kalliope
Aktivan član
- Poruka
- 1.152
bljak pokemoni.
bobisa je zakon (govorim ovo milioniti put...)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e,sad si me opet razocarala!ja mislila da si ti prerasla crtice i da gledas samo south park ili simpsonove,a ono...kalliope:bljak pokemoni.
STO BI REKLI U ONOM CRTANOM IZ MOG VREMENA:NIKAD NECES ODRASTI,MALI VESELJACE! 8) a za south park ima vremena,za nekih 5 godina mozda ipak shvatis u cemu je tu fora! :wink:kalliope:je#i ga, svi smo mi u dusi deca :wink:
saut park ne podnosim....
peach:e,sad si me opet razocarala!ja mislila da si ti prerasla crtice i da gledas samo south park ili simpsonove,a ono...kalliope:bljak pokemoni.
bobisa je zakon (govorim ovo milioniti put...)![]()
GLEDAM SOUTH PARK!I TO JE CRTANI,SAMO NIJE TAKO STUPIDAN K'O POKEMONI!winnetou:peach:e,sad si me opet razocarala!ja mislila da si ti prerasla crtice i da gledas samo south park ili simpsonove,a ono...kalliope:bljak pokemoni.
jao, PRERASLA.. daj, ti kao nkad ne pogledas neki crtani??!!?? crtaci su zakon, a to kao, ja sam odrasla (ili u tvom slucaju odrastao, mada nisam sigurna da li si zensko ili musko - sorry - ne idem bas cesto na ovaj podforum) pa onda ne gledam crtace.. ma daaaaaaaaaaaaaj![]()
Bas si prost(a) :shock:kalliope:gledala sam jednom i smorila se nevidjeno...
tu su neki coveculjci, svi jadni, istraumirani.
valjda bi trebalo da podseca na simpsonove?
nemoj tako,kalliope je bas fina devojka,samo ne shvata neke stvari...jos! :wink: kalliope,ne treba da podseca na simpsonove,to je bolje od njih,nije plitki antiamericki,antimediokritetski,antihipokrizijski crtac,south park je mnogo vise od toga,ali mislim da ima posebna tema o tome,pa zaviri malo,ako ti nije tesko,dok idu reklame u toku Boba! 8)MARKOVIC_MILINKO:Bas si prost(a) :shock:kalliope:gledala sam jednom i smorila se nevidjeno...
tu su neki coveculjci, svi jadni, istraumirani.
valjda bi trebalo da podseca na simpsonove?
peach:SUNDJER BOB?! A I POKEMONI SU TI COOL,A? :x
peach:GLEDAM SOUTH PARK!I TO JE CRTANI,SAMO NIJE TAKO STUPIDAN K'O POKEMONI!winnetou:peach:e,sad si me opet razocarala!ja mislila da si ti prerasla crtice i da gledas samo south park ili simpsonove,a ono...kalliope:bljak pokemoni.
jao, PRERASLA.. daj, ti kao nkad ne pogledas neki crtani??!!?? crtaci su zakon, a to kao, ja sam odrasla (ili u tvom slucaju odrastao, mada nisam sigurna da li si zensko ili musko - sorry - ne idem bas cesto na ovaj podforum) pa onda ne gledam crtace.. ma daaaaaaaaaaaaaj![]()
kalliope:moja sestra gleda pokemone, tako da ne mogu da ne cujem spicu na kojoj pevaju :treba da skupis sve, treba da skupis sve! zar to ne govori dovoljno???
ilki onaj decko i devojcica sa ljubimcem sto se biju... odvratno...