Gledanje filmova i serija

• Začetnik teme Začetnik teme vojo3
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

vojo3

Zainteresovan član
Poruka
201
Kako započeti gledanje filmova i serija? Nikad nisam gledao filmove,posebno serije(jesam crtaće kao mali)..Nikad me nisu radile. Ne mogu držati pažnju, posle jedne epizode nemam volje da pratim ostale dok recimo u sportu mogu pratiti čitave turnire,čitava kola.. Ne znam koje je uzbudjenje i čar praćenja serija,ima li ikakve korisnosti u bingovanju ili je samo gubljenje vremena.Knjige mogu da čitam, ali u serijama mi sve izgleda fiktivno,izveštačeno, nerealno ,glupo, groteskno..

Kako započeti gledanje filmova i serija? Nikad nisam gledao filmove,posebno serije(jesam crtaće kao mali)..Nikad me nisu radile. Ne mogu držati pažnju, posle jedne epizode nemam volje da pratim ostale dok recimo u sportu mogu pratiti čitave turnire,čitava kola.. Ne znam koje je uzbudjenje i čar praćenja serija,ima li ikakve korisnosti u bingovanju ili je samo gubljenje vremena.Knjige mogu da čitam, ali u serijama mi sve izgleda fiktivno,izveštačeno, nerealno ,glupo, groteskno..
Pa zašto bi na silu gledao filmove i serije ako ti se ne gledaju?

Нису ти иста интересовања...некада сам обожавао фудбал, сада само неке мање актуелне спортове...пливање, бициклизам...

Тако је и са серијама и филмовима...ако ме почетак не заинтригира...мењам...

Počni s nekom komedijom... Ako te zainteresuje, pređi posle na krimiće ili nešto ozbiljnije.

Back