Omiljena pekara u Kraljevu?

Au bre kulažo, teške reči... Da ne držiš ti NMP pa se toliko vređaš na kritike? :P
I gde je uopšte NMP, slabo obilazim pekare u poslednje vreme?

ubico, tebi se niko nije obratio, a ako vec ne znas gde se nalazi naselje mose pijade u kraljevu, onda s tobom ne vredi razgovarati
ali kapiram te, priskaces u pomoc "ortacima" sa foruma :| *** mora neko i taj sajber zivot da ima ;)

Znam gde je naselje moše pijade, ali nikad nisam bio u toj pekari, imam desetak pekara bližih mom domu.
Prijateljski ti savetujem ti da se malo opustiš, share love n peace i tako to :P

Inače, danas sam klopao perece iz Balkana u Dositejevoj i nisu iste kao kad sam išao u srednju :( Tad su bile meke, sveže i muški slane :)

ubico, tebi se niko nije obratio, a ako vec ne znas gde se nalazi naselje mose pijade u kraljevu, onda s tobom ne vredi razgovarati
ali kapiram te, priskaces u pomoc "ortacima" sa foruma :| *** mora neko i taj sajber zivot da ima ;)

Ma daj, spusti malo loptu, mnogo si negativan i to ne samo na ovom pf-u. Gde god sam naletala na tvoje postove, bio si makar za opomenu pred :banovati: ako se dobro sećam. Baš si pravi wise-ass što kaže Red Formen. :thumbdown:

Ja sam već i zaboravila koje su pekare bile dobre u Kraljevu, dok sam bila tamo.
Moraću malo da se podsetim... ;)

Na Anu zaboravi, bila je dobra nekad. Burek u Korniju, Proleću, Mrvici, heljdine pitice i piroške iz Nade... S kod Koloseuma je i dalje OK...

Peciva u Borjaku su dobra,već nekoliko dana zaredom ih žderem kao neslan.

Na Pampuli ili u Ribnici? ;)

Nemam zelju da se svadjam i da vas uznemiravam ubuduce.Ako se neko oseca uvredjenim,neka tako ne bude.
Izjave tipa "brukaš grad pred ostalim forumašima.","Da ne držiš ti NMP pa se toliko vređaš na kritike?","videli smo kako su oni vaspitani na tvom primeru" i "Baš si pravi wise-ass" samo otkrivaju o kakvim se osobama radi u startu.Kompleksi su cudna stvar.Ne bih nekog licno da uvredim ali tako stoje stvari,budimo realni.
Prema tome,ne zadirkujte vi mene za sitnice i nevazne stvari,kad ja to vama ne cinim prvi.
Budimo ljudi makar ovde?

Jos jednom,nisam imao nameru nikog da uvredim ako se neko oseca tako.
saluti ;)

Poslednja izmena od moderatora:
^ :roll:
I ja sam iz Naselja, i mi smo bash fina, kulturna i vaspitana deca.... :mrgreen:
shalim se ni prvo, ni drugo ni trece nije nam poznato :mrgreen:

U poslednje vreme ne posecujem pekare... Ali mama kupuje hleb u Mladom radniku koji je solidan, i burek ofc.... Bila je kul i Dada....

A šta sam ja sinoć/jutros videoooo...
Prvo, nisam znao da postoji pekara u onom prolazu koji iz Hajduk Veljkove ulice vodi do parkinga i garaža kod toplane kod tržnog centra. Jutros oko 4 prolazim tuda i vidim otvorena vrata pekare i jedan golemi, znojavi čika sa sve cigarom u ustima gnječi veliku mešinu testa svojom težinom, ne ispuštajući cigaru...
Šteta što ne znam koja je to pekara, ispljuvao bi ih :P

Back