miller_girl
Aktivan član
- Poruka
- 1.751
U čemu je stvar kod te serije "Seranovi"?
Ja uopšte nisam gledala nijednu epizodu,čak ne znam ni gde se prikazuju!![]()
Pa kada pogledas videces koliko su dobri...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa kada pogledas videces koliko su dobri......utorak-petak oko 22:30 STB...videces da ces se zaraziti posle samo jedne ep...
![]()
Stvar je u tome sto su smesni i zanimljivi...nemoj da govoris nista dok nisi gledala..ko zna,mozda bi ti se svidela serija.![]()
1) Mucke
2) South Park
3) Friends
4) Vesele 70-te
5) Simpsonovi
Ima nekoliko serija koje su mi drage ali pošto je u pitanju najomiljenija, onda "Only fools and horses"... definitivno najdraža od svih
![]()
Meni nešto slične serije koje mi se sviđaju....
1) Malcolm in the middle
2) Familly Matters
3) War at home
4) Prince of Bel - Air
5) Prison break
E da na kom kanalu ima South park... pozz![]()
ja sam odgledala jednu epizodu i ne mogu da kazem da je losa ali nije ni nista posebno... bar meni.... stvarno ne razumem zasto ste toliko ludi za ovom serijom??
ali dobro, ukusi se razlikuju![]()
da li se nekom svidja family guy?
ja sam gledao nekoliko epizoda, i nije mi zanimljivo. Nemoge se meriti serija sa South Park-om.
LOS SERRANOS
Opsednut sam ovom serijom,ni jedna joj nije ni do kolena.Bolje bre i od simsonovih i mucki i alo alo i guje,i svih ostalih!Pre sam mislio da se nijedna serija ne moze meriiti sa muckama i alo alo i slicnim,al prevario sam se,ova je bolja milion puta![]()
Nije mi jasno kako ljudi mogu da mere jednu spansko-meksicku sapunicu sa velikanima medju serijama,ljudi budite malo realni.
Pa dobro o ukusima ne treba raspravljati