Omiljena serija

C c c , nedoslednosti u ponašanju...z:)

Nego, ja upravo pokušavam da budem podstrekač neke sočne & žustre rasprave o ukusima da se malo razdrma ovaj pdforum, tipa : pristalice Mućki vs. pristalice Rubi/Seranovi (naravno ja sam na ovoj drugoj strani z:D )

C c c , nedoslednosti u ponašanju...z:)

Nego, ja upravo pokušavam da budem podstrekač neke sočne & žustre rasprave o ukusima da se malo razdrma ovaj pdforum, tipa : pristalice Mućki vs. pristalice Rubi/Seranovi (naravno ja sam na ovoj drugoj strani z:D )

:hahaha::hahaha: Citav dan mi je nesto tmuran,ali si me sada lepo nasmejala :) z:D
Nemoj molim te da to raspaljujes gde cu da se ganjam sa mladjom generacijom,znas li ti koliko sam ja mator :)

Ma godine nisu problem, nego bi te brojčano nadjačali - kad pogledaš ona tema Seranovi ima ako se ne varam više od 7000 postova (nema veze što je veorvatno polovina spam sličan ovom mom besmislenom postu...z:D), zamisli kolika je to vojska fanova....:eek:
Još ja kad dovedem Rubi- fanove....:mafijas:

Ni meni nije jasno.

Cek,jer si ti pogledao bar 5 epizoda Seranovih?
I to nije spansko-meksicka serija vec spanska!!!!
Lepo ti amza kaze.

Pola Srbije gleda Seranove,sigurno su se kvalitetom svojih epizoda izborili za takvu gledanost.Plus Seranove emituje STB,koji ima Beograd i okolina,a u Srbiji uglavnom onaj ko ima kablovsku.

Poslednja izmena:
Cek,jer si ti pogledao bar 5 epizoda Seranovih?
I to nije spansko-meksicka serija vec spanska!!!!
Lepo ti amza kaze.

Pola Srbije gleda Seranove,sigurno su se kvalitetom svojih epizoda izborili za takvu gledanost.Plus Seranove emituje STB,koji ima Beograd i okolina,a u Srbiji uglavnom onaj ko ima kablovsku.

Mogu da pogledam i 50 epizoda, i dalje ne mislim da je najbolja serija. Dobra je, ali gledao sam i bolje. Mnogo bolje.

Dobro ljudi,nemojte sad početi da se svadjate.
Ja nisam odgledala nijednu epizodu Seranovih...
Uostalom,hoću da kažem da se ne vredi svadjati oko sapunica i nečeg drugog.
Ne možete vi "pljuvati"po španskim serijama koje su toliko gledane,a vi drugi nemojte govoriti loše o ovim drugim serijama ...
Ja,brate,delim serije po španskom,engleskom,italijanskom jeziku..
Šta ima veze koja je serija?
Važno je da je dobra ili loša,tj.da vam se svidja ili ne svidja,i to je to.
Okanite se gluposti i raspravljanja koja je s...anje a koja nije,pobogu niste deca!

Dobro ljudi,nemojte sad početi da se svadjate.
Ja nisam odgledala nijednu epizodu Seranovih...
Uostalom,hoću da kažem da se ne vredi svadjati oko sapunica i nečeg drugog.
Ne možete vi "pljuvati"po španskim serijama koje su toliko gledane,a vi drugi nemojte govoriti loše o ovim drugim serijama ...
Ja,brate,delim serije po španskom,engleskom,italijanskom jeziku..
Šta ima veze koja je serija?
Važno je da je dobra ili loša,tj.da vam se svidja ili ne svidja,i to je to.
Okanite se gluposti i raspravljanja koja je s...anje a koja nije,pobogu niste deca!
Spanske serije (Seranovi, Korak napred...) bas i nisu toliko gledane...

Mislim da ste ovde pobrkali spanske serije sa tzv. "spanskim serijama", kako ih nas narod zove, a sto je u stvari telenovela, specificna vrsta sapunice sa karakteristikama kakve su izrazita patetika, naivan scenario i gluma itd., a koje su uglavnom latinoamericke... Jedino sto je spansko u njima je jezik, a i to ne uvek - brazilske su, logicno, na portugalskom. Mada smo posednjih godina videli pokusaje da se napravi i srpska telenovela.

Od tih Seranovih sam videla jedno mozda pola epizode, ali dovoljno da vidim da ocigledno nemaju veze sa telenovelom. U pitanju je klasicna porodicna dramedija, kakvih se dosta snima i u Americi.

Spanske serije (Seranovi, Korak napred...) bas i nisu toliko gledane...

Mislim da ste ovde pobrkali spanske serije sa tzv. "spanskim serijama", kako ih nas narod zove, a sto je u stvari telenovela, specificna vrsta sapunice sa karakteristikama kakve su izrazita patetika, naivan scenario i gluma itd., a koje su uglavnom latinoamericke... Jedino sto je spansko u njima je jezik, a i to ne uvek - brazilske su, logicno, na portugalskom. Mada smo posednjih godina videli pokusaje da se napravi i srpska telenovela.

Od tih Seranovih sam videla jedno mozda pola epizode, ali dovoljno da vidim da ocigledno nemaju veze sa telenovelom. U pitanju je klasicna porodicna dramedija, kakvih se dosta snima i u Americi.

Koja je svrha ovoga što si napisala?
Samo kažem da se ne treba svadjati,a Korak napred je bila gledana serija koliko ja znam...

Koja je svrha ovoga što si napisala?
Samo kažem da se ne treba svadjati,a Korak napred je bila gledana serija koliko ja znam...

Ali po svoj prilici ne toliko kao Kasandra i Esmeralda, bar ne u Srbiji... z:p

Kakve veze ima gledanost? Pričamo o tome šta su tzv. "španske serije" a šta nisu.

Koja je svrha?! Pa valjda da razjasnim neke stvari o kojima se ljudi ovde raspravljaju. O serijama. Pošto je o tome ova tema. Nisam odgovarala samo tebi nego je to komentar ne celu diskusiju o Seranovima i "španskim serijama".

Koja je svrha ovog što si ti napisala?

Ali po svoj prilici ne toliko kao Kasandra i Esmeralda, bar ne u Srbiji... z:p

Kakve veze ima gledanost? Pričamo o tome šta su tzv. "španske serije" a šta nisu.

Koja je svrha?! Pa valjda da razjasnim neke stvari o kojima se ljudi ovde raspravljaju. O serijama. Pošto je o tome ova tema. Nisam odgovarala samo tebi nego je to komentar ne celu diskusiju o Seranovima i "španskim serijama".

Koja je svrha ovog što si ti napisala?

Znam da se nisi samo meni obraćala....
Ovo što sam napisala nema potrebe komentarisati,jer se zna šta sam htela reći...

Stvarno mi nije jasno što ste svi opterećeni Seranovima....
Šta ta serija ima toliko dobro što druge nemaju.....
Inače,što se tiče Ranjenog Orla,mislim da je bolje da pročitaš knjigu.....
Ako voliš da čitaš,svaka knjiga od Mir-Jam ti je extra.....

Back