Omiljene cigare

e ja probala kohibu,doneo mi ujak s kube prosle godine,jedva sam prezivela jedan komad
a inace ne pusim, volim kemelov vintaž advertajzing i cigaru na modnoj fotografiji
malko strepim da se vazda ne navucem, i to na onu najjadniju foru, cigara posle seksa
jos ovaj moj lik pusi onaj jaki malboro u crvenoj pakli, ša ćeš siroma čo'ek
malboro jak?

cigarete su nešto najgluplje i najbespotrebnije što čovek koristi, uglavnom iz dosade i puke navike

ono, em trošiš lovu svakog dana, em truješ organizam, em si u to ušao iz fazona, ili zbog društva, ili zato što misliš da ti lepo stoji

jedina svrha je da zaj.ebavaš ribe u fazonu "je l' pušiš?" "pušim." "a cigarete?" :mrgreen:

ne, čekaj, čak ni to.

faak :(

114931972_3e8f244d84.jpg

moj staz konzumiranja cigara: davidoff beli unazad nekih 5 godina (dakle, otkad sam pocela da chadim... trebalo mi je vremena da se srachunam... ala leti vreme...) i onda me smorio pre nekih godinu dana, pa sam presla na sobranje beli pa sareni... da bi se onda pojavio crni danhil... znaci pobedila je cigareta.
pa kada bude i 5 evra pakla bukvalno, ako treba ne moram da jedem. :roll:
ali ne prijaju mi druge. verujte, probala sam mnoge cigarete i od vecine ili kasljem kao tuberana ili izgubim glas posle tri cigarete.

a htedoh da predlozim, ako nekome smeta onaj, da ga tako nazovem, prostor, u filteru parlamenta, nek' samo malo protrlja izmedju prstiju i doci ce on na svoje mesto. mislim, filter. :lol:

Back