Omiljena ljubavna prica

I to je snimano po romanu - Scarlet Letter. Knjiga je bolja - ali mozda sam subjektivna - ne volim Demi Mur.

@ Moira, ja se palim na Merkucia iz drame, ne iz filma :) Ali u onoj modernoj verziji Romeo + Juliet ga je igrao neki crnac, Perrineau. Nije losh :) Nije losh ...m m m

dobro de ,,, kad bi neko napravio film u kome se pominju MOSTARSKE KIŠE,, recimo obavezno prisutna duga dosadna kiša ,, ulice prazne ,, a muškarac pati za ženom svog života , ,, jedini posao mu je da gleda kroz prozor ,, u pozadini se čuje recitacija ,, žena se nikada u filmu ne pojavljuje , a i ako se pojavi onda je to liv tejlor

avesic:
dobro de ,,, kad bi neko napravio film u kome se pominju MOSTARSKE KIŠE,, recimo obavezno prisutna duga dosadna kiša ,, ulice prazne ,, a muškarac pati za ženom svog života , ,, jedini posao mu je da gleda kroz prozor ,, u pozadini se čuje recitacija ,, žena se nikada u filmu ne pojavljuje , a i ako se pojavi onda je to liv tejlor

Ima nesto slicno, ali nije kisa i nije Liv Tejlor... nego pustinja i Nastasja Kinski - Paris, Texas :)

Sada cu da analiziram vase odgovore pa cu da se javim sa izvestajem... i svacijom dijagnozom :) Pozdrav svima.

Spomenuli smo 73 price, sto knjiga sto filmova.

Najcesce Orkanske Visove i Prohujalo sa Vihorom (6 glasova),
Pricaj sa njom, Hari i Sali , Gorki mesec I Doktor Zivago (po tri glasa),
Zaljubljivanje (3 ili 4 glasa),
Gordost i predrasuda, Veridaba je dugo trajala, Titanik, Dzej Ejr, Ljubavna prica, Sjaj u travi, Saputanje na jastuku (po dva glasa) itd...

Cisato sumnjam, mada nista nije nemoguce.
Mnogo bolji dozivljaj imam kad citam knjigu nego kad odgledam film snimljen prema njoj jer nikada toliko detalja, licnih osecanja ne moze da se prenese na ekran tako verodostojno. Kako snimiti dobar Rat i Mir na primer?

Back