Omiljene igre i preporuke

1.Splinter Cell Conviction

2.PES 2010

3.In Famous

4.Prototype

5.Just Couse 2

6.Call Of Duty Black Ops

7.Sims 3

8.Getting Up

9.Splinter Cell Double Agent

10.Splinter Cell Chaos Theory

11.Splinter Cell Pandora Tommorow

Ovo su igrice koje su mi najdraze.Poredjane su od najboljih koje sam ja igrao do najgorih.

Pozz.:bye:

Dobar izbor, ali InFamous nije igra za PC...

1. KotOR (dvojku jos nisam probao) - Najjaca igra ikada! Prica ekstra, borba ekstra, gameplay ekstra, sve ekstra.
Ostale (nisu poredjane po redu):
Warcraft III + Frozen Throne - Monstruozna prica, lepe jedinice, dobar gameplay, VEOMA siroke opcije za moddovanje.
Titan Quest + Immortal Throne - Svidja mi se vise od Diabla iz prostog razloga sto sam je pre odigrao i ostala mi je u srcu.
Freelancer - Kult. Neprevazidjena igra sa veoma dobrom pricom i vrhunskim i inovativnom gameplay elementima. Siroke opcije za moddovanje, dobi serveri za online igranje (koga zanima, najbolji Vanilla server je Procyon (u stvari, on ima kao neki sporedni dodatak, ali on ne menja ekonomju ili tako nesto veliko, vec samo dodaje dva nova (ili ne bas tako nova) broda, malo menja Alaska system i pravi ga vrednim posecivanja itd.))
GTA: Vice City - Opet dobra prica, lep grad, veoma dobar gameplay. Stvarno zasluzuje sve pohvale.
GTA: San Andreas - Jos bolja prica, jos lepsi gradovi, jos bolji gameplay. Veoma unapredjeni Vice City.
Call of Duty 1, 2, 4, 6 - Nezaboravno (posebno mi se svidjaju 4 i 6 zbog (po meni) dobre price). CoD 5 ne volim i ne privlaci me iz krajnje personalnih razloga.

Poslednja izmena:
Ja samo da pitam jel zna neko kako se zove neka igra u kojoj igrac upravlja gusarskom flotom napade druge brodove ide u luku popravlja recimo jarbole posle borbe kupuje topove hranu itd.

Pre 3-4 godine biola je jako popularna po igraonicama ali sam zaboravio akko se zove a hteo bih da je skinem sa neta da je igram :)

Hvala unapred

Fallout 2
BG 2
PS torment
MGS 1,2,3,4
NWN 1,2
KOTOR
GOW
FM 3
Freelancer
Freespace2
Warhamer 40000 DOW
Medival 2 total war
Fallout 1
Mass effect
Company of heroes...
Tekken 3

ima jos sigurno 50 60 igara koje veom volim al me mrzi da nabrajam..a presao sam ih..nznam ni sam koliko....tesko da ima dobra igra u poslednjih 10 godina da je nisam presao...

Generalno, ti si u pravu. Ove novije igrice nije da su dno dna, ali svakako nemaju nesto sto starije imaju.

Pazi one su veoma zanimljive svaka od nabrojanih mi je pruzila zadovoljstvo dok sam je igrao...ali posle toga kao da nista nisam radio...a recimo kad sam presao ps torment ili fallout 2..imao sam totalno cudan osecaj...kao da nisam sve video kao da sam mnogo toga mogao da uradim drugcije itd...ovo su sve totalno jednodimenzionalne igre....al dobro onaj lik je neki klindzov koji je juce poceo da igra..msm svakom svoje...on bi verovatno za arcanum rekao da je sra.nje...

Rise of Nations

Jedna od boljih igrica :)
Opet bih instalirao neku na ovaj fazon ali da nije ova :lol:
Jel' preporucujete neku ?

ron_large1.jpg

Back