Evergreen86
Domaćin
- Poruka
- 4.050
kao u potpisu, kemel forever !
vrlo su kvalitetne i obozavam miris ,ali su mi suve strasno

kao u potpisu, kemel forever !
Classic blue kratki - pušim ga već dve godineKoj vam je omiljeni brend cigareta?![]()
jeeeee, pa ne mogu da verujem, nekako svi koji kad su pri parama kupuju davidov a posle kad puknu ko zvečke preživljavaju na vinstonu i to blu, su seljaci nevidjeni, zar i milorad zar i hani o božeobože
doduše i ana moja puši vinston blu, obožeobo
jeeeee, pa ne mogu da verujem, nekako svi koji kad su pri parama kupuju davidov a posle kad puknu ko zvečke preživljavaju na vinstonu i to blu, su seljaci nevidjeni, zar i milorad zar i hani o božeobože
doduše i ana moja puši vinston blu, obožeobo
ma dobro cena je prizemna to je odlično, priznajem
ana ima 17 vršne , šta je problem
Ne pusim, ali ove su najbolje(i najskuplje)
Probao sam, pa znam
![]()
To sto se tice cigareTA
A sto se tice cigara:
http://4.***************/_hNd_2gsN2as/Sw1VtaoHD5I/AAAAAAAAA8o/Rr_MItl0kJw/s320/cohiba.jpg
To kad budem postao multimilioner, ima da probam xD
Nemoj skroz do filtera nevalja skroz,meni je primaran malboro crveni a nekad i uzmem winston blue kako kadZnas kako kazu, kolko pare, tolko muzika.![]()
Samo, ja ove moje restriktivno pusim, i uvek do filter.Nudjenje drugih ovim cigarama ni pod tackom razno.![]()
Nemoj skroz do filtera nevalja skroz,meni je primaran malboro crveni a nekad i uzmem winston blue kako kad
sobranie su odvratne cigare za lozane..suve ljute odvratnog ukusa...
to je ono ako izlazim u klub pa kupim sobranie..pa podelim svima jer ne mogu da ih pusim..:/