Maunt & Blade, Sve iz total war erijala, i simsovi 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imam tri favorita ps torrment mgs sve delove i fallout 2...Iako volim stvarno veoma mnogo igara...Ja cu bas sad da predjem blood omene i soul reavere defiance sam presao i stvarno je fantastican...
Jos da su napravili zadnji deo LOKa pa da zavrse serijal![]()
Voa puno si se igrala. Probaj Homeworld 1, expanziju, ili Homeworld 2 (HW 1 i Expanzija imaju pricu ali zastarelu grafiku/ HW 2 ima bolju grafiku ali nespretnu pricu)
Blood Omen Legacy Of Cain serijal je nesto sto svako treba da oproba.
![]()
![]()
Video sam kako izgledaju svi delovi, ali sam stigao samo da zavrsim Blood Omen original i Soul Reaver 1.
Izvrsni su. Odlican audio, odlicna prica, odlicna atmosfera kao i gameplay.
Hehe pa volim igrice,sta da se radi. A pocela sam da igram Legacy of Cain Soulreaver 2, stigla sam do dela kada Raziel uzme Dark Reaver. Za sada igrica nema mane, jeste starija, al vrlo je zanimljiva.
![]()
Cuo sam da ih je kupio squerenix...prica se da ce da dizu serijale iz mrtvih pa mozda bude mesta i za Kaina ko zna bilo bi lepo posto igra posle mgs i ps tormenta ima najbolu radnju ikad
Final Fantasy 9. I ujedno jedna od mojih prwih igra. Nekako mi ostala u setjanju
NENENENENENNENENENENENENENENNENENENENENNE BILO STA STO SE ZOVE FINAL FANTASY ME TERA DA ISPRAZNIM CREVA...............Ako se lozis na Japanske igre probaj Metal gear solid sve delove....Mogu da prodju i devil may cry 3,4(1,relativno dobar.2VNUGO)Resident evil....Front mission 3.I tuce...Sve ostale igre iz Japana treba na jednu gomilu pa napraviti lomacu...BURRRRRN
Igrao sam swe te igre. Sem dmc 3.NENENENENENNENENENENENENENENNENENENENENNE BILO STA STO SE ZOVE FINAL FANTASY ME TERA DA ISPRAZNIM CREVA...............Ako se lozis na Japanske igre probaj Metal gear solid sve delove....Mogu da prodju i devil may cry 3,4(1,relativno dobar.2VNUGO)Resident evil....Front mission 3.I tuce...Sve ostale igre iz Japana treba na jednu gomilu pa napraviti lomacu...BURRRRRN
Igrao sam swe te igre. Sem dmc 3.
Ali final fantasy pogotowu 9 je po meni nekako odlicno uradjen, ne znam nekako je lep. Mozda bi mogao da probas da odigras? WEruj mi stwarno je lepa igra. Mozda si samo dobio los utisak.
Jao nemogu da podnesem te japanske fetise sa decurlijom...Kad vidim klindzova od 15-16 kako spasava svet a ima kosu na G odseko bi mu glavu...Aj probacu al svejedno cu verovatno morati posle toga na infuziju...
Pa pazi to jeste malo hmm. Ne znam mogutje da sam subjektiwan jer je to jedna od prwih igara ikada koje sam igrao sa 12 godina ja mislim(ozbiljnija igra tj). Nekako mi lepa, ai lepa je muzika. Ai nekako je igra saljiwa dosta na trenutke, mada treba malo wremena da se ubacis u taj swet. mozda si sada prestar za takwu igru
.
Nadam se da netjesx zawrsiti na infuziju![]()
Valjda necu....Sa 12 si igrao prvu igru...Jbote ja sam sa 2 ipo godine preso onaj armi men sa helihopterima dal se zove air atack ili tako nesto...
Joj igrao sam i ja tu igru dobra je.
Ali teska ako se dobro setjam. Znam da sam imao problema sa onom misijom sa mrawima
. Dok nsam skontao da trebas da prebacis one krofne u njihowu bazu xD
![]()
Mozda i owa igra. Digimon world 1 i 2.. Uglawnom prwi deo.. Nekako je izwan wremena igra. Kao odgajasx swog digimona i wratjasx selo u rawnoezu, znam da nije nesxto na prwi pogled. ali igra je umetnicxko delo. Ostala mi u srtzu isto kao i FF9.
Nekako je onako iskonska, osetjajna ne znam xD