Omiljena pekara u Kraljevu?

oh, yeah. odoh da jedem tamo!!!! jel' radi 'nada' nedeljom?

Mmmm...i ja ih se rado sećam ,samo što smo mi ustanovili ritual da smo kompletno društvo iz zgrade nedeljom ujutru išli na piroške u Nadu... :):D

:hahaha: Gaco, al' mi te žao, ne da si se ispalila ako si zapucala iz naselja u Nadu! :whistling: Totalni bedak, Nada, Koloseum i još neke fine pekarice isl. ne rade nedeljom. AL' dobro, tu ti je Pelivan, samo se nadam da nisi tamo naručila pirošku, totalno je :thumbdown::bljak::roll:

Mada nema veze sa pekarama u KV-u ima veze sa testom. U prodavnici "Kuč"-a u Kuli 2 imaju smrznute mantije. Tu mi slučajno radi žena, pa sam imao privilegiju da ih probam kada donese. Znači...jesu s` mesom, ali na Pazarski načini luk se ne oseća,ama uopšte (A možda ga i nema :eek:)...:super::ok::okok::kolac::super:

:hahaha: Gaco, al' mi te žao, ne da si se ispalila ako si zapucala iz naselja u Nadu! :whistling: Totalni bedak, Nada, Koloseum i još neke fine pekarice isl. ne rade nedeljom. AL' dobro, tu ti je Pelivan, samo se nadam da nisi tamo naručila pirošku, totalno je :thumbdown::bljak::roll:

ne, nisam zapucala u Nadu tog dana :D
Inache, gore kod nas u Transport-u prave bezmalo iste piroshe. Iste shto se ukusa tiche tako da nema potrebe jurcati ka Nadi :D

NIsam, nije mi usput kula koja ono beše... A i u zavadi sam sa šporetom kad upekne sidža. (Uf, za ovo prvo lažem, juče sam išla na tu stranu ali sam pukla svu kintu na Gizmovu terapiju protiv gamadi-'ladno 400 kinti za tubicu protiv buva i 80 za tableticu protiv glista. :dash:) Ali iduće nedelje idem kod drugog lekara pa ću da pogledam.

NIsam, nije mi usput kula koja ono beše... A i u zavadi sam sa šporetom kad upekne sidža. (Uf, za ovo prvo lažem, juče sam išla na tu stranu ali sam pukla svu kintu na Gizmovu terapiju protiv gamadi-'ladno 400 kinti za tubicu protiv buva i 80 za tableticu protiv glista. :dash:) Ali iduće nedelje idem kod drugog lekara pa ću da pogledam.
Kula-2,levo od ulaza u soliter!

Stvarno, jeste mi Vlado rođak ali ništa što oni prave nije najbolje u gradu... Samo, eto, što je među prvima (osim klasičnih pica-servisa tipa Brzog Gonzalesa) počeo da dostavlja. Kad smo već kod fast fooda, kakvo je vaše mišljenje na tu temu? Lisnato je najbolje kod Labovića, bez obzira kojih, pljeske u Malom Leskovcu a ćevapi u Baljalučkoj. U Fastu je neprevaziđen onaj njihov Fast sendvič :zaljubljena: a ubedljivo najbolji batak sam jela u Ribnici, odmah levo od mosta.

Stvarno, jeste mi Vlado rođak ali ništa što oni prave nije najbolje u gradu... Samo, eto, što je među prvima (osim klasičnih pica-servisa tipa Brzog Gonzalesa) počeo da dostavlja. Kad smo već kod fast fooda, kakvo je vaše mišljenje na tu temu? Lisnato je najbolje kod Labovića, bez obzira kojih, pljeske u Malom Leskovcu a ćevapi u Baljalučkoj. U Fastu je neprevaziđen onaj njihov Fast sendvič :zaljubljena: a ubedljivo najbolji batak sam jela u Ribnici, odmah levo od mosta.
E znaš šta? Ovo ni Andrić ne bi bolje napis`o! Ili svaka ti je Njegoševa.:hahaha:
A sada šalu na stranu. Lisnato testo jedino kod Laba (Ispod pasarele,a nekada bio gde je sad drugi Labo u Oktobarskih Žrtava) i vredi u celom gradu.za Mali Leskovac se takođe slažem.E,a u Banjalučkoj mi se svršeno dopadaju punjeni ćevap i onaj KUS-KUS.Batace spremam isključivo u kućnoj radinosti,a iz Fasta nisam ništa prob`o,pa ne mogu da komentarišem...:super:

Hebote, Ubico, zalazio si mi na profil ovih dana, si vid'o da sam se učlanila u Klub debelih forumaša! :mrgreen: Klopa je za mene neiscrpna inspiracija a pekare se zatvaraju, nove se otvaraju i asortiman već postojećih se menja, redovan update je neophodan. ;)

E pa u tome i jeste problem! :) Ako si za pirošku, idi u Nadu, ako bi na burek, idi u Korni ili u Mrvicu, u Nadi je dobra heljdina pita sa sirom i zeljem, pica u Miražu se načisto iskvarila al' su im zato krofne sa eurokremom prva liga, u Mladom radniku ništa ne valja, u Koloseumu je super španska pita i lenja pita sa jabukom a ni burek im nije loš... Ima tu još... :whistling:

Joj kad pomenu bgd... kad sam se jedno jutro probudio mortus i krenuo kroz bgd u potrazi za stanicom, naiđem na pekaru... kupim (golemu) pizzu, sednem u park i krenem da klopam... i onda krene ulje iz nje da se cedi... i kao da nije imala ništa osim šampinjona, jedva sam pola pojeo :(

Inače, Nada je ona u omladinskoj, negde preko puta bivšeg Sporta? Ako je to to, nisam tu ušao negde od kako su posekli one lipe iz omladisnke :D

Back