Omiljeni filmovi iz detinjstva

2001438038814888298_rs.jpg

e bas sam hteo da postavim "the wizard" , mali milion puta sam ga gledao....

@Verbal
I ja sam gotivio najbolji medju najboljima kao i svi moji drugari, verovatno smo generacija :)
Ladno u drugom delu negativca glumi Ralph Moeler , video skoro na RTS-u

Ja sam gotivio one FRP filmove : Conan, Red Sonya, onaj mali patuljak u tom filmu glumi i val kilmer...stao mi je mozak sad...krull...beastmaster

Veliki pozdrav svima!

Nisam siguran da je neko spomenuo i film
THE FEARLESS VAMPIRE KILLERS (BALVAMPIRA),
TIME MACHINE
NOSVERATO.
Ako neko ima koji film od ovih, ili ako zna gde moze da se nabavi molim da me obavesti. Pokusao sam vise ne znam ni sam na kojim sajtovima, ali "ne mere"!

Veliki pozdrav.
Vidim da si spomenula film BAL VAMPIRA. Pa te iskreno molim da ako ga imas, da li je moguce da mi ga posaljes. Film pokusavam da pronadjem vec dve godine, ali naravno nema ga niko.
UNAPRED TI SE ZAHVALJUJEM.

Veliki pozdrav svima!

Sigurno jedan od najboljih filmova svih vremena je Bal Vampira, primetio sam da je vec spomenut. Jedan od retkih filmova koji coveku ostane u secanju preko 15 god. i danas-dan se secam pojedinih scena iz filma. Ako ima neko na forumu ko poseduje ima ovaj film, a zeli da ga razmeni ili mozda da me usmeri gde da ga pronacdjem moze slobodno da mi posalje poruku.

Veliki pozdra clanovima foruma!

Jel ovo eho ili je počeo komp da mi brljavi

Ja sam rastao uz Trejsi Lords.
Secam se kako sam cekao na trecem kanalu Elektrik Blu i naravno uvek zaspim pred sam pocetak.

AAAAAAAA, E da i trejsi naravno uh svaka cast

Inace od karakternih filmova, necu spominjati klasike za koje SVI znamo, ili koji su spomenuti:
Masters Of Menace - ovaj film trazim 1000 godina ima li ko, ili neki link ili nesto
Fast Getaway - takodje ovo gore
Cactus Jack
Can't Buy Me Love
Clash of the Titans
Critters
Legend
Ski School
Meatballs 4
Top Secret
Beastmaster
Willow
Cannonball Run
18 Again
The Neverending Story
BMX Bandits
Weird Science
Electric Dreams
Tremors
The Dream Machine

Ernest - kolekcija
Corey Heim, Corey Feldman filmove
kao i Jackie Chan filmove................................

Lista je beskonacna, ako iko FREAK za filmove iz detinjstva, u mom slucaju iz 80-tih onda sam to ja, pogotovo za glupave komedije... PRICELESS

I naravno moram da spomenem najveci KULT tpg vremena, ujedno i najbolji film svih vremena, njegovo velicanstvo POVRATAK U BUDUCNOST VRH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Back