Oluja nad Kosovom!?

WIBU:
Tiho i mirno kao beba! A da li su Stambolic, Curuvija i oni nesrecnici na Ibarskoj umrli tiho i mirno kao bebe!?

Zar vam to ne govori nesto!?

govori nam to da su skoro isto toliko dobri ljudi kao i...

"Njofra (tudjman) - umro od raka.
alija izetbegovic - umro od raka.
ibrahim rugova - umro od raka.
drnovsek - umire od raka."

sam pogodio? ;)

vidim da ima i takvih koji ne razumeju sta je pesnik hteo da kaze pa da pomognem.

opsteevropsko verovanje je da samo pravednici umiru u snu... bog ih stedi spoznaje smrti.
sad je jasnije ili je i to suvise komplikovano?

untouchable:
Шмрц... Кад чујем "Стамболић" расплачем се скоро колико и за Титом или Кочом Поповићем... шмрц шмрц...

Ti si jedan jako bolestan decak, kome je hitno potrebno adekvatno lecenje , u ustanovi zatvorenog tipa...........uz ogromnu dozu medikamenata..............

Rezultati, i pored tretmana, nisu bas optimisticni, sto se tvog ozdravljenja tice.. :roll:

ШЕШЕЉ:
Одкуд знаш да је умро у сну, то како је умро ми никад нећемо сазнати, бар не у наредних пар деценија. Знаћемо онда кад више нико не буде за то марио... :neutral: Не браним га ја, далеко од тога, али далеко више не подносим оне који су му судили, и који данас већ 3 и по године држе невиног Шешеља у притвору. Бојим се да немају намеру да га живог пусте из Шевенингена... Срби са тог места излазе само кад их премештају у затвор за одслужење казне или у пластичним врећама... :!:
Da, bre da, bas tako! ali i glavnim kriminalcima, i ako su iz velike sile, i njim pod noge gori!...

Људи, јел' зна неко неки доста посећен Хрватски форум, имам страшну жељу да напушавам Усташе, али стално налазим неке пропале сајтове где је последња порука објављена пре пар месеци или чак година. Не знам што су такви сајтови уопште још увек активни... :confused:

JABUCHILO:
vidim da ima i takvih koji ne razumeju sta je pesnik hteo da kaze pa da pomognem.

opsteevropsko verovanje je da samo pravednici umiru u snu... bog ih stedi spoznaje smrti.
sad je jasnije ili je i to suvise komplikovano?

Eh, JABUCHILO, samo si me ti shvatio. :)

Ostali su se odmah bacili na stranacka prepucavanja, sto mi nije bila namera...

ШЕШЕЉ:
Људи, јел' зна неко неки доста посећен Хрватски форум, имам страшну жељу да напушавам Усташе, али стално налазим неке пропале сајтове где је последња порука објављена пре пар месеци или чак година. Не знам што су такви сајтови уопште још увек активни... :confused:

pitaj onog.........King Davida......on ti je odande , okolina Zagorja, muzek koji se privaljuje na ovaj forum..............

On ce da ti najbolje kaze.

Kohen:
pitaj onog.........King Davida......on ti je odande , okolina Zagorja, muzek koji se privaljuje na ovaj forum..............

On ce da ti najbolje kaze.

Зашто стално нападаш Кинг Давида - човек ти је више пута написао да није
Хрват - уосталом то се и види из његових постова ???

Или је то твој неиживљени "говор мржње" ... :lol: :lol: :lol:

Back