Omiljena obuca vam je?

Koju obucu najwishe wolite da nosite?

• Patike

• Cipele

• Baletaneke (skroz rawne)

• Shtikle!

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Cizme za pozere,to je onaj fazon jao brate vidi kake cizme imam,jesam jeben igrac,vidi i na vrhu ima celik,teske su kao crna zemlja i hladno mi je u njima ali bitno je da izgledam kao pravi metalac i da imam martinke koje nemaju nikakvu prednost na bilo koje cizme osim da su bolje za tucu u koju ne smem da udjem!

A sto je najgore u pravu si. Nazalost i ja sam pre nekoliko godina dok sam bio u osnovnoj skoli uzeo martinke iz tih razloga -izgledaju opasno-

Sto se tice tuce...hmmm

I ne mogu bog zna koliko da pomognu, jedino ako njih 10 gaze 1, pa onda ti sa martinkama nastupas..

Ovako, tesko...jer mali broj ljudi moze onu Jean Claude Van Damme foru da sa zemlje nabode lika u glavu nogom...Jos sa martinkom-gotovo neizvodljivo...

Mozes eventualno martinkom da sutnes protivnika u nogu, ali to i nije tako neopisiv bol...

Al cizme su kvalitetne-to stoji..zimi ladno jbga...ali su brate lepse od mnogih cizmi...

Daj ne *****j...Air Max serija su najbolje patike koje je Nike ikada izbacio...i jedne od najprodavanijih....Sada sto su ih u Srbiji nosili dizeli u svoje vreme to je drugo...

Al patike su extra to ne moze da se porekne

А зашто су их носили? Зато што су биле најскупље и најнадрканије у то време и ко их је носио тај је главни. Да су у то време Пума биле најскупље оне би се носиле... Све је у томе... Најскупље - најбоље - носе их широке народне масе...

А зашто су их носили? Зато што су биле најскупље и најнадрканије у то време и ко их је носио тај је главни. Да су у то време Пума биле најскупље оне би се носиле... Све је у томе... Најскупље - најбоље - носе их широке народне масе...

jeste, u pravu si..Ali brate to sto su ih dizeli u Srbiji nosili nikako ne umanjuje njihovu vrednost...Mislim da im ne prilice Air Ljax nazivi..

Samim tim sto su (bile) najskuplje patike jedne kompanije kao sto je Nike, dovoljno govori zar ne?

U svoje vreme su uopste u svetu bile neverovatno popularne (pocetak 90-tih)...Pa jedan Jordan je nosio patike iz Air Max serije..

Sad zasto se opet vracaju u modu u Srbiji, to je kompleksno pitanje z:mrgreen:

Back