Omiljene poze prilikom sexa,gde to volite da radite?

Zapravo taj skvirt ili kako ga vec zovu je u sustini sekret (ne znam kako ga zovu kod nas) koji se ne javlja uvek prilikom orgazma. To ne znaci ako ga nema da ga zena nije i dozivela. On je prakticno prateca pojava dubinskog seksualnog praznjenja nakon cega zena ne oseca potrebu za daljim produzavanjem odnosa. Dakle ta vrsta orgazma je prilicno dugotrajna i potrebno je prilicno vremena da zena dodje u tu fazu (zato muskarci treba da imaju strpljenje, a vecina nema), a kada je u toj fazi bitna je konstanta stimulacija odredjene tacke koja njoj prija . E sad, nisu sve zene iste, ne mora to biti G tacka kako strucnjaci navode, moze biti i perineum ili pak simultana stimulacija oba mesta sto je najbolje, ili obracanje partnerki buduci da kod zena auditivni momenti igraju prilicno jaku ulogu. Skvirt je u prevodu krajnji stadijum eksplozivnog multiplikovanog orgazma ili istovremenog (ili sukcesivnog) klitorisnog i vaginalnog orgazma. To zene retko kad da postignu, to je prakticno vrhunac zenske seksualnosti. Ako ga neka zena nije dozivela, ne znaci da nije imala klasicne orgazme. Nije mokraca kao sto su neki mislili, jer je drugacijeg sastava, ne izlazi iz mokracnog vec iz vaginalnog kanala.
Toliko.

Ipak su zene komplikovane:cool:

Pa, nije samo strpljenje. Bitan je i talenat :mrgreen: Muskarac ima vecu odgovornost, njemu je komplikovanije da zadovolji i zato je na njemu dobrih 70% uloga u dobar seks. Jer pravom muskarcu merilo njegovog uzitka je uzitak njegove partnerke. :cool:
Potrebna je zainteresovanost muskarca za istrazivanje zenskog tela, a muskarci koji su orjentisani samo za kres seme gledaju samo svoje potrebe (Dobra vecina). Otuda ta ista vecina mnogo ne zna o zenskom telu, iako "misli" da zna jer su kako vole da istaknu bil sa pregrst zena.
Nije u pitanju kvantitet vec kvalitet. Muskarcu kojem nije stalo do devojke, automatski je iskljucivo stalo do seksa radi seksa, a ne seksa radi obostranog uzitka da se ne bi vezali. Takva slabost ih pogordi, pa oni da bi na neki nacn dali sebi na znacaju deklarisu se za dobre jebbace, a ustvari pojma nemaju. Dobar procenat muskaraca ne zeli da se upusti u nesto dublje - da dopusti i pruzi sansu sebi (prvenstveno sebi, pa onda drugoj strani) da se zaljubi, voli i bude voljen. Strah....strah je opasna stvar!
U emotivno ispunjenom odnosu (nebitno da li se to nesto zove veza, brak, kombinacija itd.) seks je po automatizmu multiplikovano zesci. I tada najcesce dolazi do tih visestrukih eksplozivnih orgazama kod zene, jer se oseca sigurno, voljeno, slobodno da bude to sto jeste, bez ustezanja, femkanja, foliranja, snebivanja i ostalo

You will never know :cool:

Jeste, kad bi stvarno tako bilo, svi bi morali da krece i peru tepihe svaki drugi dan.

Ooo, pa ako bi svaki put cistio, to znaci da bi svaki put bilo uspesno odradjeno

Elem, ne ide to bas tako kako zamisljas

Evo vam na vi koji niste verovali!

Koliko su mi samo puta kenjali ovde da ja izmišljam, a ja moju malecku moram da kod orgazma uhvatim, ko prase kad mu daješ ampulu sa gvožđem!

I ŠKK drugi misle, mene ni ne interesuje. Jednom smo morali ceo krevet na dubinsko, jer je baš odletelo svukuda, ali je vredelo!

A to koliko je bitan ceo utisak, evo, devojka vam je lepo napisala.

Lossana, svaka čast!

Evo vam na vi koji niste verovali!

Koliko su mi samo puta kenjali ovde da ja izmišljam, a ja moju malecku moram da kod orgazma uhvatim, ko prase kad mu daješ ampulu sa gvožđem!

I ŠKK drugi misle, mene ni ne interesuje. Jednom smo morali ceo krevet na dubinsko, jer je baš odletelo svukuda, ali je vredelo!

A to koliko je bitan ceo utisak, evo, devojka vam je lepo napisala.

Lossana, svaka čast!

Ah, odajte mi pocast. :lol:

Zlatne informacije za dz.....pa gde to ima

Makeridove, a koliko ti je visoka zena?
Mozda to ima veze sa visinom :mrgreen:

Poslednja izmena:
Ah, odajte mi pocast. :lol:

Zlatne informacije za dz.....pa gde to ima

Makeridove, a koliko ti je visoka zena?
Mozda to ima veze sa visinom :mrgreen:

160cm, džepna venera :heart:

- - - - - - - - - -

Zar zenu da poredis sa prasetom....Makeridov...mozes ti i bolje od ovoga

...hahah sta ti prase krivo?:lol:

Ljudi moji, znate li vi koliko je to maleno prase brzo i snažno? Oni dok su tako mali, ni za mrvicu nisu mekani, nego žilavi, nabijeni snagom i okretni.

Na opružastom ili na naduvanom dušeku, kada je cura legla potrbuške, mirna i u napetom iščekivanju, ja se popnem iznad nje. Onda u toj pozi, kada se uđe u ritam, mogu je samo odbacivati odozgo u dušek i ona se zahvaljujući opružnosti dušeka vraća nagore. Dami preostaje samo osećaj da je celo tepo prepustila i čuje se samo pljeskanje moje karlice o njenu guzu. Davanjem samo impulsa karlicom, dobija pljeskanje po guzi i ritam.

Slično se dobija i u pozi kada leži na leđima, kada je nogama na mojim ramenima, ali sklupčana unazad. U toj pozi se dobija maksimalna penetracija, koju kontroliše samo muškarac. Posle nekog vremena, postaje zanimljivo, kada ona svršava :heart:

Back