Omiljeni likovi iz serija

• Začetnik teme Začetnik teme d1
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Jessica Alba, Nana Visitor i Original Sindy - Dark Angel
Nana Visitor, Terry Farrell i Quark (DS9) i Doktor, Kes i Borgica(Voyager)
Angie Cepeda u bilo kojoj seriji
Karen iz Will i Grace
Angel i Cordy iz Buffy i Angela
John Cleese iz Falicnog pansiona i svi likovi iz Mucki i Doktor Bekera - posebno Linda i Terry Farrell

peach:
kalliope:
adela, dijana(da,da, dobra je!), i lola iz korak napred
i, daaaa, marta
:? lozis se na devojke iz te serije pored toliko finih momaka na koje klinke otkidaju,mora da imas neke neuobicajene sklonosti...pa,ima nas raznih!eto,meni je u toj seriji najbolji frajer profa HUAN.nemam ukusa,sta ces! :wink:

finih momaka? more kad te dohvatim. vece face imam u skoli!
hmmmm, jedino je mozda onako onaj crni, ne znam kako se zove. ostali-nula. huan je odvratni matorac.bljak.
devojke izgledaju okej, i nemam nikakvih neobicnih sklonosti. da ne poverujes :? . :wink:

ne, u mojoj skoli se(ukljucujuci mene!!!) otkida na breda pita, klunija, kad je bila ona serija ER na frajere iz nje...
mogla si da pogledas moje godiste, uskoro punim petnaest. mada ni ja ne znam koliko ti imas godina. huan? mozda imas 40? reklo bi se, prema tako ogorcenom nacinu razmisljanja... :twisted: :lol:

kalliope:
ne, u mojoj skoli se(ukljucujuci mene!!!) otkida na breda pita, klunija, kad je bila ona serija ER na frajere iz nje...
mogla si da pogledas moje godiste, uskoro punim petnaest. mada ni ja ne znam koliko ti imas godina. huan? mozda imas 40? reklo bi se, prema tako ogorcenom nacinu razmisljanja... :twisted: :lol:
razocaracu te,imam samo 27! A Bred i Dzordz ti nisu "odvratni matorci",a? By the way,podseti me koji je to bio dobar frajer iz serije ER,mozda celavi Grin ili jos celaviji Romano?! :?ps.HUAN JE PRESLADAK I TACKA!!! :oops:

ma jooook, karter je svima bio sladak, ros(kluni) je bas :D . onda bili su tu i neki slatki epizodni likovi.
aaa, sad sam se setila nekog dobrog iz UPA-a. onaj crnac.pavel, ili tako nesto.
izem ti huana :lol:
inace, ja i ne mogu da se zaljubim u likove iz serija-helou, oni ipak ne postoje. za to sluze stvarni momci...
ovi su tek kao zanimacija, da ne bude dosadno :wink:

e,konacno da cujem nesto lepo od tebe,to da se ne zaljubljujes u likove iz serija...mislim,klinke to rade,bez uvrede!meni je Huan sladak verovatno samo zato jer lici na mog bivseg decka,a seriju gleda moja mladja sestra i lozi se s drugaricama na onog Pedra. :P

Back