Omiljeni likovi iz serija

• Začetnik teme Začetnik teme d1
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
peach:
kalliope:
bljak pokemoni.
bobisa je zakon (govorim ovo milioniti put...)
e,sad si me opet razocarala!ja mislila da si ti prerasla crtice i da gledas samo south park ili simpsonove,a ono... :cry:

jao, PRERASLA.. daj, ti kao nkad ne pogledas neki crtani??!!?? crtaci su zakon, a to kao, ja sam odrasla (ili u tvom slucaju odrastao, mada nisam sigurna da li si zensko ili musko - sorry - ne idem bas cesto na ovaj podforum) pa onda ne gledam crtace.. ma daaaaaaaaaaaaaj :roll:

winnetou:
peach:
kalliope:
bljak pokemoni.
e,sad si me opet razocarala!ja mislila da si ti prerasla crtice i da gledas samo south park ili simpsonove,a ono... :cry:

jao, PRERASLA.. daj, ti kao nkad ne pogledas neki crtani??!!?? crtaci su zakon, a to kao, ja sam odrasla (ili u tvom slucaju odrastao, mada nisam sigurna da li si zensko ili musko - sorry - ne idem bas cesto na ovaj podforum) pa onda ne gledam crtace.. ma daaaaaaaaaaaaaj :roll:
GLEDAM SOUTH PARK!I TO JE CRTANI,SAMO NIJE TAKO STUPIDAN K'O POKEMONI!

MARKOVIC_MILINKO:
kalliope:
gledala sam jednom i smorila se nevidjeno...
tu su neki coveculjci, svi jadni, istraumirani.
valjda bi trebalo da podseca na simpsonove?
Bas si prost(a) :shock:
nemoj tako,kalliope je bas fina devojka,samo ne shvata neke stvari...jos! :wink: kalliope,ne treba da podseca na simpsonove,to je bolje od njih,nije plitki antiamericki,antimediokritetski,antihipokrizijski crtac,south park je mnogo vise od toga,ali mislim da ima posebna tema o tome,pa zaviri malo,ako ti nije tesko,dok idu reklame u toku Boba! 8)

peach:
winnetou:
peach:
kalliope:
bljak pokemoni.

GLEDAM SOUTH PARK!I TO JE CRTANI,SAMO NIJE TAKO STUPIDAN K'O POKEMONI!

ne, goku - tj. zmajeva kugla je mozda debilan crtani, ali pokemoni nisu!!
ponekad postoje neke epizode koje su bas super!! u crtacu postoje neke poruke, koje su bas super da deca nesto i skapiraju.. e, sad znam da ces nesto da kazes za ovo - DECA skapiraju - ali sta cu, ja se jos uvek osecam kao veeeeeeeeeliko dete :D :wink:
meni je to lep crtani.
a gledam zmajevu kuglu, iako je ponekad debilno, zato sto se super tuku.. najbolje je kad dodje prvenstvo! uuuuu

kalliope:
moja sestra gleda pokemone, tako da ne mogu da ne cujem spicu na kojoj pevaju :treba da skupis sve, treba da skupis sve! zar to ne govori dovoljno???
ilki onaj decko i devojcica sa ljubimcem sto se biju... odvratno...

ne govori dovoljno. spica ne govori dovoljno. to ti je kao kad vidis neku reklamu i ti mislis da je to najbolji proizvod, zato sto ima najbolju reklamu.

Ih koliko ih je...pa da pocnem:Drezik iz "Nestasnih godina",Fibi i Kol iz "Cari",Gruber iz "Alo alo",cela postava "Prijatelja",Dzek iz "Vil i Grejs",Pejsi iz "Dosonovog sveta"....i naravno neprevazidjeni Troteri :D ,apsolutni geniji....mada strasno gotivim i ostatak te ekipe:Trigera,Bojsija dedu,strica Alberta,Kasandru :lol:

1. sundjer bob
2. nindza kornjache - leonardo i splinter
3. transformersi
4. svi ostali crtatji i crtane serije obozavam ih!

btw - mislim da su pokemoni debilni i ne mislim da nose neku pouku, kao ni oni idiotski teletabisi, kao ni zmajeva kugla, kao ni neki bej blejd ili kako vetj, to je sve samo zamlatjivanje dece, a koliko vidim o odraslih... ali ukusi su razlichiti... i ovo je samo moje mishljenje, nemo' me sad neko napada zbog toga...

Back