Omiljene teme za razgovor na sastanku...

Da brate... bas ce sad neki par da prica o hrani...kao "E, ti se meni oduvek svidjas, a volis li spagete?" ona:"Ne" On:"E vise mi se ne svidjas!"....:mrgreen::mrgreen:

Ja bih voleo da imam prijatelje kao u seriji "Seinfild", tamo se za sitnicu raspricaju...:lol: Ko gleda seriju, shvatice...:D

Ej bre, zezala sam se, to sa prijateljima moze da bude pravo zezanje..

A veza.. najvaznija komunikacija.. vazno je da ti se ta osoba svidja kakva je u dusi, a ne spolja.. Izgled jeste donekle vazan, ali ne moze da se meri sa onim sta se nalazi unutar osobe. A veze gde su dvoje zbog izgleda samo zajedno, gde se ne ne razumeju, samo se ljube, i vataju, nije ni veza, nego neka avanturica. -.-

Na prvom sastanku znas da li ces biti sa tom osobom ili ne. I ne razumem one klinke koje kazu "zaljubila sam se" u 8. razredu ili 1. godini, a onda za mesec dana otkace tipa...:roll:
Prvog pravog;) decka sam imala u trecoj srednje i na prvom sastanku smo pricali 4 sata...Poceli sa muzikom, preko filmova, pa smo pricali o putovanjima...nemamo iste ukuse sto se tice muzike, on voli rep, ja ga prezirem...itd
Vazno je da ste na istoj frekvenciji...

Na prvom sastanku znas da li ces biti sa tom osobom ili ne. I ne razumem one klinke koje kazu "zaljubila sam se" u 8. razredu ili 1. godini, a onda za mesec dana otkace tipa...:roll:
Prvog pravog;) decka sam imala u trecoj srednje i na prvom sastanku smo pricali 4 sata...Poceli sa muzikom, preko filmova, pa smo pricali o putovanjima...nemamo iste ukuse sto se tice muzike, on voli rep, ja ga prezirem...itd
Vazno je da ste na istoj frekvenciji...

Ako-cemo-tako...ja-sad-imam-prvu,pravu...Ljubav:cmok:...:srce:

Back