Mil00rad
Veoma poznat
- Poruka
- 12.892
Pržogrnjaca.Iz kog li si sela ti pa tako pricas. Mora da si posetio korni jednom prilikom kad si sishavshi sa busa,krenuo u grad![]()

Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pržogrnjaca.Iz kog li si sela ti pa tako pricas. Mora da si posetio korni jednom prilikom kad si sishavshi sa busa,krenuo u grad![]()

Korni jest' dobar al' NMP je treš.![]()
Lemi slažem se u potpunosti sa tobom.Korni u redu, ali nmp ...

Au bre kulažo, teške reči... Da ne držiš ti NMP pa se toliko vređaš na kritike?
I gde je uopšte NMP, slabo obilazim pekare u poslednje vreme?

Tad su bile meke, sveže i muški slane 
ubico, tebi se niko nije obratio, a ako vec ne znas gde se nalazi naselje mose pijade u kraljevu, onda s tobom ne vredi razgovarati
ali kapiram te, priskaces u pomoc "ortacima" sa foruma :| *** mora neko i taj sajber zivot da ima![]()
ako se dobro sećam. Baš si pravi wise-ass što kaže Red Formen. Ja sam već i zaboravila koje su pekare bile dobre u Kraljevu, dok sam bila tamo.
Moraću malo da se podsetim...![]()
Peciva u Borjaku su dobra,već nekoliko dana zaredom ih žderem kao neslan.
Pampuli...Peciva iz Ribnice još nisam probao,tamo je burek dobar.Na Pampuli ili u Ribnici?![]()
Ma daj, spusti malo loptu, mnogo si negativan i to ne samo na ovom pf-u. Gde god sam naletala na tvoje postove, bio si makar za opomenu predako se dobro sećam. Baš si pravi wise-ass što kaže Red Formen.
![]()

.!.
gde si bre ti naletela, ko si ti uopste da naleces na moje poruke haha, ne verujem![]()
sasvim nekorektna osoba^
jedna rec za tebe: zaobidji![]()
E klinac drži se ti tvog nmp-a i ovde je bilo sve OK dok nisi BANUO,a da te niko nije zvao... .!.
gde si bre ti naletela, ko si ti uopste da naleces na moje poruke haha, ne verujem![]()
sasvim nekorektna osoba^
jedna rec za tebe: zaobidji![]()

Španska pita im je prva liga.
Jutros sam u Vrnjačkoj Banji jeo savijaču sa mesom iz gradske pekare Plima,došlo mi prste da pojedem.![]()

Šta solidan?!Vrh!U poslednje vreme ne posecujem pekare... Ali mama kupuje hleb u Mladom radniku koji je solidan, i burek ofc.... Bila je kul i Dada....
Taj i Moravac su nenadmašni.