Vanilla Sunrise
Zainteresovan član
- Poruka
- 442
DUNĐER:Juzna pruga..hmmm. 8)
YESSS! Vrlo južna!!! Što vrelija-to ljuća!!!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
DUNĐER:Juzna pruga..hmmm. 8)

ok...imash jedno "njam" vishka....to cu ja da uzmemivanica*:a tek palacinke sa cokoladom??? :wink: :wink: ili znate sta je najbolje: rum kokos sa belom cokoladom!!! al sam gladan, al sam gladan, mmm njam, njam, njam... :wink: :wink:![]()

Vise volim slatkise od cokolade nego samu cokoladu. Obozavam cokoladne bombone!
Mmmm, ide mi pljuvacka na usta!!!divlja-u-srcu:Ja vise volim domace proizvode -eurokrem, medeno srce, jafu, noblice, najlepse zelje! Daleko od toga da ne volim strane slatkise! Ali milka mi je nekako blaga cokolada, ja volim da mi secer prodre do mozga u delicu sekunde! Manje volim vocne slatkise,uglavnom volim sve sto ima cokoladu u sebi, po sebi, oko sebe. Cokoladni keksici, mljac, mljac.Vise volim slatkise od cokolade nego samu cokoladu. Obozavam cokoladne bombone!
![]()
Krofne sa cokoladom, kroasan sa cokoladom...aaaaaaaa...sad bih smazala nesto!![]()
Potpuno se slažem!Ja bih ga dobio i od mnogo manje količine...Đenka:Ja bih od same pomisli na toliki šećer odmah dobio dijabetes. :?
divlja-u-srcu:Ja vise volim domace proizvode -eurokrem, medeno srce, jafu, noblice, najlepse zelje! Daleko od toga da ne volim strane slatkise! Ali milka mi je nekako blaga cokolada, ja volim da mi secer prodre do mozga u delicu sekunde! Manje volim vocne slatkise,uglavnom volim sve sto ima cokoladu u sebi, po sebi, oko sebe. Cokoladni keksici, mljac, mljac.Vise volim slatkise od cokolade nego samu cokoladu. Obozavam cokoladne bombone!
![]()
Krofne sa cokoladom, kroasan sa cokoladom...aaaaaaaa...sad bih smazala nesto!![]()
:wink:Buntovnik_Bez_Razloga:divlja-u-srcu:Ja vise volim domace proizvode -eurokrem, medeno srce, jafu, noblice, najlepse zelje! Daleko od toga da ne volim strane slatkise! Ali milka mi je nekako blaga cokolada, ja volim da mi secer prodre do mozga u delicu sekunde! Manje volim vocne slatkise,uglavnom volim sve sto ima cokoladu u sebi, po sebi, oko sebe. Cokoladni keksici, mljac, mljac.Vise volim slatkise od cokolade nego samu cokoladu. Obozavam cokoladne bombone!
![]()
Sve cu da ti maznem i pobegnem od tebe![]()
i sve sam pojedem:wink:
Pa da te divljica ceo zivot nosi na dusi? 
Ipak,ja cu da joj maznem slatkise,ali necu sve o'ma da pojedem...nego cu,svakodnevno da se sladim njenim slatkisimailuzionista:Buntovnik_Bez_Razloga:divlja-u-srcu:Ja vise volim domace proizvode -eurokrem, medeno srce, jafu, noblice, najlepse zelje! Daleko od toga da ne volim strane slatkise! Ali milka mi je nekako blaga cokolada, ja volim da mi secer prodre do mozga u delicu sekunde! Manje volim vocne slatkise,uglavnom volim sve sto ima cokoladu u sebi, po sebi, oko sebe. Cokoladni keksici, mljac, mljac.Vise volim slatkise od cokolade nego samu cokoladu. Obozavam cokoladne bombone!
![]()
Sve cu da ti maznem i pobegnem od tebe![]()
i sve sam pojedem:wink:
Ih... Pa dobijes secernu bolest.Pa da te divljica ceo zivot nosi na dusi?
Imaj malo milosti...
![]()
tako da nema brines :wink: i definitivno cu morati da pobegnem daleko,da me ne pronadje tako lako i otme mi slatkise
Buntovnik_Bez_Razloga:Ipak,ja cu da joj maznem slatkise,ali necu sve o'ma da pojedem...nego cu,svakodnevno da se sladim njenim slatkisimatako da nema brines :wink: i definitivno cu morati da pobegnem daleko,da me ne pronadje tako lako i otme mi slatkise
![]()