pre pre pre svega jedna ljuta da otvori apetit !
Hoce li me neka pozbati na ovo gore citirano pa da joj dignem za zivota spomenik ?

leeele...pa siroka teme....auu

hm...ja volem mlogo da jedem...uf...mmm..nista lepse...
ps: ne nisam debela...sreca pa imam ubrzan metabolizam...tako da dijete kod mene nema:P

e odakle da pocnem.....

domaca hrana: punjene paprike (ovo kad se napravi ja to cepam i za dorucak, rucak veceru, ceo dan to jedem....dok ne puknem)
supe, kuvani corbast pasulj al crni, musaka na razne nacine, pite kojekakve, pilence...auu pa ja sve nabroja....:D...ima jos naravno nego ce post da zauzme tri strane....:mrgreen:

brza hrana: pica naravno, a od peciva slabo nesto....jedino buhtla i neke perverzije sa slatkim pecivom....

slatkisi: au de me nadje....ma sve...cokolada je naravno na prvom mestu...
od knedla sa sljivama do kojekakvih kremastih torti....

a u ispadoh svinja najgora....:mrgreen:

ps: e da se razumemo ima i mnogo toga sto ne volim....

Obozavam da jedem..ali srecom po mene imam dobar metabolizam..pa nemam problem sa kilama sto mi otvara mogucnost da copam svasta..e od tog svasta obozavam hranu u sosovima socnu,malo ljutkastu ali bas malo sa raznim dodacima, zacinima, egzoticnu, neobicnu,mesano slatko i slano,meso i voce ,kinesku istocnjacku kuhinju ali volim i pasulj corbast sa kolenicom...kad malo bolje razmislim sve volim osim djuveca...e to ne mogu ali stvarno

Back