Omiljeni slatkish. :)))

• Začetnik teme Začetnik teme iluzionista
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
guarana:
iluzionista:
guarana:
iluzionista:
guarana:
Evo sladi se onda jos malo :oops: :oops: :oops: el dosta??? :lol:

Pa :roll:, ja bi jos malo? :lol: Jel moze? :oops:
A da ne dobijes secernu bolest? :lol: Samo brinem za tebe... :wink:

Moze biti... :lol: Bilo bi malo previse. ;) Dovoljno je slatko kada si ti tu. :lol: Sa ili bez smajlica. ;) Osecam da cu ih dobiti jos. :P :lol:
Dobar ti je osecaj! :oops: Oops!

Mljac. ;) Bio je bas sladak... Ih, ne bi smeo vishe... :lol: Bash si slatkica. :oops: ;) Ne mogu da se suzdrzim. :oops: Izgleda da sam postao zavisan od njih. :lol:

guarana:
iluzionista:
Mljac. ;) Bio je bas sladak... Ih, ne bi smeo vishe... :lol: Bash si slatkica. :oops: ;) Ne mogu da se suzdrzim. :oops: Izgleda da sam postao zavisan od njih. :lol:
Zao mi je sto ces morati privremeno da se odviknes... ali samo privremeno! :wink: :wink: :wink:

:lol: A zasto? :P :lol: Pa, ja ne mogu bez njih. :cry: :lol: Mada bi mozda i mogao... Uz veliku dozu nekog drugog slatkisha (da li sam rekao Guarane :P - eh, kako sam zaboravan). :lol:

iluzionista:
guarana:
iluzionista:
Zao mi je sto ces morati privremeno da se odviknes... ali samo privremeno! :wink: :wink: :wink:

:lol: A zasto? :P :lol: Pa, ja ne mogu bez njih. :cry: :lol: Mada bi mozda i mogao... Uz veliku dozu nekog drugog slatkisha (da li sam rekao Guarane :P - eh, kako sam zaboravan). :lol:
A ja bih jedino uz veeeliku dozu guarane mogla da ostanem u budnome stanju! Oci mi vec na pola koplja,vidis? :wink: A izdrzaces ti do sutra... ma oces... (Guarana odlazi da buji paji... uskoro) :lol:

guarana:
iluzionista:
guarana:
iluzionista:

A ja bih jedino uz veeeliku dozu guarane mogla da ostanem u budnome stanju! Oci mi vec na pola koplja,vidis? :wink: A izdrzaces ti do sutra... ma oces... (Guarana odlazi da buji paji... uskoro) :lol:

:lol: Vazi slatkice, laku noc. ;)

Back